2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@karar teşekkürler cevaplar için hocam
-
@karar Eyvallah hocam bilgi için teşekkürler.Gazamız mübarek olsun
-
@eomer sanada eyvallh güzel insan yanıltmazlar inşlh güncel bilgim bu . Olmadı mı üstat guy duy sgk ?
-
@karar peki yazılı sınav hakkında bir bilginiz var mı? Değiştirmeyecekler heralde alım sürecini?
-
@hellsing şöyle söyleyeyim kpss sonrası ilan için çok beklenilmeyecek yıl sonuda ösym yapacak sınavı . 2017 puan türleri değişmişti süreç evet aynı olacak . Önceden 80 soruydu en son ing vardı bu sınavda galiba yanlışım yoksa 60 oldu ing 'siz sayı değişmez heralde değişse de ilanda belli olur ama bilgim bu , bakalım dua edecez artık bundan sonra hakkınızda en güzeli olsun bizde yanılmayalım .
-
@karar maalesef guy duy olmadı SGK mülakatını bekliyorum.
-
@eomer seninde alacağız hayırlı haberlerini inşlh üstat var beklediklerim burda tez zamanda yazacaksınız inşlh kurtuldum yazısını allah kerim du bakalım ilanıda gelsin bizimkinin kim bilir bunun için bekliyosunuzdur çok zor
Allah kurtarsın . -
@karar 20 katı yazılı sınava çağrılıyor ya açıkçası onu merak ediyorum.
-
@karar Kaç katı aday çağrılacak, bilginiz var mı?
-
@karar iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah süreç benim için de olumlu sonuclanır.
-
-
@karar hocam ilan kpss sonuçlarının açıklanacağı 16 eylülden sonra mı gelir yani
-
@kronikguy öyle biliyorum evet .
-
@as-soon-as etiketleyememişiz:) sizi de cevap olsun .
-
@karar mhuy alımında taban puan 70 mi olur 75 mi olur?
-
@1995gner ilan gelmeden hiç bir şey belli olmaz,bir yönetmelik değişikliği ile defterdarlık alımına benzeyebilir.
-
@ayhan-ışık bence de direk mülakatla alım yapabilirler
-
@elnogate öyle olursa pek bir şey ummamak gerekir inşallah eski usul devam eder.Çünkü defterdarlık alımı çok adaletsizdi.
-
@karar hocam yanlış anlamadıysam imgilizce mi var
-
@bytul, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@karar hocam yanlış anlamadıysam imgilizce mi var
@karar 2013 sorularina baktim 100 soru ve ingilizce yoktur hocam