2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Ne gelen var ne giden 2021 bitmeden inşallah guy ilanı görürüz
-
@paretowilfredo bey sağlık bakanlığı müfettiş yrd. duyumu bekliyorumm
-
@garipbankacı, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo bey sağlık bakanlığı müfettiş yrd. duyumu bekliyorumm
Ben de saglik bakanligi mufettislik bekliyorum
-
SGKDY… İnşallah kurum sınavsız
-
Pareto başkan büyük müjde saat kaçta? REİSİN BALKON KONUŞMASI NE ZAMAN? AZ SONRA
-
@colebusthe10 pareto reisin balkon konuşması umarım beklentiyi karşılar
-
Açıklanan tabloya göre hangi kurumlar yds ister ki?
-
Merhaba dostlar.
Tablomuzu paylaştık. İlgili haberi incelemek için buyurunuz.Tablo üzerine Telegram Grubumuzda Saat: 21.30'da muhabbet edeceğiz. Değerlendirmeler yapacağız.
Hepinizi bekleriz.
-
Tablolar üzerine gelişmeleri, yeni ortaya çıkan duyum ve haberleri de burada forum başlığımızda tartışacağız dostlar ağırlıklı olarak.
-
Öncelikle ellerinize sağlık ancak keşke yds istenip istenmeyeceği ile ilgili de bir sütun paylaşsaydınız.
-
Sayistay listede yok... sayistay denetci yardimciligi hedefiyle yola ciktigim surecte 2 yilda sadece 1 kere sinavina girdim, bu surecte 3. Kaymakamlik sinavi gecen ay yapildi soyleyeceklerim bu kadar..
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Tablolar üzerine gelişmeleri, yeni ortaya çıkan duyum ve haberleri de burada forum başlığımızda tartışacağız dostlar ağırlıklı olarak.
Üstad, Sayıştay'la ilgili netleşen bir şey olmadığı için mi tabloda yer vermediniz yoksa bu sene gerçekten de duyumlardaki gibi alım olmayacak mı, bu konuda herhangi bir istihbaratınız oldu mu,
-
@paretowilfredo üstad binlerce işçi alınırken uzman yrd. gibi kadro için 40 50 kişi gibi ilanlar açılıyor. Umutsuz olmamalı mıyız? Yoksa temizlik görevlisi olacağız bu gidişle
-
Sohbete katılan arkadaşlar şu kurumlardan hangilerinin yds istediğğini kısaca yazar mısınız
-
@yaşamkandemir ben temizlik işçisi kadrosuna başvurdum umarım kurada çıkarım.
-
@alexdecavo net olarak bahsedilmedi hocam sohbette
-
@alexdecavo Sohbete katılmadım ama google taraması yaptım biraz bu konuda. YDS isteyenler: RTÜK, SEDDK, TİKA, YTB, Strateji bütçe, Sağlık, Aile, Çalışma, Afad. Eksik ya da fazla söylediğim olabilir tabi ama genel hatlarıyla böyle.
-
@muddei-hususi Mhuy da sınavda mi İngilizce istiyor yoksa YDS mi istiyor iki farklı şekilde okudum kafam karıştı
-
@tamehliyetsiz Mhuyda YDS istenmiyor ama yazılı sınavında yabancı dil sorulduğu olmuş, sorulmadığı da olmuş anladığım kadarıyla.
-
@muddei-hususi teşekkür ederim