9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Watsap grubu kurup birşeyler yapalım dedim kimse cevap vermedi adam ortaya bomboş bir şey attı herkes bakan açıklama yapmış gibi ona kenetlendi
-
@francisysidro, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Watsap grubu kurup birşeyler yapalım dedim kimse cevap vermedi adam ortaya bomboş bir şey attı herkes bakan açıklama yapmış gibi ona kenetlendi
Son 5 ayın özeti..
-
@resetat beyinlerin fişi çekti gitti
-
@francisysidro hocam burada olmayıp da wp'd olacak olan ne ben onu anlamadığımdan cevap vermedim.
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@francisysidro hocam burada olmayıp da wp'd olacak olan ne ben onu anlamadığımdan cevap vermedim.
Bende o yüzden bir şey demedim bence burası daha çok kişiye ulaşma imkanı sunuyor
-
@krtalprn mesele daha çok kişiye ulaşmak değil gerçekten birşeyler yapmak isteyen kişilere ulaşmak, orada daha hızlı konuşulup daha rahat tartışılır ve somut birşeyler yapmak için karar alınıp uygulanabilir buradan yapılması çok zor ancak tweet etkinliği yapılabilir
-
@francisysidro Hocam buradan daha iyi organize oluruz.Hem başlığın aktif olması yeni insanların da dahil olmasını sağlıyor.Forum iyidir bence buradan devam edelim.
-
Örneğin 3 kişi toplanıp bakanlığa gitse ve bilgi alabilmek için elinden geleni yapsa şu ana kadar yapılan herşeyden daha çok işe yarar, oradan alınacak cevap daha çok şey gösterir bizlere buradaki boş duyumlardansa
-
@luthor buradan devam etmesin demiyorum hocam, gruba gerçekten birşey yapmak isteyenler alınır onlar orada etkili olacak çözümler üretebilir kalan herşey buradan devam eder zaten burası da önemli tabiki
-
Önceki duyumumla karışık bugünkü bir söylenti var kulağımda.
Hızlandırıldığına dair ama şimdi şöyle bir şey var bizim hızlımız onların da hızlısı mı?
5-9 mart haftasına dikkat çekmiştim inşallah açıklanır gerçekten onlar bile tarih veremiyorken nasıl verdin diyenlere de önceki duyumla karışık tahmin olduğunu da daha önce söylemiştim.
Whatsapp'tan tutturan arkadaşa da iki kelamım var.
Biz burada 2 aydır affedersin bir yerlerimizi yırtıyoruz ve iletişimimiz de gayet sağlam, aramızda da yazışıyoruz Whatsapp ile çözeceğini sanma kardeşim.
Bakan yazmış gibi lafın da duyumcuların işinin ne kadar zor ve yazmamakta haklı olduklarını gösteriyor sen gibilerinin sayesinde ;)) -
@krtalprn @Drago @Kai-Hitwatari @denetcii @sgkdenetmeniniz Eyvallah dostlar.
-
@resetat pardon arkadaşım da senin gibiler derken?? Sen kimsin ?? Kaynakların kim ?? Var mı cevabın , beni gerçekten inandırabilecek bir tane kanıtın varsa göster lafımı geri alayım, buraya yazdığınız her şeye inanmamızı bekliyorsanız en az sizin kadar boş kafalı olduğumuzu düşünüyor olmalısınız ama maalesef ben değilim sen ve senin gibi ne idüğü belli olmayan bir " nick " altından buraya yazı yazan insanlara inanmak akıl sınırlarımı zorluyor şu ana kadar hiçbir duyunca itibar etmedim iyiki de etmedim çünkü sende dahil herkesin duyumu boş çıktı hala da konuşuyorsun
-
@francisysidro Hadi kardeşim hadi başka kapıya. Tweet bile attıramadığımız insanlar varken otobüs kaldırıp Ankara'ya götür sen yaparsın, çözersin de bence hatta listeyi alıp Başkanlığa kendin götürürsün.
Kimin ne olduğunu az çok biliyoruz whatsapp derdinden de anlaşılıyor da kimse ses etmiyor.
