2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kenan65 Insallah Kazanirsin. Senin kazanmani cok istiyorum
-
@daywalkers allah razi olsun kardesim ama umudum yok
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Türkce; 3.5 dogru
Tarih; 2 dogru
Tr Ekonomisi; 1 dogru
Insan Haklari; 0 Dogru
Anayasa ve Idare; 12.5 Dogru
Iktisat; 2 DogruAlan; 14.5 Gk; 6.5 Dogru
Toplam 21 DogruHam Puan; 52.5
Toplam Puan ; 64.4
Sıralama; 1104Benim de bu yıl gygk 4 alan 14,4 ve tartışmalı soruları hesaba kaymasını
Türkçe'den 5,5 doğru beiyorum.noktalamada hata yapmış gibi gozukuyorum .iki noktalama işareti hatası çıkar çünkü diğer soruları özenle cevap ladim.siralamadan ve boşluk sorusundan eminim.ustunkoru yazdım.ozgunluk edebildik yazmıştım .bir kelime sorusunda güzel cvoladim aynı kelimeleri kullandım .ama yinede mülakat beklentim düşük ne olacağını bilemeyiz.tutarlar Türkçeye 3 doğru sayarlar . -
Bir onceki sınav...
Türkce; 5 dogru
Tarih; 1 dogru
Tr Ekonomisi; 0 dogru
Insan Haklari; 0 Dogru
Anayasa ve Idare; 13 Dogru
Iktisat; 0 DogruAlan; 13 Gk; 6 Dogru
Toplam 19 DogruHam Puan; ??
Toplam Puan ; 58.865
Sıralama: 1759Şimdiki sınav...
Türkce; 5 dogru
Tarih; 1 dogru
Tr Ekonomisi; 1 dogru
Insan Haklari; 2 Dogru
Iktisat; 2 DogruAlan; 15 Gk; 9 Dogru
Toplam 24 DogruHam Puan; ???
Toplam Puan ; ??
Sıralama;??Sizce tam sinirda degil miyim dostlar gecen sinav soru puan ortalamam 3.09 idi, bu sinav 5 soru fazla yaptim,15.45 puan demek 58.8 e ekledim 74.25 gelmesi lazim bu sene, tereddutte kalan butun sorulari yanlis saydim, turkceme cok guvenmeme ragmen 5 kabul ettim.
Ya tam sinirda kalicam, ya tam sinirda gecicem. Gercekten cok zor bir bekleyis... Belki size bir puan hesaplama sablonu olur. Dua ile...
-
İNSAN HAKLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI ANA HİZMET BİRİMİ OLARAK TEŞKİLATLANDIRILMIŞTIR.
İnsan Hakları Dairesi Başkanlığı, 25 Ağustos 2017 tarihli ve 694 sayılı KHK'nın 80. maddesi ile 2992 sayılı Adalet Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanuna eklenen 13/C maddesi uyarınca 2011 yılından itibaren faaliyet gösterdiği Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü bünyesinden ayrılarak Bakanlığımız ana hizmet birimi olarak teşkilanlandırılmıştır.2992 sayılı Teşkilat Kanununun 13/C maddesinde İnsan Hakları Dairesi Başkanlığının görev ve yetkileri şu şekilde belirlenmiştir:
-
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine yapılan başvuruları takip etmek ve savunmaları hazırlamak, gerektiğinde dostane çözüm ve tek taraflı deklarasyon yöntemlerini kullanmak.
-
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından ülkemiz hakkında verilen ihlal kararlarının icrası ile ilgili iş ve işlemleri yapmak, ülkemiz aleyhine hükmettiği tazminatlar ile masrafların ödemesini yapmak.
-
Anayasa Mahkemesi tarafından Bakanlığa gönderilen bireysel başvurular hakkında gerekli görülen hallerde Bakanlık görüşünü bildirmek.
-
İnsan Hakları Tazminat Komisyonu Başkanlığı tarafından verilen tazminatların ödemesini yapmak.
-
Rücu hususunun değerlendirilmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlara bildirimde bulunmak.
-
İnsan hakları konusunda ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde projeler hazırlamak, ulusal ve uluslararası sempozyum, seminer ve eğitim faaliyetleri düzenlemek.
