2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar az evvel sormuştum ancak yine tartışmalar arasında kaynadı, mülkiyet hakkı sorusunda "Kamunun ortak yararı" cevabı kabul edilir mi sizce?
-
@emirkym bencede soru önergesini kabul edeceklerdir.Sonuçta soru önergesi diyince akla gelen şey "soru". Başka bir denetim yolu çağrıştımıyor,bu sebeple kabul edilme ihtimali yüksek.
-
@kaya06 olabilir kardeşim dediğin ama ne bilim işte insan yine de düşünmüyor değil
-
@d-drogba aleykumselam kardesim ama birakmasan forumu ve tecrubelerinle arkadaslara yardimci olmalisin tecrubeni ve bilgini sabirla paylasmalisin lutfen.
-
@darısı-başımıza aralık 2017- yine 100 kişi
-
@d-drogba Şuan düşünceniz nedir kaçla kapatacağını düşünüyorsunuz?
-
@nizâmülmülk eger gecen sene mulki idare amirligi hizmetleri yerine mulki amirligi vb. Alternatif cevaplar kabul edildiyse senin cevabin niye kabul edilmesinki
-
@can-mavi ciddi misin kardesim bu duyumda
-
eylül 2017 sınavı için maliye bakanlığından 200 kişi talep edilmekle beraber verilen kadro sayısı 100 oldu, bu sebeple aralık 2017 için bir 100 kişi daha talep edilmiş
-
@can-mavi Hocam öyle olursa 4 ayda 200 kişilik alım olmuş olacak, aralık çok erken olmaz mı?
-
@politics06 kardeşim valla benim duyumum bu yönde, kasımın 15 ine kadar ilan için bekleyeceğim
-
@can-mavi ben de hazirlanirim oyleyse
-
@can-mavi daha yeni sınav yapıldı kısa süre içerisinde bir sınav yapılmaz bence
-
@politics06 6-7 ay içinde 2 sınav yaptıkları da oldu, şimdi bir de ihraçlar ve kayyum olarak atamalar ile boşalan kadroları düşünürsek ki toplamda 176 adet boş kadro varmış, bunun 70-80 arası zaten vekalet ile idare ediliyormuş, o yüzden 100 kişi daha ihtiyaç varmış
-
@can-mavi Hocam yanlış anlamayın ama duyum nereden, kurs hocalarından mı yoksa içerden mi?
-
@politics06 kurs hocaları değil kardeşim
-
@can-mavi beni de heycanlandirdin kardesim.
-
TÜRKÇESİZ 20-21 NETİ OLAN ARKADAŞLAR ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYIN İNTERNETTE GEÇEN SINAVIN SONUÇLARIYLA İLGİLİ OLARAK OKUDUM MÜLAKATA KAÇ SORU İLE KALINMIŞ 23 NET ÜZERİ YAPAN ADAYLAR MÜLAKATA KATILMIŞ RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER BİZLER İÇİMİZİ FERAH TUTALIM GEÇEN SENEDE AYNI BÖYLEYDİ SORULAR ÜZERİNDE DEĞERLENDİRME AMA 23 ÜZERİ YAPAN ADAYLARIN MÜLAKATA KATILMASI BENİ UMUTLANDIRDI BENİMDE TÜRKÇESİZ 20-21 NETİM VAR TÜRKÇEDEN DE EN AZ 4 SORU GELİRSE DİYORUM BELLİ OLMAZ TABİKİ GELME İHTİMALİ VAR İNŞALLAH MÜLAKATA BU FORUMDA EMEK VEREN HERKES GİDER
-
@can-mavi aralıkta ilan gelirse şubat-mart sınav söylemi tutar.ama sürecin hızlı ilerlemesi gerekir.o da mümkün çünkü mülakatın geç açıklanma sebebi referandum süreci oldu
-
@d-drogba geçen sene 1 tane bu tarz üslup ve yorumlar yoktu kardeşim kesinlikle katılıyorum. Özellikle mülakat döneminde daha da iyiydi. Bu sene malum forumda pek yazan olmayınca, oradakiler buraya geldi maalesef. Çünkü 2005, 450, soru ve özellikle 60 gün tartışmalarını görünce forumun eski hali olsaydı keşke dedim.