2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@daywalkers alan 16,5 senin öyle 23,5 benim de alan 15,5 toplam 23,5 ( imkb yok ama :)/ belki kurumsal olmayan nüfustan gelirse alanlarımızda eşit olacak ancak ben 24,5 olacağım. Diyelim ki alamadım kurumsal olmayan nüfustan bana göre senin mülakattaki yerin dha garanti gibi geliyor bana Türkçe hemen hemen aynı alırız gibime geliyor. Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Ama aynı hemen hemen cevaplarımız, doğru sayılarımız.( not: esnek kur ve 1 Ocak 2005 yazdım ben bu iki soru her türlü doğru... 23,5 içindeler..)
-
@bfroki totalde 23.5 ile mülakat ihtimali görenlerden misiniz?gittikçe umut doluyorum sagolun varolun öyleyse.hadi hayırlısı.
-
Bu hafta aciklanirmi arkadaslar
-
@caliskan84 bunun için avukatla konuşmanıza gerek yok ki:) hem kanun var kardeşim kanun. Avukat arkadaşın doğru dese yüne doğru olmaz. Bir kaymakam adayının kanundan ziyade kişiler endeksli doğru ve yanlışlar kabul etmesi başlıbaşına...
-
@butimar benim Türkçe hariç @Daywalkers bilmiyorum onunda Türkçe hariç diye yorumladım öyle yorum yaptım...
-
,diyelim ki sonuç açıklandı 400.oldunuz...sevincmi olur, yerim değişimi korkusumu olur?
-
@yakupcemil yusuf yusuf olur valla....
-
@bfroki HOCAM BENİMDE ALAN 13; GY- GK 12 BEKLİYORUM SİZCE NASIL
-
Arkadaşlar bu mesleği kendine hedef edinmiş,gece yatarken hayilini kurup uyuyan insanlarız bircogumuz.Belki 10 gün içinde açıklanacak sonuçlar,mülkata kalan olacak üzülen olacak ancak unutmamamız gereken tevekkül etmek sabretmek ve şükretmek.Zaman nasıl akıp gidiyor farkında mısınız?Bir bakmışsınız diğer sınava 1 ay kalmış...Mülakata kalamayanlar yada kalsa bile mülakatta elenecek olanlar için dünyanın sonu değil.Önemli olan kafana ve gönlüne koyduysan bu mesleği pes etmemek..Özellikle sınırda olduğunu düşünen arkadaşlarım sonuçları beklerken aynı zamanda diğer sınava çalışmaya devam edin ne kaybedersiniz?aksine sürpriz olur da kazanırsanız mülakatta işinize yarayacak bilgilerinizi taze tutmuş olursunuz.Allah bu mesleği yapacak kardeşlerimizi kul hakkı yemekten ve haksızlıktan uzak eylesin...
-
@görünür-el . İlk kaça girerler bilemiyorum ama o bantta çok kişi var. Yüksek kapatabilir hazırlıklı olalım
-
@butimar kardeşim özür diledim buda bir erdem dir işte uzatıp niye üstüme geliyosunuz ? anlamadım bazı konuları çalışamadım vaktim kalmadı bunumu izah edecem
-
@bfroki Aynen Benimde Turkce hariç 23.5 (Turkce sorularini, Imkb ve Dişsallik sorularini dahil Etmedim. SANIRIM Bu 8 Sorudan 3-4 Dogrumuz Ciksa Rahat Mulakata Kaliriz diye duşunuyorum.
Benim Geçen Yıl Türkcesiz 17.5 Dogrum vardi ve Türkcem iyi gecmemisti. 64.4 puanla 1104. Olmuştum
-
@mfurkantuna Türkçe dahil söyleyin. 24-25 Türkçesiz diyorsunuz zaten türkçeleri ekleyince 24-30 Arası ediyor her türlü o aralikta kapatıyor zaten. Boş bilgi veriyorsunuz.
-
@daywalkers Ben de 59 ile 1800 civarı olmuştum.
-
Anayasa
7 gun :yanlis 45 gun olacakti
Mv dusurulmesine itiraz 7 gun
Secim cevresi:3
Soru
IDARI TESKILAT
Bakanlik teskilati
Turkiye insan haklari ve esitlik kurumu
Hizmetsel yerinden yonetim kuruluslari
Basbakanlik
IDARE HUKUKU
Bakanlar kurulu yanlis kalkinma bakanligi olucak
Gorev gaspi /yokluk
5 yil
2 ay
15 is gunu
Tarafsizlik ilkesi
MAHALLI IDARELER
Devler hazinesi
Plan ve butce komisyosun
Imar komisyonuIcisleri bakanligi
Icisleri bakani
INSAN HAKLARI
Kamu yarari
Ekonomik ve sosyal konsey
Insan haklari evrensel bildirisi
11 nolu protokol
TURKIYE EKONOMISI
2009 dis fazla
Tl 2006
Esnek kur
Ozellestirme idaresi baskanligi
TARIH
bozkurt lotus davasi
Cumhuruyetin ilani
IKTISAT
5
0,8
Hazine teorisi
Dislama etkisi
30 toplam refah
Digerini hatirlamiyorum..
UMIT VARMI EY DOSTLAR????
-
@username7 boş bilgiye yorum yapma.
-
@kenan65 17 net turkce haric hesapliyorum
-
@kenan65 Bence 16.5 Dogrun Var. Zor arkadasim. Ben gecen sene 19.5 dogru bekliyordum.Türkce hariç. 17.5 doğrum gelmis ve 1104. Oldum. Hakkımizda hayirlisi olsun
-
@daywalkers Özur dilerim 17 Net imar komisyonunu atlamisim
-
@daywalkers hayirlisi olsun bra