2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin hocam özellikle anayasa idare hukuku alanında elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım.
-
@caliskan84 kardeş cok ısrarla yazmışsın hem de çok. Hatani farkettigini okumadim kusura bakma.
-
@butimar Önemli değil kardeşim ben herkesten özür dilerim esas
-
@daywalkers benim 20,5 vardı Türkçesiz 68,4 geldi 726. Oldum bakalım bu sene mülakat görür müyüz? Hayırlısıysa olur inşallah...
-
@onuktekin ben de varım
özellikle de Anayasa metni ve nasıl desem güncel mevzularda iyiyimdir. mesela "ülkemizdeki ilk sakin Kent uuygulaması nerede hayata geçirilmiştir?" (izmir-seferihisar) gibi -
@onuktekin kardesim organize edersin sana zahmet biz de elimizden gelen destegi veririz fazlasiyla insallah
-
Forum kendini buldu galiba
-
Forumun kalitesi ve arkadaslik ortami yine birilerinn keyfini kaciracak hadi bakalim hayirlisi
-
@kaya06 böyle olmali zaten fesatligin olmadığı kardeşliğin paylaşimin onde olduğu bir forum olsun...
-
@D-Drogba @Ömer-Muhtar @Dolaylı-tümleç @kamikaze @taromisaki9 @FC-Real-GDP ve hatirlayamadigim arkadaslarimizn destegini bekliyoruz soru havuzu olusturma calismamiza.
-
Kanunlar çok uzun olmadığı için aynı kanunu bir kaç kişi alabilir. Hepimizin farklı bakış açısı olduğu için maddelerin soru değeri de değişecektir bu yüzden çok güzel olacak. Ben kik,dik,insan hakları,tr ekonomisi konularında hazırlamak istiyorum.
Hem böylelikle yanlış yazdığımız, bildiğimiz olursa da 1 editör yerine 10 editör inceleyip yanlışı düzeltmiş olur. -
iktisat bende
yalnız bu odenti gibi değişik soru gelirse dövmek yok -
@conmaynard kardeşim bildiri ile cumhuriyetin ilanı artı 2...24 senin kesin hayranlıktı teşkilattan da gelir mi diye düşün sen mülakattasın gibi hayırlısı olsun...
-
@kocist o ifadenin geçtiği kitabı bulun hocam o bile yeter
-
@kocist o da soru havuzunun nazar boncugu olur.
-
Forumda yeni sayılırım bu işin mekanizması nasıl olur bilmem grup vs. o konuyu tecrübeli arkadaşlar halleder sanıyorum. Soru hazırlayarak çalışmadım hiçbir zaman, gerekli vakit olmadı belki ancak fikri bile insanı güdülemeye yetiyor. Hayırlısı diyelim. Birde şu sınav açıklanırsa
-
Başlangıç olarak isteyen istediği alandan,konudan başlasın. Bir alanı birden fazla kişinin alması sorun değil. Bilgisayar kullanmadan okunaklı biçimde kağıda da yazabilirsiniz. Fotoğrafını pdf.ye çeviririz. Nasılsa başka sınavlara da hazırlanıyoruz. İl göc sınav açsa bunlar orda da lazım olacak. Diğer sınavlarda da bir şekilde var bunlar.
-
@onuktekin senden ricam su kanunlardan hazirla de kardesim hazirliyim
-
@bfroki inşallah kardeşim benimde umudum bu yönde.Merkezi Teşkilat cevabındanda ümitliyim.
-
@kaya06 Hocam iktisat sorularını düzenleyebilirsiniz ilk önce. Elimizin altında olur. Bununla beraber kamu personeli ile ilgili kanunlara daha hakimsinizdir oradan başlayabilirsiniz.