2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar Kesin Dogru Saydigim Cevaplarim;
Bozkurt - Lotus Davası, Cumhuriyetin Ilani, 2005, Esnek-Döviz Kuru, BM Genel Kurulu, Kamu Yarari, Insan Haklari Evrensel Bildirgesi, Soru, 45 Gün, 7 Gün, 3 , 2 ay, Hizmet Yerinden Yönetim Kuruluşlari, 5 Yıl, Içisler Bakanı, Icisleri Bakanı, Başbakanlık, Süreklilik, Fonsiyon Gaspı-Yokluk, Plan ve Bütçe Komisyonu(Yarım Puan), Bakanlık Merkez Teskilati, 5, 0.8, Tam Dişlama
Toplam 23.5 (Imkb, Dişsallik cevaplarim ?, Dogru cikarmi cikmazmi bilmem)
Kisisel verileri Koruma Kurulu, Koy Butcesi, Kurumsal Nufus gibi sacma sapan yanlislar yapmisim
Türkce ise herkes gibi fulle yakin bekliyorum. Sizce Olma Ihtimali Nedir? Yardimci olursaniz sevinirim.
-
Yeni alım mülakatların açıklanmasından önce olsa ve yeni açılan sınavda mülakatta başarılı olanlar da başarılı olsa bu adayların yerine sıralamadaki diğer adaylardan mı çağıracaklar? Böyle durumlarda ne yapılıyor bilgisi olan var mı?
-
@onuktekin alım değil de ilan olabilir zira hakimlik bu şekilde olabiliyor
-
@aliserdar-çetin Hocam dua edelim de bu sene de böyle olsun inşallah
-
@onuktekin hayır, iki sınavı kazanan iki mülakata da giriyor, kim hangisini kazanırsa , ama eksik alım olmuyor, kimse her iki mülakatı da kazanmıyor, idari hakimlik sınavlarına girenler bilirler 1 kişi 3 mülakata bile girdi ya hiçbirini kazanamadı ya da 1 ini kazandı. eylül 2017 sınav süreci bitmeden yeni bir ilan gelebilir
-
@can-mavi kaynakla ilgili ipucu,bilgi vermeniz mümkün mü hocam ?
-
@kamikaze kardeşim soylemesem daha yerinde olur
-
@kamikaze ama 100 kişilik bir almın kapıda olduğu ve cok buyuk ihtimal 2017 kadrosu olduğunu ve yine çok büyük bir ihtimal sınavın aralıkta olduğunu duydum , yanlış çıkarsa affola , geçmiş yazıları veya başka başlıkları okuyan bilir 9 eylül kaymakamlık sınavını ve benzer sınavları 3 aşağı 5 yukarı duyumları yazmistim
-
Ayrıca eminim ki bu forumda aralıkta sınav olma ihtimalini duyan başka kişiler de vardır
-
@can-mavi kardeşim sölesen ne olacak ki ya hem biz müslümanları sevindirmiş olucaksın
-
Mevcut sınavı unuttuk:)
-
@politics06 kardesim benim icin cok onemli ben uzattim biraz gibi
-
@darısı-başımıza kardeşim güven bana , aralıkta sınav büyük ihtimal var sayı 100 , eğer ki bir aksilik olursa en fazla 1 2 ay ertelenir
-
@kaya06 Estağfrullah hocam imkb dışsallık 2005 bu ifadeler olmayınca gayet kollektif bir forum oldu
-
@can-mavi peki kardeşim allah yardmcın olsun inşaallah hak edenler hep kazanır.
-
@can-mavi hatta dediğim 100 kişilik alım dan sonra da eskisi gibi senede 50 60 kişilik alımlar donulecegi de söyleniyor , aralıkta sınav olma ihtimalini duyan vardır bu forumda eminim , duyan varsa yazsın
-
@can-mavi Müsteşarlara ulaşma imkanı olan arkadaşlarımız var, rica etsek bu bilgiyi teyit edebilirler mi ?
-
Kaymakamlık sınavına ciddiyetle hazırlanmış arkadaşlarımla konustuguma göre genel kanaat Türkçe hariç 24 - 25 aralığında yığılma oldugu yönünde. Sayıştay sınavında da buna benzer bir durum olmuştu. Demem o ki bu bantta yapanlar sapması yüksek olan sorularının olup olmadığına baksınlar.
-
İdari hakimlik bekleyenler için de yazayım , eğer ki bir degisiklik olmazsa 2017 içinde mezunlar için idari hakimlik yapılması düşünülmüyor
-
@politics06 büyük ihtimal edebilirler kardeşim , teyit ettirebilirsiniz beni de etiketleyerek buraya yazarsan sevinirim