2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo merhaba hocam. SGK istatistikçilere yeni alımda yer verir mi sizce. Yeni bir alım duyumlarınız arasında var mı
-
@paretowilfredo soruşturmadan mı uzuyor 2 ayı geçtü sizce üstat
-
@mmmustafa Sordum haber bekliyorum dostum. Ama zayıf gibi bir hava var Kurumda. Tamamen arkadaşlarımızın yorumu bu. Daha net haberi bekliyoruz bakalım.
-
@paretowilfredo sağ olun hocam.
-
@theturinhorse Maalesef dostum düşünülmüyor. İhtiyacın üzerinde bir alım oldu planların değişmesi ile birlikte bize söylenene göre. O sebeple bir süre sessiz kalacaktır Bakanlık merkez kadrosunda. Ancak personel ihtiyacını artıracak bir proje ortaya çıkarsa durum değişebilir lakin bugün itibariyle böyle bir planlama maalesef söz konusu değil dostum.
-
@paretowilfredo Hocam; guy ilanı sonbahar, sınav aralık mutabık miyiz
-
@colebusthe10 Şahsi düşüncem bu da sebeplerden birisi dostum ama tek sebep değil bence. Kurum bu yıl hiç olmadığı kadar aksiliklerle yönetiyor süreci. Tarih belirleme konusunda vs. çok şaşırttı kurum bizi bu yıl. Belki İstanbul - Ankara ikilemi Kurumu bir nebze yavaşlatmış olabilir. Taşlar yerine oturunca işler de yoluna girer sanıyorum.
-
@paretowilfredo üstad sağlık bakanlığı müfettiş yrd. soracaktın birilerine sorabildin mi acaba? Ayrıca 2022 kpssden önce sgk denetmenlik ilanı gelme ihtimali var mıdır?
-
@fiona13 Bize aktarılan planlamaya göre güzel bir takvim dostum. 2021 yılında yapılması isteniyor alımın çünkü. Ben 2022'ye sarkmayacağını düşünüyorum aktarılanlardan yola çıkarak. Yine de bi soruştururuz dostum yeniden işe başlamalar bir aşamaya gelince.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstadım
-
@paretowilfredo Merkez Göçle ilgili de bilgi bekliyoruz pareto bey herhangi bir duyumunuz var mı? Teşekkür ederiz
-
Denetmenlikle alakalı sorulara genel bir yanıt vereyim dostlar. Açıkçası alım sayıları böyle düşük olacaksa İstatistik kadroları zora girer. O yüzden sonraki alımlarda sayıları görmek lazım bi. İsmail Bey'in yüklü alım istemediğini biliyoruz. Ama tabi istediği 50 de değildi. Talep edilen büyük oranda kırpıldığı için böyle bir alım yapılıyor. Sonraki alımlarda en azından 200 gibi bir standart yakalanırsa neden olmasın?
Yeni alım ne zaman olur sorusuna da mevcut alım bitmeden yanıt vermek zor. Malum Kurum mülakat sonuçlarını açıklamakta maalesef ağır davranıyor.
-
@paretowilfredo hocam dövüş kulübü uzman yardımcısı alacak mı bu sene
-
@gece-0 Yukarıda yanıt verdim dostum
-
@gpale Dostum daha önce yapıldığında kuralları çiğneyen çok oldu. Her yerde bahsetmeler, twitter'da mor odalarda anlatmalar falan. Maalesef bu yıl düşünülmüyor. Belki big-bang sonrası.
-
@garipbankacı Sordum dostum ama net bir bilgi edinemedi sorduğum dostumuz. Bir bilgi edinebilirse iletecek, paylaşırız dostum gelirse
-
@paretowilfredo hahahahasdasd
-
KOSGEB alım yapar mı bu sene dostum?
-
Üstada konuyla alakasız ama p48 puanımla atandım a kadroya girdiğim zaman istifa edersem 6 ay bekler miyim
-
bu başlık çok güzel bi başlık sahura doğru gibi insanlar kuruntularını nihat hatipoğluna sorar gibi pareto hocamıza soruyor. keşke muska falan da olsaydı