Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@nildesperandum sanırım weber sorusu değildi o ama yine boyle bir şeyi soruyordu ben de tam hatırlayamadım
-
@hasbayburtlu bu şıkları hatirladim ama bu sorunun şıkları miydi onu hatirlayamadim. Memuriyet bir kariyerdir vardi sanki şıklarda.
-
@nildesperandum Evet o da vardı ayrıca birimlerde işlevsel uzmanlaşma vardır gibi bir ifade de vardı.
-
@hasbayburtlu devletlerin dış politika hedeflerinden olmayan demokrasi sorusu vardı bir de
-
@bella Listede var. Hatalı hatırlamışım düzelteyim hocam.
-
@hasbayburtlu bu soruda organik kelimesi geciyor muydu? Bir soruda boyle bi ifade geciyordu sanki ama soruyu ya da şıklari hic hatirlayamadim.
-
Cevabı dolaylı vergiler olan bir soru vardi. Soruyu hatrlayamadim.
-
@nildesperandum sanki organik örgüt yapısı sorusu vardı hatırlıyor musunuz bunu ?
-
@hasbayburtlu evet benim hatirladigim bu soru
-
@nildesperandum sanırım iki ayrı soruyu hatırladık hem bürokrasi hem organik örgüt iki farklı soru. bakalım diğer arkadaşlardan net hatırlayan olur belki.
-
@nildesperandum Memuriyet meslek olarak sayılır gibi bir ibareydi sanki hocam
-
@gguness Statü hukuku uygulanır gibi bir şık da vardı sanki.
-
@ymn hangisi yanlıştır diyordu cevap sübjektif olması
-
@hawelmo aynen. Dolayli vergilerdi cevap. Arkadas onu hatrlyrm sanirim.
-
@theturinhorse kesinlikle hocam iktisatin her dersinden vardı bir de uluslararası ekonomik kuruluşlar demi full ab sormus ben AB'ye bu kadar detaylı çalışmamıştim açıkçası
-
Yeni kamu tercihi ile ilgili sorunun cevabı statü hukuku uygulanır şıkkı mıydı
-
@uluslarcıkız yeni kamu yönetimi*
-
@uluslarcıkız Bir de weberin bürokratlarla ilgili sorusunun cevabı neydi
-
Evet ben de boyle hatırlıyorum
-
Ortak alanda ab hukukunun niteliği soruluyordu. Dogrulugu konusunda mutabık oldugunuz cevap nedir? Siklarda uluslarüstü ve uluslararası falan vardi.