2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@atibaa doğru sınavda yds yok en son ki alımlarda ama daha evvel vardı sınavda 2008 misal 120 soru imiş yds li 2013 100 soru ydssiz ve en son 60 soruydu yds siz yani yds siz olacak yeterlikte istenecek yds . Değişken soru sayısı aynı kararda gelmemiş ama sınavda yok yds bu kesin .
-
@1995gner 6 yıl alım olmadı sanırım 75 'ti taban puan , bunu ilanda görebiliriz hocam tahminimce aynı olur .
-
@ayhan-ışık hangisi adaletliydi ki hocam ?Hem guy hem duydan elenmiş biri olarak..Ama tabiki sınav olması daha mantıklı, bu sefer daha adil bir mülakat süreci geçiririz inşallah
-
Ytb veya Tika ile ilgili duyumu olan var mı acaba?
-
@malthus92 hocam benim duyumum 2021bitmeden sınav olacağı yönünde dışarıda kalan çok insan oldu, yedeklerin durumu önemli tamam ama süreç ne kadar çabuk olursa burada bekleyen insanlar içinde o kadar iyi olur
-
@jsm dostum benim yazımı okuyun lütfen . ben de iki ihtimal duydum ilan aralık 2021 yada ilan haziran temmuz 2022 gibi. Yani bende bu yıl gelebileceğini beyan ettim ama linç yedik resmen. Yedeklikle ne alakası var ben duyumumu ve kendi tecrübemle bir şeyler yazdım. Benim şahsi görüşüm aralıkta ilan geleceği. Sınavın martta olacağı bakalım hayırlısı olsun
-
@malthus92 anlıyorum hocam inşallah en kısa sürede gelir de herkes tez zamanda emeklerinin karşılığını alır umarım
-
arkdslar mhuy guy ile ayni maasi mi aliyor sartlari ayni mi
-
@malthus92 ilan aralıkta geliyorsa sınav niye martta oluyor onu anlamadım
-
@rabia89 Gösterge aynı ama belediye gibi yerlerde MHUY guy a göre daha yüksek alıyor (sosyal denge tazminatından dolayı)
-
Meb müfettişliği hakkında bilgi almak istiyorum
-
Merhaba dostlar.
Bir aksilik olmazsa tabloyu yarın yayımlamayı planlıyorum. Açıkçası halen teyide muhtaç olan duyumlarım var ama pek çok yerden güzel haberler geldi. O sebeple zayıf duyum olanları tabloda ayrıca belirterek yer verecek ve paylaşımımı yapacağım. -
@paretowilfredo Dört gözle bekliyoruz, sana çok teşekkür ediyoruz.
-
@paretowilfredo gelen güzel haberler extra haberler mı yoksa beklenen haberler mı?
-
@marvelous Dostum çok farklı kurumlardan çok farklı alımları soruşturdum. Bir çok dostumdan, ahbabımdan, büyüğümden dönüşler aldım. Bakalım hepsini bi bir araya derleyince çıkan tablonun takdirini size bırakacağım
-
@paretowilfredo hocam guy alımı ile ilgili yeni bilgi var mı?
-
@paretowilfredo üstad kaymakamlık da olacak mı tabloda :))
-
@paretowilfredo heyecanla bekliyoruz üstat
-
@paretowilfredo üstad Allahrazıolsun. gerçekten bizlere umut oluyorsunuz. teşekkürler. Endüstri mühendisiyim fakat kendimi bir parça iibf li hissediyorum artık....sağolun
-
@paretowilfredo teyit beklediğiniz yerlerden de bilgi gelse daha güzel olur üstat zaten KPSS açıklanana kadar hareketlenme olmaz tabi siz daha iyi bilirsiniz