2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Daywalkers hocam tam dışlama doğru, geliri hic artırmıyor , eger en doğru cevabi ararlarsa tam dışlama cvp , dışlama etkisini de kabul ederler bence
-
@fablo dışlama etkinisi kabul etmezlerse de anlarım cünkü sizde aradıki farkı iyi biliyosunuz tam dısalama yazdıgınıza göre:) tartısma olmasın diye uzatmak istemiyorum ama içiniz rahat olsun
-
@fablo aynen Hocam sağolasin
-
17 Aralik 2016 sinavinda agzı yanan bir kisı olarak.
Geçen seneki kafamla bu sınavin puanlamasini sole yapardim
Hocam Benim Türkce Banko 6da6, imkb kesin dogru, kişisel verileri koruma kurulu yazdim ama farketmezler dogru kabul ederler, a köy dernegi a köy sandiģi ayni sey, imar ve bayindirlik yazdim, imar yazdim ya yeter kabul ederler, dişsallik ve aktif nüfus da kesin dogru
Toplam 35 dogrum var. Türkiye 1.cisi olabilirim diye rahat rahat dolasirdimKeşke ilk kez girenlerden olsaydim sinava
-
@Daywalkers bu sene tek farkı, alternatif cevaplara iktisadin etkilenmesi.turkce zaten en az 4 banko koymayan yok.
-
@Daywalkers hocam aktif nüfus doğru birçok kaynakta aktif nüfus ibaresi geçmekte yani bunu da tartışmalı soru diye nitelendirmek ne kadar doğru bilemiyorum
-
@sofuoglu Hocam ben aktif nufus, imkb ve Dişsallik sorularini kendi icimden Türkçesiz 23.5 + 3 diye hesapliyorum hayirlisi
-
@Daywalkers imkb ve dışşalık hususunda haklı olabilirsiniz ama aktif nüfus cevabını da kabul etmemesi bence büyük skandal olur.Neyse bir de burdan tartışma türemesin hayırlısı diyelim
-
-
@bastikler ben buradaki tartışmalardan dolayı emin olamıyorum ama muhtemelen o civarda birşey gelecek ama baktığım zaman herkes zaten Türkçesiz bu civarlarda inşallah diyelim
-
@Daywalkers dostum eğer benim için diyorsan bunu , girdiğim ilk sınav değil , 2 hakimlik , sayıştay ve bir çok uzmanlık sınavlarını kazandım , toy değiliz yani , kendi yaptığımı doğrudur diye ısrar etmiyorum , sadece açıklamasını yapıyorum ..
-
@can.mavi Dostum Asla. Yazdiğimin seninle hic bir alakasi yok. Aksine senin bu sinavda mulakata kalacağini düsünuyorum.
-
Türkçe hariç 19 net ( bütün ikilemde kalınan soruları yanlış kabul ederek ) 5 türkçeden gelirse, sizce 24 netin şansı nedir?
-
@miray buradaki tartışmaların çoğu trol hocam. hepsi kötü niyetli olmasa bile vakit geçirmek için stres atmak için yorum yapanlar var maalesef.
-
@sofuoglu @Daywalkers aktif nüfus sana göre tartışmasız peki cevabı kurumsal olmayan sivil nüfus yapanlar yanlış mı yaptı ?
-
@bfroki ben şahsen o soruyla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. Bu konuda uzman olan arkadaşlar yorum yapsin
-
@Daywalkers İMKB'yi sayabilirsin bende sayıyorum ancak aktif nüfus? Bende kurumsal olmayan nüfus? Yaptım sizde (aktif nüfusçular) biz de (kurumsal olmayan sivil nüfusçular) doğru kabul edemeyiz...Dışsallığa gelince ben bambaşka düşünüyorum sınavın 15 dakikasını sırf o soruya ayırdım. Dışsallıkta tüketiciler etkilendiklerinde tüketimlerini ya artırırlar ya da azaltırlar sorduğu ise ödentilerini artırması yani sayın aldıkları mala ödedikleri fiyatın artması burada oligopol piyasalarında karşımıza çıkan kartel sorulmaya çalışıldığını düşünüyorum. Firmalar aralarında anlaşarak bir fiyat belirlerler ve her firmanın belirlenen fiyatın altında fiyattan satma arzuları vardır burada tüketiciler fazla tam rekabettekinden fazla ödedikleri aşikar bu da bambaşka bir yorum katılırsınız katılmazsanız bir de bu açıdan düşünmenizi öneriyorum. Bekleyip göreceğiz cevap ne olacak ama kesinlikle kimse dışaallıkçılar dahil bu soruya artı 1 diyemez...
-
@mehmetsy geçen sene hepsi kabul edildi. Sana diyen kişi yanlış cevap vermiş. Net eminim. Burada bir arkadaşımızda kağıdına baktığı gün hepsi kabul olmuş demişti.
-
@bastikler gördüğüm en güzel yorumlardan biri... Bi de bazıları var, şu kabul edilir edilmez diye inanılmaz racon kesiyor. Türkçe kelime sorularında bile millete yanlış yapmışın yanlış say diyenler var.. Geçen yıl da böyleydi. En aşagı 27 diyenler, düşmez Benim arkadasım 30 yaptı diyenler, sınav cookkk kolaydı yea ama ben çalışmadım diyenlerden geçilmiyordu...
-
@bfroki kitlerin hisselerinin satışı sorusuna ekonomi hocaları ne cevap verdi bilginiz var mı?