2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaymakam2234 olmuş hocam sizinki hayirli olsun. Silip degistirmesem aynı kaderi paylaşacaktık
-
@kaymakam2234 hemen aynı durumdayız hocam ben de turkcesız 27 beklıyorum. ama ösym bu sonuçta bir şey demek çok erken bizim (yani ortalıktaki hocaların doğru ilan ettiği asli birincilerine göre verdiğimiz cevapları kontrol ederek doğru diyoruz) doğru kabul ettiklerimiz ösym ne der belli olunmaz.
-
@Kutyler tam ama yetmeyecek gibi
-
@oflu6197 sizler varken 23 türkçeli neti sormak hataymış hocam. Kusura bakmayin.
-
@oflu6197 hocam ödenti,1986 kurumu,süreklilik ilkesi gibi soruları ne yaptınız ve bu netlerinize dahil mi ?
-
@butimar hocam sen başkalarına bakma, 25-27 ler hep havalarda uçuşur, biz burayı baz alırsak sınavın 30 doğruyla kapatması lazım, siz yapacağınızı yapmışsınız artık bekleme zamanı.
-
@butimar olur mu hocam. 400 kişilik listede iki örneğiz sadece 398 daha var
-
@sınavzedee ınsaallah hocam valla emekler yerde kalmasın. Emek veren kazansın ınsaallah. Ve bu meslek vatana faydali olmayacak olanlarin, bencil olanlarin, egolarının esiri olanların nasibi olmasin.
-
@oflu6197 temennim su ki insaallah 2 ile kalmissinizdir o zaman hocam Allah sizin yaninizda bize de o makamı nasip etsin.
-
Biz cok 30-32 yapanlar gördük mülakata kalamayan cok ucuyor bazı arkadaşlar
-
bayadir forumda takip etmiyordum burayi. kaldigim yerden itibaren tum iletileri okudum. 24 turkceli dogrunun mulakata kalacagi israrimi devam ettiriyorum. ben 23 arti turkce bekliyorum. su anda mulakata calismaya basladim. olmazsa da ( ki dogrularimda yanilmiyorsam olmamasi imkansiz ) diger sinavlara hazirlanmis olurum. ancak size tavsiyem kisir tartismalari birakin ve biraz disari cikip nefes alin
-
@josef44 ucu acık yuvarlak yazmayınız hocam net yazınız kim ucuyor kim konuyor herkes anlasın. böyle yazarsanız üzerime alırım cünkü bende 30-32 bandında doğru beklıyorum
hepsi de kayıtlı beklentım... -
@oflu6197 genel yazdım ama hayal kuran çok 32 ne demek ya
-
Arkadaslar bu konuda tecrübeli arkadaslar sınav acıklandıktan sonra ne kadar surede mulakat olacagını ve bir iktisatcinin hangi konulara calısması gerektıgını soyleyebılırmı? Detaylı bır sekılde..Bu işin sevap boyutuda var.
-
@josef44 benim hazrılandığım grupta 37 doğru (plan ve bütçe komisyonu yarım yazılan sorulara doğru cevap 1.25 verilecekse 37,5) bekleyen arkadaşımız var, hayal dediğiniz bir emeğin ürünü gecesini gündüzüne katan yıllardır bilgi biriktiren kişi yazayım faydalı olur diye giriyor özelden küfür yiyecek duruma geliyor...sosyal medya hesabını dahi kapadı arkadaş... kalan yığın bizler de kendi kendimize yazıp duruyoruz...
-
@oflu6197 Türkçe sorularından 3 tanesi tartışmasız kabul edilebilir diğerleri yoruma dayalı,gizli ödenti,dışlama,nüfus sorusu,imkb sorusu toplam 7 tane soru tartışmalı bu arkadaş nasıl 37.5 doğru bekliyormuş.
-
Ben de Geçen sene 71 el kazanamamış biri olarak bu sınavda 25 Türkçesiz bekliyorum ve tedirginim yine kıl payı olmaz vs diye . Geçen seneye nazaran sadece Türkçe sorularının biraz daha basit olduğunu düşünüyorum . Ve arkadaşlar st sapmasız nasıl hesaplanıyor
-
@ykpgoc demek bu netle bıle sıkıntı oluyor dıorsunuz oylemı..??
-
@ykpgoc umarım şaka yapıyorsundur. Geçen sene 71 puan kaç alan kaç gk doğrusuna geldi?
-
@Dolaylı-tümleç 3 iktisat bir de ihtisas komisyonunu yanlış kabul ediyor. imkb yanlış olsa yada 3 türkçe de yanlış olsa 34 doğru eder hadi 4 ü de gitti diyip 30 doğru yazsa yine farklı muameleye maruz kalmayacaktı. genelin kabul ettiği cevaplar üzerinden analiz edilmiş bir gruplaşmada belirledik. yanlış olsa dahi iyi bir derece edeceği de acık... (en kötü senaryo nasıl olur üzerine inşa edilmiş yorumda dahi bu düşünceyi kötüye cevirecek senaryo aluşturamadım)