2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@emirkym saol kardesim
-
@caliskan84 soru cevabıda yanlış kabul edilecekse kapatalım dükkanı.Anayasada soru diye geçen denetim yolunu nasıl yanlış kabul edersin.Sınav sorumluluk alanında anayasa hukuku yazıyor içtüzük hukuku değil.Anayasada yazan cevabın yanlış kabul edileceğini nasıl düşünebiliyorsun hayretle okuyorum yazdıklarını.Kesin cevap "Soru" alternatif cevapta "soru önergesi" daha fazla tartışmaya değer bir konu değil bu.
-
@kaya06 Hocam Türkçesiz kaç doğru bekliyorsunuz siz?
-
@conmaynard kardesimizn dedigine katiliyorum eger osym acimasiz olmazsa soru onergesini kabul edebilir yani alternatif olabilir.
-
@rhadamanthus ben girmedim diyelim kardesim
-
@rhadamanthus senin sonucun iyi olur insallah
-
@kaya06 Hakkımızda hayırlısı neysw o olsun hocam.Türkçesiz 21 doğrum var pek umidim yok diger sınava hazırlanmaya başladım inşallah.
-
@rhadamanthus arkadaslarin affina siginarak fikrimi soylemek isterim eger 4 dogru gelirse turkceden kazanma ihtimalin yuksek ancak bu sene sanki o aralikta bi yigilma olcak gibi
-
@taromisaki9 Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Siz ve sizin gibi iyi niyetli arkadaşlar sayesinde bu forumda bir şeyler öğrenebiliyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
-
@rhadamanthus kardeşim gelecek sınav hakkında bir fikrin varmı veya duyumun
-
@kaya06 4 doğru gelme ihtimali yüksek ancak sana kesinlikle katılıyorum yığılma 24-25 gibi duruyor.Hayırlısı olsun kim hakediyorsa o kazansın inşallah.
-
@conmaynard Size katılıyorum. Soru önergesi yazdım çünkü soruda "denetim mekanizması" diye sordu. Mekanizma kelimesi de sistem demek, belli işlem ya da işlemleri kapsar demek. 98. maddenin son kısmında da önerge ifadesi geçtiği için soru önergesi yazdım. Soru da soru önergesi de kabul edilebilir diye o yüzden diyorum. Bazı arkadaşlar "Soru öneresi kesin kabul edilmez" dediği için şaşırıyorum. Onerge terimini uzaydan getirmedim, maddenin içeriğinde yazıyor zaten.
-
@darısı-başımıza Valla kardeşim Ahmet Nohutçu ısrarla şubat-mart gibi olacak diyor ben de o umutla başladım çalışmaya.
-
@rhadamanthus iste bu cevap özetliyor kardesim gönlunun buyuklugunu ve hakettigini
-
@ömermuhtar Sanırım sınav kitapçıkları 3 elden geçiyor aceleye getirmesinler de geç olsun önemli değil.
-
@kaya06 amin inşallah. Rabbim layıkıyla yapacak gak yemeyecek kisilere nasip etsin inşallah...
-
@onuktekin once iki kisi bakiyor eger farkli puanlama olursa ucuncu kisi bakiyor. Onun verdigi puan gecerli okuyor bildigim kadariyla
-
@onuktekin benim anlamadığım 15.000 kitapçığı nasıl okuyacak üç kişi biri okuyacak sonra ikincisi okuyacak puanlama eşit çıkmazssa üçüncünün puanı geöerli sayılacak çok enterasan
-
Cümleten S.A.
Geçen sene bu forumdaki muhabbetler çok seviyeliydi. Bazı arkadaşlar ''geçen senede burada atıp tutanları'' görüyorduk tarzı ifadelerde bulunuyor. İsteyen açsın okusun puan tahminlerine baksın hemen hemen tüm üyeler mantıklı bir şekilde puan tahmininde bulundular. Bu sene maşallah herkes 24 doğrudan az beklemiyor. Sınav sonrasında 26-27 bandında kapatır demiştim ancak bu iletileri okuyunca yanılabilirim diye düşünmeden edemiyorum. 2006-öib- dışşallık- bakanlık teşkilatı- iktisat (30)- 60 gün- gibi cevaplar doğru kabul edilebileceği savunulabiliyorsa burada yazmanın da bir manası yok. Sadece bunlar olsa yine sineye çekilebilir ancak soru üzerinde ki tartışmalar sokak jargonu ile yapılıyor. Burada mesleğin ağırlığından bahsetmeyeceğim zira en son bu sözü söylediğimde abisi eski vali olan bir arkadaş ağzımın payını vermişti. Diğer bir milli sporcu arkadaşın lafı yanlış anlaşılmıştı vs vs vs
Neyse uzatmanın bir anlamı yok. Hepiniz sağlıcakla kalın.
@pareto_wilfredo kardeşim benim üyeliğimi iptal edebilir misin?
-
@darısı-başımıza herkesin kitapcigi tarayicidan geciriliyor sinava giren kisinin ismini gormeden sadece ihtisas alanindaki sorulari puanliyorlar yani anayasa icin 2 kisi idare icin 2 kisi vs.. eger 2 kisi de farkli puanlarsa 3. Hoca puanliyor bu sekilde. Tabi yanlisim varsa duzeltin arkadaslar.