9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black ben kendi dusuncemi söyledim sadece. Hakkiniz ile kazandiysaniz hayirli ugurlu olsun.
Kimseyi zan altinda biraktigim yok. Ulkede donenleri gormemek icin akli dengesinin yerinde olmamasi lazim adamin.
Hak yiyenin cocugundan ciksin israrla ayni seyi soyluyorum -
@shady1 shady'cım shady'cım shady'cım sen değil onlar seni kaybetti. Başka kurumları zaten en nihayetinde kazanacaksın.
-
@senozli5334 https://chat.whatsapp.com/invite/BtY2JFtoAHTHBJWV5AsjS9 arkadaşın biri grup açmış
-
@conmaynard hocam 166 olması lazımdı
-
@paretowilfredo hocam bu sonuçları beklerken hep gvs dedik şimdi tekrar mı bekleyeceğiz yoksa direk işe başlama sürecimi olacak
-
@gonzaloluca hocam gvs yapılmadı, yapılacak. Gvs yapılması için form doldurulması gerekli. Sanıyorum 2 3 ay sürer bu da.
-
Arkadaşlar sgk denetmen yardımcılığını kazananları çok tebrik ederim kazanmayan arkadaşlar inşallah daha iyisi olacaktır Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.
Aşağıdaki grup asil kazananların whatsapp grup linkidir.
https://chat.whatsapp.com/BtY2JFtoAHTHBJWV5AsjS9 -
@shady1 Allah razı olsun hocam
-
@genclerbirlikli o zaman 6 ay gvs gvs diye boşunamı bekledik:) yıkıldım resmen:)
-
@gonzaloluca hocam ben dahil bi çok arkadaş burda belirttik resmi gvs yapılmıyor form alınmadı diye. Şükür ki taşeron mevzuu bitti onlar yüzünden baya uzayan oldu benim 3 aydır beklediğim var mesela
-
@shady1 Kardeşim Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin inşallah. Eminim ki çok çok güzel yerlerde olacaksın vatanına milletine hizmet edeceksin inşallah.
-
@shady1 Gerçekten çok mutlu ettin. Çok teşekkür ederim iyi niyetin, güzel dileklerin için. Ben dahil kazanamayan arkadaşlarıma geçmiş olsun, kazanan arkadaşlarıma hayırlı olsun demek isterim. Özellikle burada ismini çok sık gördüğüm, forumun neşesi olan @mağdurum @meçhulasker ( yorumların aklıma gelince hala tebessüm ediyorum ) @Kai-Hitwatari @Gök-Kız @poisson ve daha ismini sayamadığım diğer dostlarım sizlere gerçekten kendim kazanmış gibi sevindim. Nasip kavramına en çok inanan insanlardan biriyim. Bu sefer olmadı ama muhakkak vardır bizimde bir kapıda rızkımız. @aliyar-bey ( toprağımla ayrılmadık yine biz ) @budageceryahu @hagi ve ismini yazamadığım diğer kazanamayan arkadaşlarla ve sizle bu yolda hayırlı bir kapıyla karşılaşana kadar devam inşallah. Tekrardan teşekkür ederim. Benden yana herkese hakkım helaldir. Umarım sizde helal edersiniz. Allah’a emanet olun EFSANE 9.PROMOSYON mensupları
-
@genclerbirlikli kimileride form olmadan soruşturma yapıp sonuç açıklayıp sonra tekrar form istiyolar diyo keşke şu işleri bi netleştirseler boşuna beklemek kötü oluyor
-
@gonzaloluca formsuz yapilan soruşturmanın resmi önemi yok kurum kendi araştırıyordur. Emniyetin yapması için form lazim hocam. Dolu taraftan bakın 2 ay kafa dinlersiniz rahatça
-
@22121121 kardeşim Allah razı olsun. Rabbim sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
-
@22121121 aynen efsane ekip olduk ve sizlerin çok çok daha iyi yerlerden güzel haberlerinizi almadan sevincim tam olamyacak samimiyetle söylüyorum:/ @aliyar-bey @budageceryahu @Shady1 ve hepiniz;)) umarım yanlış anlaşılmam bekliyorum haberlerinizi buradan takipçinizim ;))
-
@Shady1 Dostum seninde teftiş kurulu olacak inşallah ve orda da buluşacağız emiinim bir gün
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam rahatladık en azından ders çalışmayacağız bu iyi:)
-
@conmaynard 164 hocam yanlış olmuş 166 değil
-
@gonzaloluca önde sınavlar yoksa öyle hocam, varsa da daha rahat bi şekilde çalışılır