Ne idiğü belirsiz diyen kişi de sanırsın ELON MUSK
Yeterince açıklayıcı olmuştur dimi duyum hakkındaki inandırıcılık? Başından beri duyumla karışık tahmin diye söyledim sana da söylemiş oldum. %100 kimse demiyor MSB bile belirsiz konuşuyorken bizim hiç haddimize değil ama bak yine yazıyorum "senin gibiler" yüzünden duyum alınca yazmamak en mantıklısıymış. :)) -
@resetat bir dakika watsap derdimden ne anlaşılıyor onu anlayamadım iftira at izi kalsın taktiği dimi işe yarar her zaman, valla mümkünse o tahminle karışık (??!?) duyumlarınızı kendinize saklayın çünkü hepsi fos çıktı ve çıkmaya devam ediyor, hem başka kapıya falan ne alaka onu anlamadım senden sadaka mı istedim önce konuştuğunun bir mantığı olsun en azından kendi içinde, ben gerçekten birşeyler yapmak isteyen arkadaşlar varsa onlara ulaşıp 3 kişide olsa somut şeyler yapmaktan bahsettim tek derdim oydu, senin gibi insanları kandırmak değil onların umutlarından yararlanmak değil, gerçek bir duyumun bile olsa buraya yazmadan önce düşünmen lazım ya insanları boş yere umutlandırırsam diye ama maşallah sen tahminle karışık ortaya atmaya çok heveslisin ne yazık ki sana inananlar ve senin gibi boş duyumcuları böyle tepemize çıkaranlar var sende haklısın
-
Arkadaşlar tartışmanızı çok sürdürme isteğinde iseniz Sohbet bölümünden sürdürün. Bundan sonra verilecek her yanıtı kaldıracağım. Kimse her bildirimde sizin birbirinize yanıtınızı okumak zorunda değil.
İyi forumlar, hayırlı geceler.
-
Arkadaşlar boş yere tartışmayalım ağzımızın tadını kaçmasın "aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın " repliği gibi oldu zaten herkesin sinirleri gergin boş yere bir birimizi üzmeyelim sonuçta aynı yolun yolcusuyuz.
@FrancisYsidro hocam siz grubu kurun katılma linkini buraya atın destek vermek isteyen arkadaşlar dahil olacaktır ara ara da o linki buradan paylaşırsınız. Yeterli katılım olursa planladığınız etkinlikleri o platformdan da yürütürsünüz gerekirse etkinlikleri burada da duyurursunuz.
-
Dep penaltı
-
Maşallah yne mackolik forumuna dönmüş buralar :))
-
@paretowilfredo kimseyi özellikle kastederek birşey demediğim halde alenen bana laf atıldı cevap vermek zorunda kaldım, tartışmaya girmekten memnun değilim bende kusura bakmayın
@black grubu yarın kurup linki atacağım -
Vay arkadaş bi gün girmedik ortalık yine karışmış iki tarafın da amacı ortak ama bakış açıları farklı. Tek sıkıntı birbirinize laf atmanıza gerek yok bence. Ben başından beri duyumu olanın paylaşmasını isteyen biri olarak ben ve benim gibi düşünenlere de laf geldiğini düşünüyorum. Kimse duyuma inanmak zorunda değil tabi ki ama en azından heyecanlanıp zaman geçirmek için bile olsa duyum bekleyenler de var tabi ki boş olmamak kaydı ile. O yüzden cidden bir şey duyanı da küstürmemek lazım. Tabi ki hiç birimiz tam olarak inanmıyoruz çünkü söyleyenler bile emin değil ama bu şekilde yargılamak da hoş değil bence. Whatsapp konusunda da düşüncem bence de olabilir daha doğrusu olsa da olur olmasa da. Ama bunu düşünen birine de hemen amacı farklı gibi bir gönderme hoş olmamış bence hocam (geneli benim de öyle düşünmeme rağmen istisnalar olabilir, kurunun yanında yaşı da yakmamak yakışır bize). Neden bunları yazma ihtiyacı hissettim ben de bilmiyorum ama bu ortam bozulmasın, sonuçta hepimizin ortak bir sorunu için burda toplanmış insanlarız. Zaten sıkıntılı bir süreçteyiz üstüne bir de birbirimizi kırarsak hiç olmaz. Naçizane düşüncelerimi belirtmek istedim, sürçü lisan ettiysek affola :))