Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
bir gelişme yok mu ya bu nedir arkadaşım
-
@gölge07 Orada da şu sıkıntı ortaya çıkıyor hocam, 2021 KPSS sonuçlarıyla birlikte resmen 2019 puanları geçersiz hale geliyor. Bu yüzden o vakte kalacak bir ilanda kurum istese de 2019 puanlarını kullandıramaz.
-
@mk-ank ilan basli baslina yanlis zaten 3 senede gormedigim olaylar oldu gercekten yazik bu kurumlara. Sorsan hepsi cok calisir planli hareket eder. Bu kurumlar uzerindeki denetimlerdede var bi aksama yoksa isler bu noktaya gelmezdi. Tasra grubunda bi sgk vardi duzenli alim yapan 2 sene once onuda kaybettik. Biz kpss ye niye girelim simdi.
-
Kurum içinde herkes her şeyin farkında ancak herkesin üzerinde baskı var kimse topun altına girip açıklama yapamıyor. En iyisi kurumun duyurularını takip etmeniz.
-
Sayiştay denetciligi 3 lu aşama şekilde bir alım sürecini sonlandiriyorsa 7200 ek göstergeli bir meslek sayistay denetciligi.Sgk denetmenligi 2200 ek gösterge ve 2 yıldır alınacak sayı 50 kişi ve ortada hiçbir şey yok.Gerçekten Allah bizi ne ile sınıyor.Kader nasip her şeyi sorguluyorum
-
@kozmiktisat bence kimse hic biseyin farkinda degil eger farkinda olupta bi aciklama duyuru yapilmadiysa simdiye kadar burda sorun bizde degil kurumda. Onlarin uzerinde baski varsa bizim uzerimizde daha fazla baski var artik bu izin cikmadi, nitelikli personel, pandemi vs bisi kalmadi ben hicbirine inanmiyorum. Ben burda neleri gordum kurum almak zorunda degil yazani bile gordum. Tamam almazsa almasin ama magdur olan burda sadece biziz baska kimse degil.
-
RG'de ama öyle ama böyle ilan edilmiş bir alımdan bahsediyoruz. Ortada çok karışık ve bence kirli bilgi var. Şu konu kurumun içinde idari birtakım sıkıntılar var diyerekten açıklanamaz. İlan öncesi bütün aşamalardan geçildi ki RG de yayımlandı. Çocuk oyuncağı değildir bu sanırım. Kurumlar gerekli izinleri vs almadan RG de ilana çıkamazlar. Fakat bambaşka platformlarda öyle şeyler konuşuluyor ki! 10 kişi olarak ilanın geleceğini söyleyende var Cb'den izin alınmadan ilana çıkıldığını ve sıkıntının bundan kaynaklı olduğunu söyleyende. Velhasıl belirsizlik olunca ortalık fazlası ile karışıyor işte. Fakat şu bir gerçek. Evet bir aksaklık mevcut. Şu saate kadar listeler çoktan açıklanmalı idi. Memurlar birşeyler biliyorsa o vakit nasıl ki aylar önce 50 kişi alınacak diye söyledilerse şu aşamada da bildiklerini paylaşmalılar. Bence onlarda kurumda neler olduğunu birşekilde artık anlamıyorlar. 11.pronun tadı gerçekten iyiden iyiye kaçtı. Sebep olanları ALLAH bildiği gibi yapsın. Bukadar kasmanın bukadar ele yüze bulaştırmanın hiçbir anlamı yok idi. Diğer bakanlık ve kurumlar güzel güzel süreçlerini devam ettiriyorlar. En son göç idaresi 1300 kişilik destek personeli ilanına çıktı. Demem o ki tasarruf vs yani bunlar sanki SGK için mi birtek. Elbette ki hayır. Kurumun içinde maalesef vizyon sahibi aklı selim bir mantık olmayınca işte bu şekilde göz göre göre mağduriyet yaşatılıyor insanlara. Yazık günah gerçekten. Koca ülkeye bir 11.pro denetmen yardımcılarını sığdıramadılar. Her ne değişim vs olacaksa biran önce olsun ve bu dengesizliklere sebep olan unsurlar her ne ise biran evvel son bulsun.
-
@lion hocam tam olarak bunu anlatmaya calisiyorum sistem falan yok kurumda bunun baskiyla alakasi yok. Dediginiz gibi paunlar yanacak vs diyoruz etkinlikler yapiliyor tasarruftu izindi surekli ayni bahaneler. Diger kurumlar nasil izin alip cikiyosa sende cik bu kadar basit. Araya hatir gonul isi girince isler boyle oluyor malesef. Ulkede genel anlamda istikrar yok zaten. Merkez bankasi baskanini ezberlemekten yoruldum. Anayasa idare notunu degistirmekten gercekten yoruldum.
-
Merhaba dostlar.
Geçtiğimiz haftadan beri farklı dost ve ahbaplarımla konuya dair istişare imkanim oldu. Tüm bilgileri derleyerek bir genel toparlama yapmakta fayda görüyorum.- İlana Cumhurbaşkanlığı izni ile çıkıldı. Bu izin talep edilenden zaten azaltmaya gidilerek verildi ve süreç böyle başladı. O sebeple ilanın sayı azaltımı ya da artışına tabi olmasını beklemiyorum ve böyle bir şey de duymadim.
