9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sefaerennn gelir,is kazası veya meslek hastalığı halinde sigortalıya veya sigortalının ölümü halinde hak sahiplerine yapılan sürekli ödeme.
Aylık,malullük yaşlılık ve ölüm Sigortaları ile vazife malullugu halinde yapılan sürekli ödeme
face grubundan daha önce sorulmuştu bu soru cevap olarak bir arkadaş bunları yazmış umarım yeterlidir
-
-
@maricinal hocam bunlar gelir ve aylıkın tanımı ama ayrımını söylememişler
-
@maricinal teşekkür ederim cevabın için.
-
Gelir kısa vadeli sigorta kollarından bağlanan ödemeleri ifade ederken,
Aylık uzun vadeli sigorta kollarını ihtiva eder.Bakınız : Sürekli iş göremezlik Geliri
Bakınız : Yaşlılık Aylığı -
Bolum iktisat
Komisyon2
1.khk ile duzenlenemeyen haklar?
2.prebisit nedir?
3.GSYH tanimi?
4.5510 sayili kanunu duydunmu?
5.muhasebenin fonksiyonlari? -
@luthor gecmis olsun . sorular zor degil .komisyonun yaklasimi nasildi, ne kadar surdu hocam?
-
@mimar Dostum komisyonun ciddi bir tavrı var.Öyle güleryüz falan olayları olmadı.Ama takıldığın soruda yardım ediyorlar.Ben ilk soruda heyecanla ohal khk ile düzenlenemeyen hakları saymaya başladım araya girdi düzeltti hemen.Prebisiti bilmiyorum dedim üzerinde durmadılar diğer soruya geçtiler.Yaklaşık 5 dk falan sürdü.
-
arkadaşlar 2. komisyon için 25. sıradaki bir kişi ne zaman mülakata alınır? İl dışından ona göre gelmeyi planlıyorum.
-
Bende merak ediyorum 1. Komisyon son siralardayim 1.komisyon öğle ye kadar bitiriyomu acaba kac gibi orda olmaliyiz
-
@teorisyen 38. sıradaydım saat 11:15 gibi girdim içeri erken gitmeye bakın derim.
-
@kenyes 2. komisyon 26. sırada öğlenden önce giren son kişiydim fazla geç gelmeyin
-
@teorisyen 1. komisyon 12 gibi bitirmişti benim gittiğim gün,erkenden orda olun
-
Arkadaşlar genel olarak katilim nasil acaba gelmeyen oluyor mu?
Bide mülakatlar kac gibi basliyor 1 .Komisyon -
@teorisyen bizim grupta 5 kişi gelmemişti. Öğrendiğim kadarıyla ortalama 6 kişi gelmiyormuş. İİBF için çağırılan 1200 kişi içerisinde bu 180 kişiye tekabül eder aşağı yukarı. katılım %85 civarı tabi ki bu rakamlar İİBF için. İstatistikçilerde katılımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
-
Arkadaşlar mülakatlar hangi tarihte bitecek?
-
@luthor 6 ekimde haftaya cuma günü bitiyor.
-
@gonzaloluca Sağol dostum.
-
Arkadaşlar mülakata başka girdigin sinav var mi dediler bu bir şeye işaret mi yoksa öylesine bi soru mu¿
-
@bircokseygibi bana da sordular ayni soruyu.