2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar fazla zorlamanın bir anlamı yok kabul edelim ki cevap imkb ancak soru hatalı soruldu
-
@can-mavi toplu konut ve kamu ortaklığı 1984 telefonu kurulmuştur yalnız
-
Kaldı ki imkb sorusunda özelleştirme ile alakalı en ufak bir kelime dahi geçmedi orda kitler demezdi başka bir şey derdi mesele kitler değil imkb sorusunu birşekilde sormaktı ancak onu da yapamadı maalesef
-
@mulki̇ Bencede cevap bu.İstenen cevap imkb ama veilen tarih problemli anladigim kadariyla.
-
@mg_ özelleştirme idaresi başkanlığının sitesinde bulunan kurumsal / yasal çerçeve bölümünden alıntı :
Ülkemizde 1983 yılından sonra gündeme gelen özelleştirme programına yönelik ilk hukuki düzenleme, 1984 yılında çıkarılan ve kamu iktisadi teşebbüsleri ile bunlara ait tesislere, hisse senedi ihracı yoluyla gerçek ve tüzel kişilerin ortak edilebilmesine veya bu tesislerin işletme hakkının belli sürelerle devrine olanak tanıyan 2983 sayılıKanun`la getirilmiştir.Daha sonra 1986 yılında çıkarılan 3291 sayılı Kanun
da, kamu kuruluşlarının özelleştirme kapsamına alınması ve uygulamaların yürütülmesine ilişkin esaslar belirlenmiştir. Buna göre, 233 sayılı KHK (Kanun Hükmünde Kararname)
da adı geçen, tamamı devlete ait ve kamu iktisadi teşebbüsü statüsünde faaliyet gösteren kuruluşların özelleştirme kapsamına alınmasına Bakanlar Kurulu, KİT`lerin müessese, bağlı ortaklık, işletme ve işletme birimleri ile iştiraklerindeki payların özelleştirme kapsamına alınmasına da Yüksek Planlama Kurulu yetkili kılınmıştır. Özelleştirme programının yürütülmesi konusunda ise, 2983 sayılı yasa ile oluşturulan "Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi" görevlendirilmiştir. -
@luthor en azından biz öyle sanıyoruz ösym kelime oyunu yapmış olabilir 1986 da kurulan demiyordu tam olarak çünkü
-
Acil sınavın acıklanması lazım hemde acilllll
-
@kd6 eğer arkadaşın paylaştığı soru gerçekten 2012 kay sınav sorusu ise kurumsal olmayan nüfus yazanlar doğru kabul edebilir bende sivil yazmadım araya diye hayıflanıyordum cevap kurumsal olmayan nüfus dediğim gibi arkadaşın dediği gibi çıkmış kaymakamlık sorusu aynen öyle ise.
-
@mg_ aynen kuruluş 1984 , görevlendirme 1986 'ymış
-
@can-mavi kardeşim 1986 haricinde soruyla alakalı bilgi bulamadım
-
@bfroki Eğer cevap kurumsal olmayan nufus ise Tuik bunca zamandir bu tanimlari yanlis biliyor.
-
Soru devrik cümle kurularak sorulmuştu 1986 yanılgımız bundan olabilir mi ?
-
@bfroki güzel kardesim guy sınavında sorulmuş aynı usul aynı bilgi Allahın izniyle doğru cevap KURUMSAL OLMAYAN NÜFUS. İnanmayan 2010 guy iktisat sorularını incelesin.
-
İmkb değil kuruluşu 1985 , ÖİB değil kuruluşu 1994 , kamu ortaklığı kurumu değil kuruluşu 1984 ... ne bu sorunun cevabı gerçekten çok merak ediyorum
-
@sgkci ciddimisin abi ya 23 dogrum var
-
Birşey soracağım eğer soruda 1985 yılında kurulan deseydi cevaBa yine özelleştirme idaresi veya kamu ortaklığı kurumu yazılımıydi merak ettim yoksa herkes imKB mi yazardı
-
@bfroki aynen o soruda sivil ibaresi yok ayrıca o sınav ÖSYM sitesinde olmalı kamuoyuna açıklanmış sınav 22. Soruya bak görürsün kendini rahatlatma açısından
-
@miray çoğunluk imkb yazardı , ancak birçok kişi de 1986 da kurulan dediği için imkb yazmadı
-
@luthor Cevap kurumsal olmayan nufus ise butun hocalar yanlış biliyor demektir bu konuyu.
-
Aktif Nüfusa oruçreis'ten bin papel :))