Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Ekonomi maliye mülakatıni kazanan arkadaslar burada mı acaba? Mesaj atabilir misiniz?
-
@rvzoz haklısınız. Emeğinize saygım sonsuz. Yanlış anladınız beni. Hayırlısı olsun.
-
naçizane ben de görüşmelerimi paylaşmak isterim. Kurumun 70 barajını düşüreceğini sanmıyorum. Resmi Gazetede yayımlanan bir metin ile ilan edilmiş bir baraj. Benim de doğru yaptığım 2 soru iptal edildi biri Gözcü diğeri Ramazanoğulları. Fakat ÖSYM sınavları da dahil olmak üzere artık iptal edilen sorular herkes için doğru kabul edilmiyor. O sorunun puanı diğer sorulara dağıtılıyor ve kişinin puanı doğru sayısı ile belirleniyor. Mülakata kalan tüm adaylara başarılar dilerim. Umarım kimsenin hakkı yenmeden adil bir süreç olur.
-
@marvelous benim de kimseyi kırma amacim yoktu kirdiysam özür diliyorum. Mülakata kalan arkadaslara da başarılar diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@nedesek haklisiniz. kadrolar dolmadigindan yeniden ilana cikar umudunu taşıyorum şahsen. Umarım öyle olur:)
-
@rvzoz est. ne kırılması biz aynı yolun yolcularıyız. birbirimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. :))
-
@theturinhorse her kadro için bu mümkün mü? mesela hazine maliye uzm. yar. için?
-
@marvelous bilgim yok hocam, sadece temenni.
-
@marvelous hocam bana denilen bu. İtirazları çabuk karara bağlayacaklar demek ki.
-
@clementine umarım böyle olur, belki bayramdan önce mülakatlar bitsin istiyorlardır , bayram bitince de açıklanır umarım
-
@bella bende aradim bugun cuma en gec pazartesi yayinlanir mulakat tarihleri dedi bu ay icerisinde yapilir dedi. Zaten bu ayin bitmesine kac gun kaldi ki
-
@eymenn0618 bu ay dedikleri haziransa haftaya bitirmeleri gerekiyor anlam veremedim
-
Bana da haftaya mulakat tarihleri acıklanacak dediler
-
Mülakatta anayasa ve idareden soru çıkar mı sizce?
-
@carpe-vita hiç sanmıyorum çünkü sınav konuları ve gkgy yazıyor ilk ilanda
-
@bella Doğru dediniz, sınav konuları arasında yoktu. Teşekkür ederim
-
Nasıl yani yazılı sınav konularından mı yapacakalar mülakatı?
-
@pomodoro ilk verdikleri ilanda öyle yazıyor ama belli de olmaz tabi
-
@bella anayasa hukukçulara çıkar alan sonuçta, gk gy derken yunus emre, peru soruları gibi, değil mi?
-
@pomodoro evet şans biraz artık