2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gmzankr066 merkez göç var mı acaba?
-
@tkys yok henüz.
60 çok az evet. -
Artık meclis ya da strateji bütçeden ilan gelsin
-
60 kişilik il göç kaçla kapatır sizce 84 civarı bir beklentim var benim. Guy önce gelip tamamlansa çok iyi olacaktı. Aynı şekilde SGK mülakatı açıklansa hızlıca çok çok iyi olur.
-
@karar abla mhuy ilanı yine gelmeyecek herhalde.Duyum var mı?
-
@gmzankr066 84'e düşerse iyi diyorum ben. Tahminim 86.
-
@zenginmemur yok duyumum ablacım güncel olarak , takibi bırakalı çok oldu mhuy için , çok daha güzel mevkileri hakediyosun sen allah yardımcın olsun .
-
2020 yılı il göç alımında 1200.aday 86.77 ile listeye girmiş (200 kişi alınmıştı 4 bin kişi sınava girdi) bu sene biraz daha düşebilir.
-
@aslan-reyiz hocam benim merak ettigim bi konu var diyelim ki 85 86 2021 ve 2020 ayni puanlari alan adaylarin siralamalari 2020 icin 1200 lerde 2021 icinde 300 lerde nasil bi durum olur alim gelirse 2021 bakilirsa 85 puanli rahat giriyor yaziliya 2020 bakilirsa da zar zor yani 2020 puan biraz avantajli olur mu bu cerceveden bakildiginda 2021 bakarsa 85 alan rahat giriyorsa 2020 lide rahat girer siralamaya diyebilir miyiz. ? Bu konuda kafam cok karisti.
-
@mrvguy puani ve sırası daha iyi olan yılın puanıyla tercih yapmak daha mantıklı olur
-
Haftanın 6 günü özel sektörde sırf iş olsun diye niteliksiz işlerde hizmet sektöründe kölelik yapiyorum.Süreçten kopmadan kalmak ders calişmak için buralara bakardım.Paretoda gidince artik forum işlevi bitmiş şekilde tarihe karişmayi bekliyor.Her şeye rağmen güzeldi.İlk burdan duyumlar gelirdi.Herkese iyi forumlar diyelim bugün pazar zaten duyum yok mu duyum.
-
@zenginmemur valla bende aynı durumdayim ilan bekleyerek herşey iyice eziyet oluyor. keşke talihimiz ve bahtimiz daha güzel olsaydı.
-
Guya 750 kişi alınacak diyorlar doğru mu ya?
-
@mahlas bence doğru boş yere konuşulmaz herhalde ve duyum peşisıra ilanı getirir en yakın zamanda tetikte olmak lazım başarılar dilerim
-
@Admin bakın şu kayan başlıkları lütfen geri getirin. Oynamayın sitenin genetiğiyle
-
@gpale bende sadece bende sanıyordum. Yeni hali hakikaten kötü olmuş
-
Süreçleri takip etmek için sık sık bakıyorduk, ilgimizin olmadığı sınavları bile takip ediyorduk motive olmak için ama sanırım artık bu mecra yolun sonuna geldi...
-
-
@admin gelmiş şu an. O üstteki akan başlıklar var sıra sıra değişiyorlar, kullanımı pratik ve daha sade olduğu için daha efektif
-
200 il göç
50 merkez göç
15 göç denetçisi
80 iklim değişikliği uzman yard
Dun gece yayınlanan rg de bu kadrolara ihdas yapılmış. İnşallah en kısa sürede ilanlarını da bu sayılarla görürüz.