9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 ben okumadım hiç hocam sizden duyuyorum trol değildir inşallah
-
@krtalprn müsait olsam resim atardım arkadaşlar cocugun adı yanlıs hatırlamıyorsam serkan köseoğlu gibi birşey ve varsa bir duyum alırım bir dal gönderisinin altındaki yorumlara yazılmıs face de SGK 9. PROMOSYON MÜLAKAT GRUBU olması lazım büyük harflerle grubun adı da.
-
@mk5561 inşallah trol değildir diye umuyorum hocam
-
Trol cunku daha oncede yazmisti fos cikmisti
-
@krtalprn inşaAllah yaa yıldı herkes dua edelim
-
@mk5561 hocam o yazi daha once yazilmisti 4h sanırım 4 hafta once cunku yukaridaki iletide 22s yani saat once olan bi ileti var.yeni bir sey degil sanirim
-
@mk5561 troll o kişi. 3-4 hafta önce de önce açıklandı yazdı sonra cumaya dedi sonra gönderilerini sildi.
-
@mk5561 4 saat değil 4 hafta 4 hours değil yani.
-
@shanks bende ingilizcesini düşünmüştüm tamamdır. Ya yok yere sizi ümitlendirdim kendim de ümitlendim bir an kusura bakmayın Ama mart söylemlerini görmüşsünüzdür omdan ben biraz da yanıldım
-
@mk5561 olsun bu bike heyecan yarattı, unutmuşuk bu duyguları
-
Arkadaşlar hakikaten artık somut birşeyler yapmak isteyenlerden olusan bir watsap grubu kurup daha hızlı ve sağlıklı kararlar alıp uygulayamaz mıyız, grup kuruldu demeyin o grupların içi geçmiştir yeni bir grup hakikaten birşeyler yapmak isteyenlerden oluşan
-
@luthor demek bakanlık ve başkanlık çalışıyormuş, bunu duyduğuma sevindim içim rahatladı bir de çalışmasalar demek ki 2-3 yıl bekletecekler
-
Önümüzdeki haftadan oldukça umutluyum hiç olmadığı kadar ama inşallah açıklanır inşallahhhhh
-
@resetat ve duyum mu var soru mu sorarım
-
@krtalprn ahahahha hocam Allah razı olsun güldürdün
-
@resetat hocam siz geri sayıma göre açıklama yüzdesi söylüyordunuz bir ara, önümüzdeki hafta açıklanma oranı nedir
-
@resetat hocam bir şeyler var gibi??
-
@black Allahtan çalışıyorlarda süreç kısaldı! Yoksa vay halimize :):)
-
@resetat bu adam boş konuşmaz diyip umutlanıyorum o zaman ben
-
@kardinalist sanki bir şeyler var gibi valla şu an migren ağrısı çekiyorum ve açıklama bekliyorum yoksa yatıcam