-
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin ülkemiz hakkındaki verdiği kararların Türkçeye çevrilmesini sağlamak.
-
Kanunlarda gösterilen ve Bakanlıkça verilen diğer görevleri yapmak.
Kaymakamlık Sınavında İnsan Hakları kısni için muhtemel soru olarak görüyorum.
-
-
@siyasetbilimci hocam durumumuz hemen hemen ayni, en cok sizin sonucunuzu merak ediyorum.
-
@kenan65 kardeşim bu forumdaki en istekli arkadaşlardan birisiniz.İnanın sizin kazanmanızı benim kazanmamı istediğim kadar istiyorum.ama olamazsa da bu istek ve biraz azim ile bir dahaki sınavda derece yapmanız lazım.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Umarım hayırlı haberlerinizi alırız.
-
@orkaraca guzel dileklerin icin tesekkur ederim kardesim benim cansin
-
@sirius, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci hocam durumumuz hemen hemen ayni, en cok sizin sonucunuzu merak ediyorum.
Aslında birçok yapabileceğim soru vardı kızıyorum kendime çok basit hatalar yani
Çok istiyordum bir de forumdan kız kaymakam çıksın .nasıl bu sınavı bu duruma soktum bazen inanamıyorum nasip diyebiliyorum sadece . -
Yok mu link mink
-
@birgaripyolcu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bir onceki sınav...
Türkce; 5 dogru
Tarih; 1 dogru
Tr Ekonomisi; 0 dogru
Insan Haklari; 0 Dogru
Iktisat; 0 DogruAlan; 13 Gk; 6 Dogru
Toplam 19 DogruHam Puan; ??
Toplam Puan ; 58.865
Sıralama: 1759Şimdiki sınav...
Türkce; 5 dogru
Tarih; 1 dogru
Tr Ekonomisi; 1 dogru
Insan Haklari; 2 Dogru
Iktisat; 2 DogruAlan; 15 Gk; 9 Dogru
Toplam 24 DogruHam Puan; ???
Toplam Puan ; ??
Sıralama;??Sizce tam sinirda degil miyim dostlar gecen sinav soru puan ortalamam 3.09 idi, bu sinav 5 soru fazla yaptim,15.45 puan demek 58.8 e ekledim 74.25 gelmesi lazim bu sene, tereddutte kalan butun sorulari yanlis saydim, turkceme cok guvenmeme ragmen 5 kabul ettim.
Ya tam sinirda kalicam, ya tam sinirda gecicem. Gercekten cok zor bir bekleyis... Belki size bir puan hesaplama sablonu olur. Dua ile...
Yarım net ara var ama aynı.su tarihteki soru cumhuriyetin ilanı no doğru yaptıysanız o iki puan mis hesabı ona göre yapın hocaml
-
@siyasetbilimci arkadaşımızdan da bu sitemi duydum ben de aynı şekilde inanılmaz basit hatalar yaptım ve sanırım bizim gibi çok kişi var forumda bu basit hataları yapan.Merak ettiğim önceki sınavlarda bu durum oluşmuş muydu? Bu kadar basit hataların çok olduğu bir kaymakamlık sınavı yaşandı mı?
-
anayasa - idare; 13,5
tr ek; 3
insan h; 3
tarih; 1
iktisat; 1olacağına inanıyorum, kazanamadınızı görene kadar inanmaya devam edeceğim
-
@darısı-başımıza
yok kardeşim hiç bi hareketlilik yok işdeyim pc başında, ösym site açık duruo yarım saatte bi bakıyorum pareto okunuyosa dediyse zaten bugün, yarın açıklanmaz, inşallah cumaya artık. -
Sabah Google ile bağlantılı link muhabbeti vardı
-
@bykarizma düzeldi eski rutin halini aldı. Yer yer değişiklik bekleniyor
-
Cuma günü açıklanır. Cuma günü camilerimiz kaymakam adaylarıyla dolup taşar
-
61-62 ham puanı olan heycanla beklesin
-
Bu heyecan çok zorluyor psikolojimizi, açıklansın da olsun ya da olmasın şu belirsizlikten kurtulalım
-
@mia105 ham 65 e sans vermiyolar hocam siz böyle deyince sasırdım