Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@thecoronell bence kesin girer hocam.
-
@ghostein bende öyle bir şey olmaz diye biliyorum..
-
@theturinhorse pardon tam algılayamadım.
-
@thecoronell maalesef kaldirmazlar. Halkbank uzman yard sinavinda kaldrmslardi oyle hatrlyrm . Benzer bir sey olabilir ama su şartla. 70 i gecen cok az kisi olursa belki kaldirirlar.
-
ilan metninde 70 barajı net bir şekilde belirtmişlerdi. o nedenle 70 altına inmezler
-
@thecoronell 70 i gecen kazanir Ekonomi icin söylüyorum hocam.
-
Arkadaşlar npt sorusunda imza mı diyordu yürürlükük mü çünkü yürürlülüğe 1970’de giriyordu ve sıklarda var diye hatırlıyorum
-
@ghostein kaldırmasınlar napalım ölek mi çokta önemli değil ya..
-
@theturinhorse evet garanti kesinlikle
-
@thecoronell aynen hocam ya. Önümüzde cok sinav olacak. Oralara odaklaniriz. Saglik olsun diyelim.
-
@theturinhorse öyle öyle... ben bonus bir sınav gözü ile bakıyorum. çokta böyle olsun diye çok istediğim bir kurum değildi.
-
Ulus-kamuda da aynısı olur hocam
-
@theturinhorse Sınav az zordu çok zordu biraz zordu şeklinde mühim konuların bittiyse biz sorularımızı tamamlayalım mı? Müsaaden var mı?
-
@hasbayburtlu astın yalnız bir üstten emir almasıyla ilgili olan soruya benzer bir soru daha vardı sanki. soruyu detaylı hatırlayamıyorum. hatırlayan varsa yazabilir mi acaba?
-
@ghostein Npt ile ilgili sorunun cevabını hatırlayan var mı?
-
@thecoronell kardes ne taktın be. Gayet guzel bicimde bir durumu dile getirdim ve rica ettim. Sen de tamam dedin, bitti. Konusmayi, diyalog kurmayi bile unutuyornusuz cogu kez. Rica ettim ama yine de kafanda emir almis gbi komplekse girdin. Gereksiz yere surekli sohbetin arasinda ayni soruları yazdigini ve bunun dogru olmadigini soyledim. Zaten birkac kez paylastin e yeter da. Daha ne kadar ayni şeyleri yazacaksin. Emegine saglik da dedik. Bircok sorumuzu da yanıtladın teşekkür ettik. Yani ayni seyleri yazmadan da eksik kalanlari yazar arkadaslar zaten. Sen de eklersin bunlari.
-
Hangisi Weber'in bürokasi anlayisina uymaz gibi bi soru vardi sanirim. Ben tam hatirlayamadim ama belki hatirlayan cikar
-
@theturinhorse Her seferinde aynı şeyleri yazmıyorum yeni sorular ekliyorum. Düzgün baksan görürsün. Adam akıllı bir liste oluşturuyoruz iki gündür .Elle tutulur bir şey yapıyoruz. İlk dakikadan beri ne kadar lüzumsuz muhabbet yaptıysan kimse ses etmedi. Başka sınavlara odaklanmana kadar yazdın. Bu platform kimsenin babasının çiftliği değil. İsteyen istediğini yazar. Komplekse falan da girmedim. Öyle algılasam farklı konuşurdum. Varsa tartışacağın soru yaz. Hatırladığın soru varsa yaz. Onun dışında gereksiz laf yapan sen olursun. Bak biz burada neredeyse 100 soruyu tamamlayacağız daha sorular açıklanmadan. Oturduk ciddi bir işle uğraşıyoruz. Daha ciddi konuşacaksan buyur meydan senin. Ama baraj kaldırılır mı sınav zor mu kolay mı kaç kişi geçer gibi cevabı olmayan suni tartışmalara gireceksen asıl sen meşgul etme şu platformu.
-
@nildesperandum Dikey hiyerarşi esastır, Ademi merkeziyetçidir vs gibi şıklar mı vardı ? Bende bu tarz bir soru hatırlıyorum ama emin olmadığımdan yazmadım.
-
Maliyede dolaylı vergiyle ilgili bir soru vardı.Cevabını hatırlayan var mı?