9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nolmuyor bazisi once sorusturma yapip sonra mulakat yapiyo. Bazisi bunun tam tersi. Bazisi da hem mulakat oncesi hem de sonrasi sorusturma yapiyo .... bu yuzdrn sureler degisiyo. Bunun yaninda her kurumun kendi hantalligi da farkli dostum
-
Başvurular kaçta kapandı yeni alım olursa puanlar kaça düşer
-
Mülakat öncesi 5erli olarak beklediğimiz toplantı salonunda hal ve hareketlerimiz kameradan izlendi mi acaba? Heyecandan yerimde pek rahat duramadımda.3ay boyunca aklıma ne paranoyalar gelecek çok merak ediyorum
-
@baumol sgk mülakatım guydan daha iyi geçti. guy'da yaşadığım şehir, hatta 100 metre ilerideki vergi dairesi oldu. sgk'nın da olacağını düşünüyorum. guyu seçeceğim. forumdaki tüm arkadaşlara başarılar dilerim. herşey gönlünüze göre olsun.
-
@haniyaki Hayırlı olsun tebrik ederim. Peki feragat verecek misin kardeşim ?
-
@baumol hocam arkadaş kazanması durumunda il tercihi yapmaması yeterli olur ancak tercih yapan kişiler feragat etmeli yoksa kadro o zaman yanar
-
@baumol teşekkür ederim dostum. evet yapacağım. zaten il tercihi yapmayınca da sıkıntı olmuyor diye biliyorum. tabi yedeklere sıranın bir an önce gelmesi için yapacağım.
-
@haniyaki Allah razı olaun kardeşim.İnşallah başka kurumu kazanan her arkadaşın senin duyarlılığına sahip olmasını ümit ediyoruz.Allah yolunu açık etsin.Tebrik ederim.
-
@conmaynard siz toplantı salonunda mı beklediniz,biz 2.komisyon kapının önünde oturduk :)) rahat olun hocam belki heyecan seviyorlardır :))
-
Guy mülakat sayfasını okuyup okuyup Sgkya sinirleniyorum.
-
@pawnex evet hocam büyük bir toplantı odasında bekledik.İnşallah izlememişlerdir
-
Çalışma Sorunları kitabının yazarı Sgk müfettişi Adem Kaya'nın 9. Pro sonuçları için yorumu "tam tarihi bilemiyoruz doğrusu ama geçen alıma göre daha erken sonuçlanacağını söyleyebiliriz." Sonunda güvenilir bir açıklama duyduk.İnşallah bu sefer erken açıklanacak dostlar.
-
@conmaynard tesekkurler. Nerde yazmis hocam bunu
-
@shady1 facede çalışma sorunları sayfasında bir soruya verdiği cevap.
-
@conmaynard Adem Üstad güvenilirdir. Ancak konu SGK olunca temkinli olmak lazım. İnşallah yanılmaz.
-
@paretowilfredo inşallah sgk bu sefer bizleri yanıltır üstadım
-
İşin içinde sgk varsa hepimizi yamultabilir inşallah 1 aydan uzun sürmez...
-
@black hocam 1 ay diyince hayal bile edemedim
-
@yunni61 artık sgk nasıl alıştırdıysa 1 ay erken geliyor. guy da 10 günde açıklandı çok geç kaldı gözüyle baktık.
Kurumların bizde uyandırdığı beklenti önemli şahsen 3 ayı görünce 1 ay kısa geliyor diğeri 1 günde açıklayabildiği için 10 gün uzun geliyor
-
@black 2 ay olsa çok sevinirim