2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@meç Maalesef bilgim yok. Sadece ilan konusu gündeme geldi.
-
@mrtsmt yine de kpss'den sonra dimi?
-
@mrtsmt arkadaşım daha yapılanlar işe başlamadı . kafasından uyduran yazıyor yazık günahtır bu kadar bekleyen var. İnanmayın arkadaşlar en yakın tarih ilan için kasım sonu aralık ortası sınav için şubat sonu mart başı . en yakını bu ama olmazsa da 2022 ekim deniyor bilginize.
-
@malthus92 ilanın gelmesi için diğerlerinin işe başlaması şart mı? Zaten ilanın gelmesi sınavın olması açıklanması derken 7 8 ay sürüyor. Ben arkadaşın kafasından uydurduğunu düşünmüyorum.
-
@as-soon-as Takvimin nasıl işleyeceği,sınavın ne zaman yapılacağı konusunda bilgim yok sadece alım duyurusu yapılacağı konuşuldu.
-
@malthus92 bu sene için 1500 alım izni alındı zaten. bu sene bitmeden ilan gelir ama 2 -3 hafta içinde ilan gelir denilince şaşırdım
-
@as-soon-as Sınav duyurusu yapılır sınav daha sonra yapılır,dikkat ederseniz kurum bir önceki ilanını bu şekilde duyurmuştu belki yine aynı prosedürü uygularlar.
-
bu sene sayıştay ilanı gelir mi sizce arkadaşlar ?
-
@malthus92 Dostum ben kurumda çalışıyorum birkaç hafta içinde bulunduğum ilde yeni personel ilçelerde göreve başlayacak,ayrıca ben Bakan değilim takvimi ben belirlemiyorum,buraya duyduğumu yazdım bizde geçtik bu süreçlerden hala da uğraşıyoruz bazı şeyler için,ancak bu tavır hoş değil bu şekilde yaklaşım oldukça duyumu olanlarda yazmayacaktır. Herkese iyi günler diliyorum. Umarım duyduğumuz gibi olur ve yanılmamış oluruz...
-
@mrtsmt öncelikle niyetim kimseyi kırmak değil. Açıklok getireyim konuya. Birincisi evet işe başlamaları şart yeni ilan için yoksa yedekler sıkıntıya girer istisnası var mı var sgk iç içe oldugu için yedeklerin hakkı korundu ama oradaki yedek sayısı ile guyu kıyaslamak saçma. İkincisi guy ilanka sınav arasının bu kadar çok zaman olmasının nedeni kesinliklr pandemi, yoksa ilandam maksimum 60 güne sınav oluyordu. Karşı gelen arkadaşları da anlıyorum nedeni gönülden hemen gelmesini istemesi . ben yazayim dr kötü olan olayım 2 tane senaryo var ya 2022 şubat martta olacak sınav ya da 2022 ekim de. 2.senaryoda 2020 yanacak olmadık şey mi nr yazık ki olabilir. Herkese iyi günler
-
@mrtsmt Ekim-Kasım ayında sınav düşünülüyorsa çok da mantıksız değil zaten ihdas edilmiş kadro var ortada.İlanın gelmesi için bir engel yok.
-
@malthus92 guu ilaninin 2022 ekime kalma ihimalini nerden ogrendiniz acaba
-
@mrtsmt duyumunun iyisi kötüsü olmaz ben kendi adıma teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için ayrıca bu eleştiride bulunanları da anlamıyorum yıllardır bu duyum cıkmayadabilir sonuçta arkdaşlarımız duyduklarını paylaşıyorlar umarım dediğiniz gibi KPSS sonra hemen ilan gelir
-
Bazı yerlerde göreve başlangıçlar olmuş, süreç yakında tamamlanır. Arkadaşın dediğinde haklılık payı var, net bilgi duyarsam paylaşırım, tek bildiğim sınav sürecini 2021 sonlanmadan bitirmek istemeleri.
-
@paretowilfredo üstadım gençlik ve spor bakanlığı uzman yardımcılığına ilişkin bir duyumunuz var mı?
-
@eomer Umarım gelir ilan ve emek gösteren herkes tez zamanda emeklerinin karşılığını alır.
-
@j-m-keynes-0 Rica ederim,umarım yanılmayız. Emeklerinizin karşılığını almanız dileğimle...
-
@cons3693 kurumun 2021 de sınav sürecini bitirmek istemeleri arkadaşın duyumuyla örtüşüyor bence. İlan eylülde yayınlansa süreç 2021 de bitmiş olur. İnşallah en kısa sürede net bilgi alan arkadaşlar burada bizimle paylaşırlar.
-
@mrtsmt hadi inşallah yeniler işe başlasa , ilan geç gelsede razıyız,yeterki gelsin
-
1500 kişilik alım yakında gelecektir. İllere kontenjan dağılımı da yapılmış. Çok uzun sürmez ilanın gelmesi.