2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi sayıştayla ilgili duyum var mı hocam ??
-
@can-mavi
Mülakatta başarılı olan bir adayın yerine 401. kişiyi ikame etmek yerine 399 kişi için mülakata çağrılıyor yani. Hakkaniyete uygun gelmedi bana.Bunun önüne geçecek bir şey olmalı.Hakimlikte aynı anda birden fazla sınava başvurulup sınavlara girilebiliyor fakat kaymakamlık tek sınav.Bu nedenle mükerrer aday olmamasına dikkat ediyorlardır diye düşündüm.Bu sınav için böyle bir durum yaşandı mı daha önce bilginiz var mı? -
@busus sayıştay ile ilgili bir duyum maalesef kardeşim , ben de bekleyenler arasındayım duyardım zaten muhakkak yazarım
-
@can-mavi teşekkür ederim
-
@onuktekin amaç 400 kişiyi mülakata çağırmak değil ki amaç açılan kadro sayısında kaymakam adayı almak
-
@can-mavi kardeşim son bir şey sorucam isim vermesende olur duyum alfığın kişi üst düzey yetkili biri mi ?
-
@mfurkantuna soru bazında sapma yok kardeşim bölüm bazında var yani dediğin yığılma aralığının üstüne çıkan sapmadan puan alır... bir ikincisi 29-30 aralığı yığılma var diyosun türkçeyide katarsak bu çok yüksek değil mi peki ?
-
@darısı-başımıza evet
-
@ömermuhtar evet yüksek ama bir önceki sınava göre kolay olması sebebiyle daha yüksek puanla kapatmasına hazırlıklı olmak gerekiyor.
-
Bu zamana kadar herhangi bir x sınavı sonrasında bir önceki sınava göre zordu denildiğine şahit olmadım. Bu sınav için de kulaktan dolma bilgilerle geçen yıla göre kolaydı yorumları yapılıyor. Diğer iki sınavı kazanmış biri olarak söylüyorum tüm sınavlar aynı ayardaydı Türkçeler hariç. Söylenenin aksine bu yıl sorulan Türkçe sorularının geçen yıla nazaran bir kademe daha zor olduğunu düşünüyorum. Sıralama sorusu hariç.
-
@sinav1453 herkese sordum, size de sorayım sizce kaçla kapatır hocam?
-
@sinav1453 aynen dediğin gibi hocam, türkçe ise sadece resim sorusuyla biraz farklıydı, geçen yıldan kolay değil aksine türkçe ve iktisat nedeniyle geçen yıldan bir tık daha zordu
-
@politics06 Verilen cevapların eksiksiz olması koşuluyla 24-25 doğru cevabı olanların mülakata kakacağını düşünüyorum. Türkçe ile beraber. Bazı arkadaşlara bu sayı az gelebilir. Az değil, sebebi de şu ki ÖSYM alternatifleri bol bir cevap anahtarına sahip değil.
-
Sevgili kaymakam aday adayları,
Hiç kimse sizin umutlarınız la,beklentilerinizle oynayamaz ... Ama görüyorum ki feysbuk gruplarında ileti yazılmadığı için sıkılan troller buraya gelmiş Aralık'ta sınav olacak ve sınav yüksek kapatacak bunlar Yalandır. İnanmayin.aralik ayı geldiğinde veya yüksek kapatacak yazan bu iki arkadaşın biri Aralık ayında olmayacak diğeri sınav açıklandığında
-
Gruplara puanım yüksek yazan bir çoğu Türkçeye 5 koyan alelade,genelleme yazan,noktalama işaretini yaptım diyen, bozkurt lotusun boZkurta puan verilir bilen İçişleri bakanlığı olabilir diyen, iktisatta 69 tane alternatif cevap sayan(hocası oyle demiş) tr ekonomisinde (esnek,kirli,serbest,otomatik,manuel) 2,5 puan yazan. Kişiler.
-
selam arkadaşlar avukat olan bir arkadaşımla konuştum 60 gün kesin olarak kabul edilmezmiş burda itiraz ettiğim direttiğim arkadaşlardan tek tek özür dilerim kusura bakmasınlar
-
@yakupcemil 3 4 yıldan beri buralardayım arkadaşım, hiçbir zaman bir yerlere kaybolmadım, 3-4 seneden beri burada ve facede can.mavi, memurlarda da mürekkep nickiyle yazıyorum. duyumumu yazıyorum , dediğim gibi ''2017 kpss den sonra beklediğiniz kurum sınavları'' başlığının 14. sayfasında da eylül sınavı için yazmış ve kabine değişikliği sonrası olacak 100-150 arası alım olacak diye duyduğumu foruma yazmıştım ki 15-20 temmuz da kabine değişikliği sonrasında 9 eylül de sınav oldu. kimsenin hayalleriyle oynadığım filan yok, yüksek kapatma konusunu gelince de bence öyle bir şey olmayacak , %60 katsayısı olan bölüm ağırlıklı 23-24, %40 katsayılı bölüm ağırlıklı ise 22-23 doğruyla kapatacağını düşünüyorum. bundan önceki 3 sene içinde sınav ve mülakatlar için 2 tecrübe edinmiştim. 1-sınav açıklanana kadar sorular üzerinde forumlarda tartışma 2- bir duyum duyarsan ne kadar kesin olursa olsun paylaşma. edindiğim bu iki tecrübeyi istisnalarla bozuyor ve yazıyordum, ama son 1 haftaki soru tartışması ve senin bu yazdığın yazı sebebiyle 3-4 sene önceki toyluğuma döndüğümü farkkettim. en iyisi sınav açıklanana kadar sorular hakkında, ilan gelene kadar da duyumlar hakkında bir şey yazmamak. sınav açıklandıktan sonra (Mülakata kalabilirsem) sorular ve mülakat hakkında konuşabilmek umuduyla, saygı çerçevesini koruyabilen arkadaşlara sabırlı bekleyişler diliyorum.
-
@mfurkantuna Türkçe hariç 24-25 yapan ilk 100~150 bandına girer. Daha da abartmayalım bence
-
@görünür-el benim tahminim de bu yonde
-
@caliskan84 abi şaka mısınız ya?hani biri evet dese inanicakmisiniz doğruluğuna?Aynı sey olabilir mi hiç.valla su yorumu gorunce hic hukuk çalışmamış kadar kötüsünüz diye siir dizesim geldi.danistay 2 ay da görüş bildirir.bu kadar açık net.60 gün olmaz.olamaz.olmamalı.osym kabul ederse hata eder.bu kadar net.