2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@umtt44 şükür
-
arkadaşlar telegramda dolaşan habere göre bu sitede bir arkadaşın bir duyumu olmuş kurum içinden biri bir kaç hafataya kadar ilanın geleceğini söylemiş hangi başlıkta paylaşıldı bu duyum gören var mı
-
@sindirella burda paylasildi onceki sayfalarda
-
@malthus92 Yedeksiniz. Böyle demeniz sınavı 2022 Ekim ayına ötelemez. Anlıyorum siz ilanın gelmesini istemiyorsunuz ama gerçekler ortada.
-
@malthus92 dostum işe başlama şart değil ilan için nitekim 2019 da il göç 1.alım mülakatları açıklanmadan 2. alım için ilana çıkıldı
-
Sonuç olarak ilan ne zaman gelir guy için
-
@as-soon-as yedeklikle alakası yok umarıö gelir yeni ilana da gireceğim sonuçta . alican hoca da bugün yazmış 2021 de bekleniyorum diye. Umarım da gelir hocam yürekten istiyorum . ama olacağına inanmıyorum . herkrs kesin gelecek 1 -2 haftaya dirip umut tacirliği yapıyor . bakıp göreceğiz 1 aya gelecek mi bakalım
-
@malthus92 alican hoca sadece kendi tahminim diye eklemiş bilgisi ya da duyumu olduğundan yazmamış hocam
-
@malthus92 Bu sene kullanılmak için 1500 kişilik alım izni verildi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
@as-soon-as hocam tabiki görüyorum . benim duyumum bakın kimseyi umutlandırmak veya üzmek değil niyetim. Sadece kurumda çalışan yüksek mertebeden duyduğum şu . 2 ihtimal var olursa 1500 kişilik bir daha alamayız deyip aralıkta ilana çıkmak bu kasım sonu da olabilir veya seneye bırakmak. Haziran temmuz gibi ilana çıkmak. Sayı konusunda bana ulaşan 1200 kişi. Hiçbiri kesin değil sadece duyum ve birazda tecrübe. 2020 yi yakmazlar umarım. 2018i aynı şekilde hiç acımadılar.
-
@jsm tabi ama alican hocanın da bir tecrübesi var. Bakın cidden brn de çok iyi yerlerdrn duyum alıyorum ama kesin diye konuşmuyorum. Umarım yanılan ben olurum.
-
@malthus92 1200 kişi duyumunu 15 gün önceden ben de belirtmiştim. Bana söylenen Kasım ayından önce ilanın geleceği. Yarın mı gelir ekimin sonunda mı gelir bilmiyorum. Ama Kasım'dan önce geleceği kesin. Şöyle söyleyeyim, sonraki seneye kalma imkanı yok.
-
@as-soon-as malthus92 adlı arkadaşın ciddiye alınacak biri olduğunu pek sanmıyorum. Söyledikleri tutarsız bence kimsenin moralini bozmak istemem diyor ama moral bozuyor burda. Galiba arkadaş guy için yedek listesinde.
-
@rawlsinadaleti Ankara guy yedek kendisi bildiğim kadarıyla.Böyle düşünmesi kendince normal ama alım bekleyenleri kendi menfaatleri için umutsuzluğa sürüklemek doğru değil.Her neyse en kısa zamanda ilanın gelmesi dileğiyle.
-
@eomer yedek olduğumu söyledim zaten . ciddiye almıyorsan işine bak yazma boş yapma. Ama 2 ay sonra da burada ol bakalım kim yalan söyleyen kim umut taciri görelim bu yazımıda sakın unutmayın
-
@eomer insan duyum vermeye çekiniyor, guydan ziyade beklediğin alım inşlh gelecek üstat yıl bitmeden sınavı olacak şekilde 86' lı adaylar düşünülerek . Güncel olarak bilgim bu allah kolaylık versin:) benide utandırmasın . Bakanlık he dese hemen çıkılacak ilana inşlh ,hazır olun .
-
@karar mhuy mu hocam?
-
@meç evet , yanıltmazlarsa bizi .
-
@karar peki sayı belli mi hocam
-
@meç az olmayacak 250 - 300 arası .