2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo sağolasın üstadım verdiğiniz cevaplar için
-
açıkçası benim en merak ettiğim alım en son 2017 aralıkta ilana çıkılan TBMM yasama uzman yardımcılığı. Bunun hakkında bir duyum var mıdır?
-
YTB, Strateji Bütçe, MGK, AB başkanlığı, MSB. En çok merak ettiğim bunlar
-
İki yıl önce ihdas edilen dguy kadrosu için bi hareketlilik söz konusu mu?kalın yazı
-
@tl-hmb O dönemki proje rafa kalktığı için alım da rafa kalktı dostum. Kurum merkez kadro için alım düşünmüyor maalesef kısa dönemde.
-
@carpe-vita Soruşturalım dostum, haber aldıklarımıza tablomuzda yer vereceğim
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@kaimbey95 İyi akşamlar dostum. Doğrudan bir teyit alamadım lakin ayrı ayrı duyduklarımı birleştirince bu neticeye varıyorum. Şöyle ki BÜMKO'nun talebini net olarak biliyorum, işittim. Bu talebin onayı olması bence çok muhtemel. Çünkü Kurum kısa vadede başka bir merkez ya da taşra alımı planlamıyor. DUY daha devam ediyor, HMUY da öyle. VMY için de plan var, talep yapıldığını duymadım henüz. Bu sebeple geriye kalıyor BÜMKO'nun yapmış olduğu talep. O sebeple ben MHUY olduğuna yüksek oranda inanıyorum. Yine de halen haber beklediğim bir yer var teyit için. Gelirse ne ala, duyururuz dostum.
Eğer size haber gelirse ilanın ne zaman geleceği konusu da az çok belli olur değil mi hocam? GUY la aynı zamanlarda mı gelir diye merak ediyorum da. Şimdiden teşekkür ederiz emekleriniz için
-
@justaa Bunu ben de merak ediyorum dostum. Soruşturdum ama somut-olumlu bir yanıt alamadım.
-
@garipbankacı Zannetmiyorum dostum. Hele ki Denetmen Yardımcılığı'na yazılı sınav gelmişken bence çok çok küçük bir ihtimal.
-
@gece-0 Alım planı mevcut dostum ama takvimi konusunda bir netlik işitmedim. Kıymetli bir üstadımıza sorma imkanım oldu ve planlamadan söz etti. Çeko puan türü konusu da doğrudan Sayın Apaydın'ın beyanıydı. Uygulama nasıl olacak alım ile birlikte göreceğiz dostum.
-
@eomer Evet dostum alım planı söz konusu. Ancak orada da bir kurum içi konusu var. İlan için ciddi baskı yapılıyor o sebeple de geciktiğini düşünüyorum alımın.
-
Üstad Duy işe başlatma ile ilgili bir duyumun var mı ? Ya da edindiğin bir bilgi ?
-
@paretowilfredo tablonuzu bekliyoruz hocam. Ayrıca geçen web sitenizde direkt mülakat ile alım yapan kurumlar ve kadroları paylaşmıştınız. Bu kurumların hangi puan türüyle aldığını da içeren bir tablo yapma şansınız var mı acaba?
-
@paretowilfredo üstad endüstri mühendisleri için uzman yrd gibi A kadro ilanları yayınlanacak mı sizce? hangi kurumlar olabilir? yoksa boşuna beklemeyelım mı?
-
@paretowilfredο üstad. BOTAŞ kalkınma ajansları hakkında bilgi var mı? Özellikle yeni gaz rezervi bulunan Karadeniz ve Akdeniz için botaşın yeri olmayan illerde şube açılır mı mesela Sinop. Çok spesifik soru oldu ama madem serbest kürsü bu soru da benden olsun:)
-
@paretowilfredο üstad, aralık gibi Kaymakamlık alım ilani icin söylentiler dönmekte. Bu konuda bir haberiniz var mi
-
Guylar daha işe başlamamış 2021 sonunda yeni ilanin gelmesi hayal mi olur
-
@estergon-kalesi ben dün gittim detaylica sordum. 1 bucuk ay kaldi atamanizi yapacaz dediler. Egitim meselesi sonra belli olacak ilk önce bi maaşinizi alin kendinize gelin deyip güldü. Yani insalllah eylul icinde atamamiz olur
-
@paretowilfredo hocam bu adalet uzman yardimciligi kalkti mi noldu en son 2012 de gelmis bir gelisme var mi ?
-
Vakiflar genel mudurlugu hakkinda bilginiz var mi acaba tesekkurler simdiden