2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo bence sınav konusunda başarısızlar çeko ağırlıklı puanla alım yapıp sınavında 4 ana dersi sorması saçma. En azından sınavı çeko hukuk ağırlıklı olmalı.
-
@gencbiraday Maalesef dostum, haber alır isem paylaşacağım.
-
@paretowilfredo üstadım yasama uzman yardımcılığı ve ptt uzman yardımcılığı hakkında hicbir gelişme,duyum yok mu?
-
@paretowilfredo benim anlamadığım kısım gün 1000 guy alımı yapacaksa 1500 kişilik izni niye aldı?
-
@paretowilfredo ustat sayistay gelir mi bu sene her sene gelen kurum sanki bu sene gelmeyecekmis gibi bi hava var
-
@paretowilfredo üstad kaymakamlık ve guy SINAV tarihi 2022 ye kalmaz değil mi? :))
-
@paretowilfredo btk ile ilgili bilginiz var mı? Yeni alımı geçtim 2 aydan fazla oldu mülakat sonucu bile açıklanmadı
-
@paretowilfredo hocam egitim mufettisligiyle ilgili bir gelisme var mi ?
-
@atibaa Var dostum aslında ama teyit bekliyorum. Bakalım, paylaşacağım alabilirsem eğer
-
@mülakatzedee Maalesef dostum.
-
@paretowilfredo inşallah hocam güzel haberler bekliyoruz
-
@paretowilfredo Üstad İçişleri Bakanlığı Dernek Denetçiliğiyle ilgili bir duyum yok mu
-
@paretowilfredo üstat tablo için teşekkürler, acaba SEDDK ve strateji bütçe başkanlığına yapılacak alımların ne zaman olacağına dair bir tahminin var mı
-
@ehva Maalesef dostum.
-
@papatyaçayı Kesin bir dönem yok dostum ama iki KPSS arası dönemde bekliyoruz
-
@aslıhannn Yani dostum şimdi bıçak sırtı bir takvim söz konusu. Ocak ayına kalmaz diye kesin bir cümle kuramam. Pek çok sebepten kısa süreli sarkmalar her zaman mümkün çünkü. Ama kalmayacağını umuyorum diyelim.
-
@paretowilfredo acaba milli emlak uzman yardımcılığı ile içişleri uzman yardımcılığı da gelebilir mi üstadım ne diyorsunuz
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstad
-
@paretowilfredo üstad yayınladığınız tabloda Endüstri müh. alımı yapacak kurum hangisi olabilir? lütfen yazar msınız. iş anlamında karar veremıyorum. umutlarımız 2022 ye mi kalır acaba
-
@paretowilfreḍo üstad vmy açıklanır mı guy yazılısına kadar . çünkü çok fazla kişi guydan feragat edip buraya geçecek