2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo günler sonra foruma döndün ya hareket olur inşallah.Şu mali hizmetler artık değişik bir hal aldı.Ösym yapacaksa bir hareketlenme olması lazım
-
@sedatinho İnş, sağ olun hocam.
-
icra müdürlüğü hakkında duyumunuz var mı hocam
-
@atibaa Dostum kadro mevcut lakin alım düşünülmediğini duydum.
-
@ozcann Bunu netleştirmek adına haber bekliyorum dostum.
-
@sedatinho, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@estergon-kalesi ben dün gittim detaylica sordum. 1 bucuk ay kaldi atamanizi yapacaz dediler. Egitim meselesi sonra belli olacak ilk önce bi maaşinizi alin kendinize gelin deyip güldü. Yani insalllah eylul icinde atamamiz olur
Ben de tarih duymadım dostum ama soruşturmaların az kaldığını peşinden bekletmeden başlatılacağını duydum.
@EsTerGon-Kalesi -
@tugcelim Başlayanlar oldu dostum.
-
@mrv07 Maalesef dostum.
-
@zenginmemur Ben de bekliyorum dostum en azindan bir takvime girme umuyorum, bakalım.
-
@namzed Kalkınma ajansları bu yıl bol alım yapti dostum. Bakan da söylemişti bunu ve bir hayli alım yapıldı. Yine olacaktır ama bu kadar yoğum olmaz. Botaş hakkında da duyumum yok ama dediğiniz sebepten ötürü ben de bekliyorum. Başka bu tip.projelerin ardından alım yapıldı daha evvel. Yine olması mümkün.
-
@yaşamkandemir Olacaktır dostum bence. Merkez kadrolar end. müh. Bölümünü severler. Doğrudan su kurum demek zor, ama belirli puanın üstünde iseniz bir kaç seçeneğiniz olacaktır en azından.
-
@paretowilfredo Sayıştay la ilgili bilgin var mıdır ?
-
@paretowilfredo Hocam bu içişleri yds isteyen ilana çıkacak diye duyum var. Bu ab uzmanı tarzı bir şey mi olur yoksa yönetmelik değiştirip direkt içişleri uzmanı mı alacaklar yds şartıyla? Bu konuda herhangi bir duyumun var mı?
-
@paretowilfredo Eyvallah, sağ olasın üstad.
-
@paretowilfredo Üstad günaydın, yukarıda soruldu mu bilmiyorum ama İçişleri Bakanlığı'nın özellikle Dernek Denetçiliği özelinde personel alım planlaması var mıdır ?
-
Merhaba, Sayıştay ve Merkez Bankası bu yıl tekrar başvuru açar mı?
-
Arkadaşlar merhaba,bugün yapılan bir toplantı sırasında kurum içindeki üstadlarımızdan birisi birkaç hafta içinde yeni bir Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı geleceğini belirtti,hakkınızda hayırlı olması dileğiyle,sağlıcakla kalın.
-
Arkadaşlar kpss için istanbul da çalışılabilecek en iyi kütüphane hangisi
-
@mrtsmt hadi bakalım beklemedeyiz
-
@mrtsmt hocam sayı hakkında bir bilginiz var mı?