2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Çok bölüm ayrımlı soru gelmemiş derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım hocam açıklayabilir misiniz?
-
@keynesyensentez hocam yani iktisat mezusunuz atıyorum hukuk ağırlıklı da sorabilirler. Gerçi komisyondan komisyona değişiyor olabilir. Her dersten gelebilir özetle. Benim kişisel gözlemim bu yönde farklı yerlerden ve arkadaşlarımdan okuduğum kadarıyla. Ama daha çok aaa bu da neymiş diyeceğim bir şey görmedim haksız fiil,hukuka uygunluk nedenleri,yoksullaştıran büyüme bu tarz genel kavramlar gördüm hep
-
@extraordinary anladım hocam teşekkürler
-
Ankara için dördüncü komisyonda girdim mülakata. Komisyonun tutumu gayet iyi. Zaten a kadro mülakatlarında sert tutumlu komisyon oluyor mu bilmiyorum. Üç kişilik bir komisyon var. Üç üye de erkek. İktisat, hukuk, muhasebe soruldu. Önünüzde bloknot var. Elinizi nereye koyacağınızı bilmiyorsanız kalemi kullanabilirsiniz. Yarın ve sonrasında nasıl olur bilmiyorum ama bugün her il için tek komisyon vardı. Her komisyona beşer beşer çıkardılar. Birinci komisyonda İstanbul vardı galiba onlarınki nispeten hızlı ilerledi.
Ankara için mülakata 9 kişi gelmemiş. Ankara için ortalama yarım saatte bir beşli grup yukarı çağrıldı. Ortalama altı dakika sürdü demek yanlış olmaz.
Yemek dağıtılmış öğlen. Kafeteryada nakit kullanılmıyor. Yukarı beraber çıkacağınız arkadaşlarınızı bulursanız rahat edersiniz. Sıra geldiğinde birbirinizden haberiniz olur. -
Ben de katkı sunayım .
4. Komisyon , gülerek karşıladılar , gülerek yolladılar sağolsunlar.- Kendini tanıt ,
2 . Bölüm işletme olduğundan bilmediğim bir tanım sordular . - Lorenz eğrizi tanımı ?
- İdarenin bütünlüğü nedir ?
- Özsermaye eksi olabilir mi ? Neden ?
Hesap planından birkaç madde söyleyiniz
20 küsür sıralamaya öğleden sonra üç buçuk gibi girdim, benim 5 -6 dk sürdü .
- Kendini tanıt ,
-
Biz denetmenlik mülakatlarına girdiğimiz zaman hepimiz soruları yazmıştık, bunda kimse yazmamış çok şaşırdım
-
Hocam tesekkurler oncelikle. Ogle arasi verildi galiba degil mi? O kadar saat nasil bekledi insanlar? Benim de siralamam o civarlarda daha gec gitme durumunda bir sikinti yasanir mi acaba ?
-
@yelloww grup yaptık kendimize hemen ama sıkıldık tabi , en yavaş komisyondu 4 komisyon , bugün böyleydi yarın ne olur bilmek zor ama çok erken gidilmesede olur gibi kahvaltınızı yapın çıkın sonradan gelmeyenler için tekrar anons yapıyorlar . Tavsiyedir hocam sadece çok erken saat yordu bizi .
Dguy yokmuş unutun dediler ama guy yine sene sonu alınabilirmiş . -
@yelloww evet öğle arası vardı 20 ye kadar aldılar sonra ara verdiler . Ank için.
-
@karar cok tesekkurler, sag olun hocam
-
@karar Bazı yerlerde eş durumu, tayin vs gibi taleplerin alındığını duymuştum. Umarım ilanın habercisi olur.
-
@onuktekin teşekkürler bilgi için
Maske açmayı size mi bırakıyorlar. Siz açtınız mı -
@karar teşekkürler
Maske ile ilgili bilgi bilgi verebilirmisiniz -
@locke alsınlar ya gerçekten hem bizim hem onların ihtiyacı var .
-
@adem052 yüzümüzü görmek istediler:)
-
@karar hadı hayırlısı tüm komisyon mu acaba
İyi etmışler -
@adem052 bak dikkat etmedim . Hangisiydi acaba . 3 kişi biri yazıyo biri bilgisayarda ne yapıyo bilmiyorum diğeri gülüyodu en son
-
Bilgiler icin cok tesekkurler, anlamadigim nokta ankara icin 60 kisi cagirmislar 20 de ara verdilerse ben 40 lardayim cok uzayacak o zaman
-
@karar hocam insallah beklioruz sabirsizlikla acaba sayi hakknda bir konusma gecti mi
-
@rabia89 ah be hocam çok üzgünüm ,
Sayıyı bilemem şu aşamada onlarda bilmez sayı sonraki iş diye biliyorum bu süreç bitmeden gelmez heralde yeni ilan