2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo telegrami dinleyemeyenler var renkler ne anlama geliyor ayrıca söylediklerinizi özet geçer misiniz üstad?
-
@paretowilfredo meb mufettisligi icin gelisme var mi hocam?
-
@muddei-hususi, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@alexdecavo Sohbete katılmadım ama google taraması yaptım biraz bu konuda. YDS isteyenler: RTÜK, SEDDK, TİKA, YTB, Strateji bütçe, Sağlık, Aile, Çalışma, Afad. Eksik ya da fazla söylediğim olabilir tabi ama genel hatlarıyla böyle.
Şuna bir düzeltme yapayım, son çalışma uzman yardımcılığı ilanında YDS istenmemiş, ailede istenmiş ama.
-
yani gözümüz yokta deli gibi kaymakam alıyolar 30 göç uzmanı alamıyolar . Böyle bahta tüküreyim .
-
1-2 ay içinde 1000 kişilik GUY ilanı gelir, benden demesi ...
-
yıl sonunda yine kaymakamlık sınavı yapılır, benden söylemesi...
-
başka sınavlarla ilgili bir bilgim yok, şimdiden söylemesi...
-
yıl sonunda hakimlik sınavının yapılacağını (idari hakimlik-iibf dahil) herkes bildiği için onu yazmadım.
-
@can-mavi mhuy ne zaman gelir bir bilginiz yok sanırım?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
1-2 ay içinde 1000 kişilik GUY ilanı gelir, benden demesi ...
Guy 1000 kişilik olursa kalan 500 kişilik atama izni ile ne alınacak? Düz memur almıyorlar dguy alsalar bile 500 kişi almazlar.
-
@stepbystep ben de 1500 diye biliyordum, ancak son duyduğuma göre 1000 kişilik ilan gelecekmiş.. zaten guy gibi inceleme yetkisini içeren kadrolarda kadro sınırlaması yok.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@stepbystep ben de 1500 diye biliyordum, ancak son duyduğuma göre 1000 kişilik ilan gelecekmiş.. zaten guy gibi inceleme yetkisini içeren kadrolarda kadro sınırlaması yok.
il sayısı hakkında bilginiz var mı ? yine fazla il ile mi ilana çıkar acaba ?
-
Mhuy ne zaman gelir ? Uzun zamandır alım yapmadı çünkü
-
Ben ilanın 1500 kişi geleceğini düşünüyorum guy için çünkü bu zamana kadar verilen kadro sayılarının hepsini kullandılar herhangi bi duyumum yok sadece geçmiş dönemlerdeki izlenimlerim bu yönde geçen yıl da verilen 2000 kadronun hepsini kullandılar ondan önceki alımda da böyle oldu
-
Merhaba dostlar.
Bugün dünkü tabloya ek olarak bana intikal eden iki bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikli olarak şunu belirterek başlayayım, tablomuza dair bilgileri, linki ilk iletiye ekledim. İstediğiniz zaman orada inceleyebilirsiniz.Bana gelen ilk haber KPSS sonuçlarını müteakiben Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcısı alınacağı yönünde.
Bir diğer haber de SGK'ya dair. Ancak bu haber biraz daha muğlak. Şöyle ki; 740 kişilik SGK'ya verilen kadro izninin dağılımına dair bir haber aldık.
Dağılımın 50 Avukat, 50 Denetmen ve 640 Memur şeklinde olduğunu öğrendik. Ancak burada kafamızı karıştıran ve teyit edemediğimiz bir husus var. SGK'nın devam eden 50 kişilik bir Denetmen Yardımcılığı alımı var. Kastedilen ve bu izinde değerlendirileceği belirtilen 50 kişi bu alımdaki 50 kişi mi yoksa yeni bir alımın işareti mi netleştiremedik.Ancak mevcut 11. Dönem alımının 50 kişilik izninin daha önceden alındığını biliyoruz. O sebeple bu 740 kişilik iznin 50 kişilik SGDY alımı için ayrıca değerlendirileceğini yani 12. dönem alımına işaret olabileceğini düşünüyoruz. Bu sebeple yeşil listeye eklediğimiz bu alım hakkında haberleri netleştirdiğimizde mavi tabloda değerlendirmeye başlayacağız. Şimdilik böyle bir duyumun olduğunu belirtmek adına paylaştık.
Tabloyu incelemek adına buyrun dostlar;
-
@paretowilfredo sgk sınab yapma konusunda hala ısrarcı mı? Eski usule dönebilir mi?
-
@paretowilfredo hocam can.mavinin 1000 kişilik guy alımı duyumu ile ilgili ne diyorsun? 1500 kişilik alım olmayacak mı?
-
-
@garipbankacı İsmail Bey görevinde oldukça bence zor dostum. Sınav bildiğim kadarıyla onun isteği çünkü.
-
@paretowilfredo üstadım il göç ve merkez göç için 30-40 civarında alım olacağı söylentisi vardı bu alıma dair net bir bilgi alabildiniz mi