2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar MİT Cumhurbaskanligina baglandi bugun aklinizda olsun.
-
@omeroztemur4459 bende denemede girecegim
-
@luthor hocam sorular coktan hazirlanmistir zaten
-
@magduriibfli farketmez hocam cevap değişir sadece
-
@luthor o da dogru. Yazdim bi kenara
-
@magduriibfli Basarilar simdiden hocam.
-
@luthor cümlemize hocam. Kimin için hayırlıysa ona nasip olsun başka isteğimiz yok..
-
-
İktisattayim .geçen dönem tr eko iki iktisatta üç soruyu tam yapmıştım umarım bu defa ful olur
-
Arkadaşlar
Bağlı Kuruluş, İlgili Kuruluş, İlişkili Kuruluş arasındaki farklar neler? Tüzel kişilik, özerklik vb farklar açısından ayrıntılı bir şekilde açıklayabilecek olan? -
İdari ve mali özerkliğe sahip üzerinde hiçbir kurulusun hiyerarşik ve vesayet denetimi olmayan idarenin bütünlüğü ilkesi çerçevesinde merkezi idareye bagli kuruluşlar ilişkili kuruluştur . sermaye piyasası kurulu BDDK RTÜK kişisel verileri koruma kurumu olan biolar ilişkilidir.turkiye insan hakları ve eşitlik kurumu bio değil ama ilişki li kuruluştur .
-
bağlı olanlar başbakanlığın ana hizmet vegorevinr bağlı olarak kanunla kurulan ![alt metni](![görsel url](görsel url))kendine ait bütçesi olan kuruluşlar
Diyanet işleri .TOKİ .vakıflar genel müdürlüğü _ -
İlgililer bir bakanlıkla ilişkilendirilmiş onun denetimi gözetimi altındaki kuruluşlar .halkbank ziraat bankası Türkiye kalkınma bankası hatırladıklarım
-
Jandarma genel komutanınin milli güvenlik kurulu üyeliğinin sona ermesi hükmü yürürlüğe girdi mi? Veya ne zaman girecek?
Aydinlatan olursa sevinirim. İyi aksamlar
-
@Göktürk yürürlüğe girdi ve jandarma genel komutanlığı içişleri bakanlığına bağlandı.
-
@FC-Real-GDP teşekkürler.
-
başkent kariyerin mülkiamir kitabını alan var mıydı bendeki kitap 408. sayfadan 441. sayfaya atlıyor arkadaki kısım kaynamış
-
Piyasada adam gibi 1 tane kaymakamlik denemesi çıkaran yayın olmaz mı arkadaş ya. Adamlar 2 senedir sinav yapiyorlar hic mi ne sormuslar diye merak edip bakmiyosunuz ve deneme sorularini ona gore hazirlamiyosunuz. Herif utanmasa tarihte Atatürk ün ayakkabısını üreten fabrikanin adini soracak. Idarede ise durum su noktaya gelmis : yapi izni verilen bi binanin merdiven basamaklari kac cm olmali. Tamam anladik inek gibi sağacaksınız bizi de az biraz da özen gösterip adam gibi deneme hazirlayin ya. Sözde piyasada isim yapmis kelli felli hocalar ama kaymakamlik denemeleri tam anlamiyla rezalet. Su forumda aramizdan 3 5 kisilik bi komisyon kurup soru hazirlasak eminim daha iyilerini cikartiriz. Ve son olarak da verdigim parayi hicbirine helal etmiyorum..
-
@magduriibfli en güzeli ders kitaplarını okumak ...
-
@Suigeneris aynen hocam bi deneme yapip kendimi deniyim diyosun salak salak sorularla karsilasiyosun. Bi de yayinlarinin arkasina sinava kul hakki yiyerek girmeyin korsan almayin falan yaziyolar ya gercekten bizle alay ediyolar ya. En cokta ona ayar oluyorum. Sen zaten isini bastan savma yaparak sirf para kazanmak icin, hic formatla alakasi olmayan sorulari oraya doldurarak bizim hakkimiza yeterince giriyosun.. Ayip valla