2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/performans_prog/2017_perf_prog_yeni.pdf kardeşim lütfen 16. sayfasına bir bak yani diyeceğim şu bir alım olacaksa bu ancak 2018 şubatta belli olur gerisi asparagas haber olur..
-
@can-mavi Eyvallah hocam, geçen dönem iki kurs sınav var diye birçok kişiyi mağdur etmişti ondan sordum
-
@kaya06 Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler.Bu sınavda birçok aday soruyu yanlış cevapladığı halde yanıtını doğru kabul etmeye çalışıyor görebildiğim kadarıyla.Ancak bunun sonucu acı olacaktır ben bunun farkındayım bu yüzden cevaplarımı hesap ederken çok titiz davranmaya çalışıyorum kendimi en kötü senaryoya hazırlıyorum.Tartışmalı bir iki soruyu direkt yanlış saydım fakat kamu yararını nasıl kabul etmek gerekir bilemedim bu yüzden sizlere sormak istedim fikirleriniz benim için son derece önemli.
-
@darısı-başımıza Tek kişi okusa daha sorunlu olurdu hocam. Sınavları okuyanların da Allah yardımcısı olsun.Büyük yük hakikaten. Biz şurada bu kadar tartışıyoruz onlar da bazı cevaplarda ikilemde kalıyorlardır.Yazısı feci halde kötü olanlar var birde. Örneğin cevabı 7 olan soruda 7'yi 1 gibi okuyabilir biri diğeri de bu hatayı görüp bunu düzeltmezse puan gider.
-
@ömermuhtar subat da uyar kardesim ya
-
@can-mavi kardeşim en geç kasım 15 te ilan geldi desek aralıkta olması pek mümkün görünmüyor.Minimum 55-60 gün civarı vermeleri gerekir sınav hazırlık süresi.Yani en erken ocak sınav olur.En geç Mart başı yeni sınav olur benim tahminim.
-
@nizâmülmülk HOCAM CEVAP YÜZDE YÜZ KAMU YARARI OLACAK ÇÜNKÜ MÜLKİYET VE MİRAS HAKKI ANAYASADA KAMU YARARI AMACIYLA SINIRLANIR ANCAK
-
@onuktekin haklısın kardeşim umarım herkesin hakkında hayırlısı olur az bir zaman sonra açıklanır
-
@ömermuhtar saol krdsm paylasimin icin
-
@taromisaki9 ilan değil sınavın aralıkta olacağını duydum
-
@aliserdar-çetin Nedenini bilmediğim bir şekilde Kamunun Ortak Yararı yazdım cevaba bu sebeple tereddütteyim o soruda hocam
-
@darısı-başımıza KARDEŞİM TÜRKÇE SORULARI NOKTALAMA VE SIRALAMA SORUSU HARİÇ DİYORUM HEPSİ SUBJEKTİF DEĞERLENDİRME KATEGORİSİNDE ÇÜNKÜ NET CEVABI YOK KİTAPLARDA DAHİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM OKUYUCUYA GÖRE DEĞİŞEBİLİR Mİ DERSİN İKİ SORU HARİNCİNDEKİ DÖRT SORU SORUYA YAKIN CEVAP VERMEK PUAN KAZANDIRIR MI DERSİN BANA GÖRE ÖYLE GELİYOR AMA SİZ NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA KARDEŞİM...
-
@aliserdar-çetin 24-25 umudunu yitirmesin diyorsun yani kardeşim
-
@can-mavi kardesim beni tesvik ediyosunuz aralikta da olsa subatta da olsa
-
@politics06 ÖYLE KARDEŞİM ÇÜNKÜ ÖĞLENDEN SONRA BAKTIM KAYMAKAMLIK MÜLAKATINA HAK KAZANMAK İÇİN KAÇ SORU İLE KAPATTIĞINI AYNEN OKUDUM Kİ 23 NET ÜZERİ YAPAN ADAYLAR MÜLAKATA ÇAĞRILMIŞTIR HEM DE KAYMAKAMLIK MÜLAKAT SONUCU NİHAİ LİSTEDE GÖRDÜM YAZIYI BAKALIM TEKRAR BULURSAM FORUMDA YAYINLAYACAM...
-
@aliserdar-çetin hocam o türkçesiz 23 değil de mi?
-
@aliserdar-çetin kardeşim benim düşüncem sınavı hazırlarken cevap anahtarlarını da çıkartmışlar okunduğu zaman ösym'nin istediği cevabı vermemişssek çizgi çekerler yani değerlendirmelerini tamamen kenfi çıkartmış oldukları cvp anahtarlarına göre değerlendirip sonuçlandırırlar onun için en hayırlısı bekleyip görmek kesin doğru dediğimiz bazı sorularda yanlış olabilir nitekim geçen sene un şeker pamuk sorusunu bir çok kişi foğru kabul etti ama sonuç yanlış çıktı sabırla bekleyelim kardeşim
-
İçişleri Bakanlığının açmış olduğu 100 kişilik Kaymakamlık sınavı yazılı bölümü ÖSYM tarafından 17 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmişti. Sınavda adaylara 40 soruluk karma bir test uygulandı. Yaklaşık 23 doğru üzerinde yapan adaylar mülakata katılmaya hak kazandı. Mülakata katılmaya hak kazanan 400 aday, 01 ile 10 Mart tarihleri arasında mülakat sınavına katıldı. Her yıl mülakat sonuçlarının çok fazla bekletilmeden açıklandığı İçişleri Bakanlığında mülakat sonuçları için için yaklaşık 2,5 ay beklenildi.
-
@politics06 HOCAM İŞTE KAFAMIZDAKİ SORU İŞARETLERİ GİDER
-
4 ay önce bu forumda '' 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları '' başlığının 14. sayfasında yazdığım yazı: haziranda yazdım, kabine değişikliği 15-20 temmuz arası gerçekleşti 9 eylül'de sınav oldu
can.mavi 4 ay önce
kaymakamlık için 2017 yılı içinde 100 ile 150 arasında bir alım olacakmış, ilan kabine değişikliği sonrası