9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@karazıpkalı amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kardeşim :)))
-
@denetcii
-
@aliyar-bey amin
-
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/kurumsal/merkez-teskilati/yardimci_hizmet_birimleri/insan_kaynaklari_daire_baskanligi/duyurular Buradan bakın arkadaşlar heyecan sıfır:)
-
@williamniskanen kazandığınızi öğrendiğinizde askerdemiydiz yoksa evrak teslim Edip öyle mi gittim nz hocam?
-
@tgc9 bana ilaç duyurusu demeyin artık gınaa getirdiler!
-
@WilliamNiskanen buraya da girdin değil mi sonuç bekliyorsun yani
-
Ya bu nedir ya!! 7 ay oldu!! Bu iş iyice can sıkmaya başladı. Arkadaşlar yok mu aranızda SGK önünde kendini yakacak bir babayiğit? Söz her yıl 19 Nisan'da kendisini anmak için bir araya geleceğiz.
-
Linke girince "kayıt bulunamadı" yazıyordu şimdi ise "herhangi bir sınav sonucunuz bulunmamaktadır" yazıyor
-
@mütemmim-cüz benim cigerim yanmıs yillardir bu sayılmaz mi??
-
Ben yürüyüşe çıktım
-
@poisson 28 Eylül ve 29 Eyluldeydi arka arkaya mülakatlarım. Girdim tabi o zaman daha kazanmamistim.
-
@nonbisinidem müfettişlik sonuçları sisteme girildiği için öyle olmus dedi arkadaşlar
-
-
@ezekiel-hghar buyurun hocam biri benim ️
-
Bu arada duyumunu paylaşanlara sallamayın, biz de burda bekliyoruz bir şey duyan olursa diye. Bizim hakkımıza girmiş oluyorsunuz adamları küstürerek, ayrıca @furkitofaso başkanımız adamdır kendileri, çok hürmet ederiz aynı şekilde @resetat a da güveniyorum ben :)) arada @furkitofaso ile @22121121 arasında da gerginlik olmuş ona üzüldüm ama sevindirici tarafı tamamen yanlış anlaşılmadan olması, ikisi de aynı dili konuşuyorlar aslında ama küslük yok. Hadi öpüşün barışın
-
@williamniskanen hmmm kıskandım :)) (A aa yine kıskandım ağır tripteyim :)) )
-
ne olur 1000. sayfayı açıklandıktan sonra sevinçlerle görelim
-
@isimsiz ayy hadi hayrolsun ️ama pazar günü İstanbula gidiyorum inşallah o malum olmamıştır
-
@aliyar-bey hayır canım ağır konuştu ben dedikoduyu sevmem ama bence kavga etmeliler bilemem :)))