2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Mülakat konularını herhangi bir yerden bulamadım ..Duy gibi burada da ?
-
Yarın mülakatlar başlıyor ama grupta ölüm sessizliği hakim
-
Herkes ümidini kesti ve şansa bıraktı galiba. Yoksa biraz önemseyen kişiler buraya takılıyor
-
@adam-smith-0 artik ne olursa olur modumdayim hocam..
-
@papuayenirakı çoğu defterdarlık başlığında zaten.Ayrıca artık herkese bir bıkkınlık geldi,ne olursa olsun modunda insanlar.
-
@yelloww Aynen ben de öyleyim hocam
-
@yelloww Hangi şehir sizin
-
@ayhan-ışık Zaten çalıştıkça sonu gelmiyor resmen derya deniz yani her yerden bir bilgi çıkıyor
-
Ankara benim. Sizin ?
-
Merhaba dostlar.
Yarın başlayacak olan mülakatlarda hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum.
Özellikle uzun süredir atanmayı bekleyen dostlarımızın artık emeklerinin karşılığını almalarını dilerim. Buralar güzel haberlerle dolsun o gün geldiğinde inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar. -
@paretowilfredo eyvallah hocam, bir kısmımızın sevineceği bir kısmımızın üzüleceği durum oluşacak ama yapacak birşey yok inşallah hak edenin kazandığı bir mülakat olur
-
Insallah hem defterdarlikta hem guyda yedek liste yaparlar herkesin isi gorulmus olur bir sekilde
-
@memurolacamben yarısı kadar yedek liste olusturuluyor.
-
@estergon-kalesi kesin konusmayi sevmem.
-
@yelloww Tunceli
-
@memurolacamben Helal
-
Mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur
-
Kocaeli için giren arkadaşlar ortam , komisyon , soruların zorluk derecesi nasıldı acaba ? ️
-
Arkadaşlar kaç komisyon var,nasıl bir ortam var komisyonun tutumu nasıl soruları paylaşmak istemeseniz bile bu konularda bilgi verirseniz çok seviniriz. Giren arkadaşlara geçmiş olsun girecek arkadaslara başarılar
-
Komisyonun hizi nasil acaba arkadaslar, girecegim sehir icin 60 kisi cagirildi ben 20. Siradayim bekleme surem 3 4 saati bulur mu acaba