9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar kazananları tebrik ediyorum, kazanamayan arkadaşlar için de içtenlikle daha iyi yerler nasip olması için dua ediyorum. allah gönlünüze göre versin.
-
Arkadaslar hem gumruk hemde sgdy kazanan varsa gümrük kura çekmeden feragat ederlerse gumruk yedekleri icin iyi olur.
-
Kazananlara Hayırlı Olsun!
Kaybedenlere Geçmiş Olsun!
SGK sana da Yazıklar Olsun!Diyerek sözlerime başlıyorum. Arkadaşlar kazanan arkadaşlarımız yaklaşık 7 aylık bu beklemeyi unutmasınlar. Bu kurumun kimseyi sanıldığı kadar önemsediği yok. Kurumsallaşma noktasında ciddi sıkıntılar SGK'da bitmedi bitmez, bunu hesaba katarak hareket edin. Kaybeden arkadaşlarımız Allah'tan güçlü kalmayı dilesinler, bir mülakat sonucunun olumsuz gelmesinin insan üzerinde yarattığı yıkımı berteraf etmek kolay değildir, Allah'tan sabır dilesinler. SGK hakkında da diyecek çok söz var ama bu platformda yer vermek istemiyorum.
-
@adalet-istiyoruz Hocam ben kazandım yaşım 34 daha önve 5 mulakattan elendim.Emin ol referansla girmiş olacak kadar tanıdığım olsa bu yaşıma kadar beklemezdim.İlla vardır referansı olan ama herkes girmistir demek onca emeğe emek edene haksızlık olur.
-
@antimülakat hocam adin gibi duzen gelir insallah. 24 agustos da kim deseki merkezi atama direk oyum ona.
-
@mağdurum Hocam senin oldu mu ya
-
@malthuss grup bilgisi alabilir miyim hocam?
-
@fişek-morgen haziran ağustos değil
-
Arkadaşlar benimde olmuş asil çok büyük ihtimalle feragat edicem .Olmayanlar hiç üzülmesin , Allah hepinizin gönlüne göre versin
-
@siyasallı sıranız kaç hocam? Liste tutuyoruzda.
-
@luthor oldu O'nun da şu an iptal durumda yazamıyormuş :))
-
Dostlar selamin aleyküm,
Bu kadar yaşananin üstüne bir konuşma da ben yapmak isterim. Öncelikle adminlerimize teşekkür etmek istiyorum böyle bir platformu bizlerin kullanımına sunan @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli @burcuburcu çok değerli insanlarsiniz.
Sonrasinda bizimle bu süreci yaşayan arkadaşlarima isim isim şükranlar sunmak isterim.Önce olumsuzlardan başlayayim . Kaybetmek nedir çok iyi bilirim. Benim için kazanandan ziyade, kaybeden değerlidir. @genclerbirlikli @aliyar-bey @ShankS @denetcii @luthor @krtalprn @agustcomte @nonbisinidem @ilanmılano @Fişek-MORGEN @budageceryahu @22121121 @FATMAN06 hepinize tek tek çok üzüldüm. Size üzülmeyin demek istemiyorum üzülün ama emeklerinizden de vazgeçmeyin. Emek bu dünyada çok kiymetli bi seydir. Emeğinizin Karşılıgini alana kadar devam edin. Sizle diğer ilanlarda daha işimiz var
Olumlulara gelince @brzezinski @Kai-Hitwatari @resetat @Baumol @furkitofaso furkibaşkan @poisson @maricinal @black @nenehatun @Eşref-i-Mahlukat @HarrisTodaro @nilayfb sizlere de tek tek hayirli olsun dilerim. Adiniza cok sevindim, Görevde başarilar dilerim. Bundan sonraki sinavlara da bu yaşadıginiz kötü gunleri dusunerek girin. Issizlere engel olmayin . Ilerde sgk da söz sahibi olunca insanlara eziyet etmeyin , onlari bekletmeyin dilerim.
Diğer ismi aklima gelmeyen dostlarimiza da geçerli bu dileklerim.
Gerek kazanan gerek, kaybeden herkesi tanidiğima çok memnun oldum. Hepiniz çok kıymetli insanlarsiniz. Sizlerle 6 ay cok şey paylaştik haklarinizi helal edin. Üzdüklerim olduysa da özür dilerim.
Bizlerin sonucunu soracak olursaniz Devletimiz bizi yine göreve layik görmedi . 3. Yilim 8. Mülakatimin da olumsuz olmasınin acisinini , yazili sinav başarilarimin olmasınin hakli gururunu yaşiyorum.
Bir gün bize de görev verilinceye kadar beni buralarda görebilirsiniz. Herkese teşekkür eder , hayirli akşamlar dilerim. -
@shady1 her sözüne katılıp kendimle ilgili kısma diyeceğim tek şey
Ve senin de sevinçli haberlerini bu paltformdan alacağımız günü bekliyorum sabırsızlıkla:)) -
@adalet-istiyoruz hocam bir kişi filan ayıp oluyor aynı elenme duygusunu bende yaşadım hatta önceki postlarıma bakarsanız görürsünüz. Bir kere dahi referans vs aramadım o kısım zorunlu olmadıkça doldurmadım hatta yazdıklarımda tanıdığım sıradan insanlardı. Buradan elenseydim gene referans aramayacaktım şimdiye kadar kendime ve kpss puanıma güvendim(öncelikle de Allaha) şükür sonunda oldu
Torpil yaptıran yok mudur evet vardır bende aynı şeyi düşünüyorum torpille kazanan ömür boyunca haram para kazanacaktır(bunu hocalar söylüyor) yaptıran kendi bilir ama herkesi zan altına bırakmak yakışmaz. Guydan elendiğim de aynı şekilde üzülmüştüm ve çok kötü hissettim ama hakkıyla kazanan kimseyi zan altında bırakmadım. Elenmenin verdiği üzüntüyle yazdığınızı düşünüyorum anlayışla karşılıyorum. İnşallah buradan daha iyi yerler hakkınızdır ve oralara atanırsınız, 1 yıl sonrasını kimse bilemez hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@siyasallı feragat sebebinizi sorabilir miyim acaba?
-
@shady1 hocam iyi dileklerin, güzel sözlerin için teşekkürler, inanıyorum ki daha güzel yerleri kazanacaksın. Hem sadece devlet görev verene kadar değil sonrasında da seni burda görmek istiyoruz bunu unutma
-
Arkadaşlar feragat edenler asil numaraları ile yazarlarsa seviniriz liste tutuyoruz
-
Asiller için de bir whatsapp grubu kuralım mı arkadaşlar
-
arkadaşlar, sanırım asillerin güvenlik soruşturmaları devam ederken, yedekler için boş kadrolar açıklanacak.Yedekler, tercihlerini yaptıkran sonra, asillerden güv. soruşturması olumsuz sonuçlananlardan dolayı boş kalan yerler için de yedek çağırılır mı acaba? Yoksa kalan kontenjanlar açıklanıp,yedekler tercih yapınca şansları bitiyor mu? Eğer öyleyse boşuna boş kadrolar kalmış olmaz mı? Geçen alımda kazandıktan sonra güvenlik soruşturması olumsuz olan ciddi sayıda kişi vardı sanırım, o yüzden soruyorum...
-
@shady1 Kardeşim bu kötü günde yüzümü güldürdün Allah da seni güldürsün tez zamanda.Biz umudumuz, gücümüz oldukça yolumuza devam edelim bir yerden alan Allah başka bir yerden verecektir mutlaka.