2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@rorschach159 olur yani neden olmasın.türkçeyi de fullemişsinizdir zaten 30 tane doğrunuz olur.işte biraz sınırda ama bence mülakata kalırsınız.ümitsiz olmayın..
-
@orkaraca arkadas türkceli 25 dedi sanırım
-
@orkaraca Ahhhh hocam nerdeee. Toplam doğru mu söyledim yalnız bana koyan 10dk kala 3 soru değiştirmem oldu. Seçim bölgesini 3 yazdım başta sonra sildim 3 az dedim 5 dedim kalkınma bak. yazdım sildim BK yazdım aklıma tüküreyim ya her sınavda var böyle huyum
-
@rorschach159 kardeşim zaten genelimiz de sorun bu.çok detay düşünüp kolay soruların cevaplarını bildiğimiz halde değiştirmek.ben anlamamıştım sizi türkçesiz ve biraz espri yapıyorsunuz sandım hakkınızı helal edin.
-
bu sınava 20,000 başvuru mu olmuş?
-
@rorschach159 Herkes de aynı sikinti var Hocam.
Dalgali Kur yazdim bastan sonra sildim Esnek daha mantikli diyerek Esnek Doviz Kuru yazdim. Insallah Kabul edilir.
Koy Sandigi yazdim. Ösym bunu soramaz. Koy bütçesidir cevap diye köy bütçesi yazdim.
Kalkinma Bakanliği yazdim. Ulusal düzeyde dediği için silip Bakanlar Kurulu yazdim.
Kisisel veriler Koruma Kurumuna Kurulu yazdim.
15 gün yazdim silip 30 Gün yazdim. Olsun oldugu kadar. Zaten kimse bu hatalari yapmasa 30 la kapatir.
-
@oguzhan06 kimden aldınız hocam bu haberi
-
@orkaraca 30 doğru sınır mı kardeşim sence
-
Rüyamız tutmadı
-
@daywalkers esnek kur doğru kardeşim merkez bankasının sitesini mi baz alacak ÖSYM sana bir örnek vereyim sınav öncesi anayasa mahkemesi sitesine girdim üye sayısı 17 yazıyordu 15e düşmüştü sen 17 yazıp kaynağını anayasa mahkemesinin kendi sitesini göstersen sana ÖSYM ne der ? Bırakalım onun sitesini bunun sitesini buz gibi doğrunu say doğrularından... Yasin çobanın kitabından alıp alıp soruyorlar tr ekonomisini...geçmiş yıl sorularına bak birebir aynı.Yasin çobanın kitabını ve geçmiş yıl 2015-2016 yılı sorularını önüme aldım toplam 8 soruyu sınavdan sonrada artı 4 birebir aynı. O kitapta esnek de aynı dalgalı da aynı ben sınavda esnek yazdıktan sonra parantez içinde dalgalı da yazayım mı dedim yanlış saymalarından korktuğum işin değil gerek bile duymadım aynı şey zaten diyerek yazmadım. Şu soruda bile acaba mı dedirttiler ya helal olsun..,
-
@nasip yok güzel kardeşim biz espri yapıyoruz hakkını helal et lütfen.
-
@daywalkers Ben ona dalgalı kur yazdım sonra sildim yönetimli dalgalı kur dedim internette deli gibi böyle bi kur sistemi aradım sonuç bulamadım Kendim makale yazıp litaratüre sokucam
-
@orkaraca Estağfirullah kardeşim önceki mesajlara odaklanmadan direk o ilgimi çekmiş hakkımızda hayırlısı olsun
-
@makif34 rüyalara kalsaydı biz şimdi emekli olmuştuk kardeşim
-
@orkaraca Estağfirullah hocam sıkıntı yok
-
@rorschach159 biz de onu yönetimli dalgalanmalı esnek kur diye öğrendik ve bende böyle yazdım.. Esnek kur sisteminde yönetim, kurun belirli aralıklar dahilinde dalgalanmasına izin verir ve gerekli hallerde piyasaya döviz sürüp/çekerek kura müdahale eder.. Şimdi bu cevabı yanlış sayarlarsa ben bu zihniyetten şüphe ederim.. Bilgi ölçmekten çıkıyor bu sınavda amaç malesef..
-
@satrab Hizmet kamu kurumları yerine Themisin başlığı Hizmetsel Örgütler yazdım ama mecbur yanlış sayıyorum aslında Themis referans alınan bi kitap ama kabul edekcekler mi belirsiz
-
@satrab hocam ben de yonetimli dalgali kur dedim tufan sametin kitabindan calismistim.tufan hocayla da gorustum itirazlik bi durum yok rahat ol dedi.bu konuyu da yeterince arastirdim o zamanki bakanlar kurulu esnek kura gectigini ama asiri dalgalanmalarda merkez bankasinin gozetiminde oldugunu acikliyo.
-
@bfroki Dostum seninde benim gibi 23.5 tu degilmi Türkcesiz
-
@bfroki Senin dedigin gibi Yasin Çoban kitabini baz aliyorlarsa cevap IMKB actigim gibi kapattim konuyu