- İlanın ertelenmesi ya da ne karar verilecekse bunun uygulanması bambaşka şeylerle ilgili gördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla. Bunlar sınava dair, sayıya dair vb. unsurlardan bağımsız şeyler. Dediğim gibi, köklü bir değişim konuşuluyor, bekleniyor. Sürecin askıya alınması da tamamrn bundan ileri gelmiş bir adım olacak şayet atılırsa.
Bazı tamamen subjektif yorumların sürece dair bilgi kirliliğine yol açtığını düşünüyorum. Örneğin taban puana dair, şahsi yorumların çıkarımların bilgi gibi dolaşması ya da telefondaki memur arkadaşların ucu açık cümlelerinin kişisel yoruma tabi olması gibi.
Elde bende bulunan somut gelişmeler bu şekilde dostlar. Bu hafta tablonun netleşeceği söylendi bize. Gecikmeden müspet ya da menfi bir duyuru yapılacak kısa süre içerisinde. Dilerim en hayırlı karara varılır.
-
@paretowilfredo 3 Temmuzda sınav olmayacağı kesinleşti diyebiliyoruz o zaman değil mi?
-
@paretowilfredo Üstad köklü değişim meslekle ilgili bir değişim mi acaba hangi konuda değişiklikler konuşuluyor?
-
@cihan6619 Diyemem dostum. Ani bir kararla liate de açıklanabilir ama kurumdaki hava askıda olduğu yönünde. O sebeple zor da olsa çalışmayı sürdürmek gerek
-
@kleonard İdari konular öncelikli dostum. Mesleğe dair olanlar biraz daha orta-uzun vadeli bence.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Merhaba dostlar.
Geçtiğimiz haftadan beri farklı dost ve ahbaplarımla konuya dair istişare imkanim oldu. Tüm bilgileri derleyerek bir genel toparlama yapmakta fayda görüyorum.- İlana Cumhurbaşkanlığı izni ile çıkıldı. Bu izin talep edilenden zaten azaltmaya gidilerek verildi ve süreç böyle başladı. O sebeple ilanın sayı azaltımı ya da artışına tabi olmasını beklemiyorum ve böyle bir şey de duymadim.
- İlanın ertelenmesi ya da ne karar verilecekse bunun uygulanması bambaşka şeylerle ilgili gördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla. Bunlar sınava dair, sayıya dair vb. unsurlardan bağımsız şeyler. Dediğim gibi, köklü bir değişim konuşuluyor, bekleniyor. Sürecin askıya alınması da tamamrn bundan ileri gelmiş bir adım olacak şayet atılırsa.
Bazı tamamen subjektif yorumların sürece dair bilgi kirliliğine yol açtığını düşünüyorum. Örneğin taban puana dair, şahsi yorumların çıkarımların bilgi gibi dolaşması ya da telefondaki memur arkadaşların ucu açık cümlelerinin kişisel yoruma tabi olması gibi.
Elde bende bulunan somut gelişmeler bu şekilde dostlar. Bu hafta tablonun netleşeceği söylendi bize. Gecikmeden müspet ya da menfi bir duyuru yapılacak kısa süre içerisinde. Dilerim en hayırlı karara varılır.
Ne meslek miş beee. Gören de sayıştay denetçisi alıyorlar sanacak.
O değil de bunlar 50 kişilik izni bile zar zor alıyorsa gib sözü edilen yıl sonu guy alımına 250 kişilik falan izin anca alır. -
@paretowilfredo hocam merak ediyorum idare değişimi ile 50 kişilik alımın ilk aşaması olan sınav ne alaka üstelik sınava bir hafta kalmışken. Hadı ilan gelmemiş olsa yine saçma ama bi derece anlayacağım ancak bu daha ilk aşama olan sınav aşaması ya biz haftalardır saatlerce ders çalışıyoruz. Bu kadar basit ve ucuz olmamalı emeklerimiz
-
@paretowilfredo yine kurumiçi mevzusu mu artık hakikaten çok sıktı her kurum her ilanı elini yüzüne bulaştıracaksa biz niye burda boşa kürek çekşyorız .
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@cihan6619 Diyemem dostum. Ani bir kararla liate de açıklanabilir ama kurumdaki hava askıda olduğu yönünde. O sebeple zor da olsa çalışmayı sürdürmek gerek
Allah aşkına ne yapacaklarsa yapsınlar ya. Sanki savaş kararı alınacak tbmm yi bekliyorlar. Kurumdaki çalışanların devlet sırrı paylaşıyoruz havasından çıkması lazım. buralara nasıl geldik yaa.
-
Dostlar kızmakta haklısınız lakin bu kararların hiçbirini maalesef ben vermiyorum. Duyduklarımı aktarıyorum ve emin olun her mecrada sorun ve talepleri de oraya aktarıyorum bulduğum her fırsatta. Bekleyip göreceğiz. Sizler de taleplerinizi sosyal medya kanalıyla iletin, bunu yapmaya da çalışıyorum. Belki bir aksi seda olur.
-
@paretowilfredo sana sözümüz yok ancak bizi böyle süründürenleride Allah bildiği gibi yapsın
-
@paretowilfredo size sözüm yok üstadım ama sinirlerimizle oynuyorlar