2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oflu6197 Güzel yapmis ama tavsiyem komisyonlara iyi calissin mulakatta elerler valla
-
@oflu6197 şu sınava giren hiç kimse 37 bekliyorum demez diyemez. Türkçeyi full kabul etmek falan ne bilim.
-
@oneday an itibarı ile forumdan çıkıyor. alanı siz değerli AKIL SAĞLIĞI YERİNDE KİŞİLERE bırakıyorum. buyurunuz. mikrofon sizin. üç yada dört hafta sonra liste yayımlanınca döner bu ileti cevapladan kaldığım yerden devam ederim.
-
Arkadaslar yok ben turkcesiz 25 yaptim ama tedirginm kazanamayabilirim yok "ben en az 35 bekliyorum" gibi yorumlar ortalikta gezer oldu yine. Lutfen insanlarin hayalleriyle dalga gecmeyin ve bunu kendinize espri malzemesi yapmayin. Belki 24 yapana gelir belki gelmez ama kimse kesin gelir ya da asla gelmez diyemz. Raconu osym keser insallah tam manasiyla hak edenler kazanir.
-
@oflu6197 çok meydan okuyan gördük duyduk bunu da yazıyorum , yolun açık olsun gelmesende olur.
-
Arkadaşlar niye onu yazma bunu yazma şunu sorma diye insanları kısıtlamaya çalışıyorsunuz? O zaman herkes kendi kendine düşünüp yorum yapsın tercihini yap forumuda kapansın ne gerek var.İsteyen 25 doğrum var yazar,isteyen 37 doğrum var yazar,isteyende şu soruyu şöyle yazdım kabul edilir mi diye danışır.Bir başkasının fikir alışverişine tahammül edemiyorsanız bu forumda ne işiniz var.
-
@conmaynard yazamaz demedik kisitlamadik sadece umutsuzluk dagitmayin ve racon keser gibi ifadeler kullanmayin dedik kotu mu ettik
-
Bence şu süreçte birşey tarsilacaksa bu insanların benim yaptığım doğrudur zihniyetine girmeden tartışmalı sorular hakkında konuşması yönünde olacaktır değinmek istediğim bir hususta degenimli arkadaşların geçen senelerde de gördük biz 27 28 bekleyenleri hiç biri mülakata kalmadılar diyorlar işte bunu bu grupta çok duydum şimdi kendi doğrularımı sayarken turkce haric Ahmet nohutcunun yayınladığı doğruları baz alarak tabiki bu cevapların icinde kimi tartismalı cevapları çıkararak sayıyorum fakat ister istemez kafamda soru işareti oluşuyor ve kimi zaman arkadaşlar sayıları harfle yazdık kabul olur mu noktaları taşırdik birşey olur mu gibi sorular geliyor insan strese giriyor sonuçta bu meslek bu sınava giren çoğu kişinin hayali Allah herkesin yardımcısı olsun çabuk dileğim çabuk açıklansın ve bitsin bu stress
-
@conmaynard aynen dostum .fikir özgürlüğü var.adam 27 d yaptım diyor, 27 ile kapatır diyor.bende sınav çok basittir 32,34 arası kapatır diyorum genel kanı bu şekilde diyorum itiraz ediyorlar ne yapalım sen 25-27 yaptın diye illa o puan aralığında mi baraj kapanacak? 27 en iyimser!tahmindir.
-
@conmaynard her şeye saygı hoşgörü göstereceksek doğruları kim savunacak? Cevabı belli olmayan en az 3 soru ve türkçe soruları varken biri 37 doğru bekliyorum derse çıkarken kapıyı kapat demeden duramıyorum.
-
Burasi dogru mu yanlis mi diye tartismalarin yapilacagi yerdir elbette ancak benim yaptigim dogrudur anlayisinn hukum surecegi ve Iyi yaptigini dusunup ego tatmin edilecek yer degil. Insanlarin hayallerini karartmanin yeri degil. Ben gecen seneki sinavi kazanmis biri olarak soyluyorum osymnin istedigi net cevaplar oluyor elbette ama onu da sorunun altinda belirtiyo. Diger turlu yaziyla yazdim rakamla yazdim olur mu sigdiramadim kabul edilir mi vazgecin bi evhamlardan lutfen gecen seneki sinavda ben hep rakamla yazdim ama yaziniz okunmazsa osym napsin yani.
-
@miray ahmet hoca nerde açıkladı cevapladı?
-
@OseneBuSene forumda 24 yapanlar "bana gelir mi" diye sorup cevap ararken ben olsam "turkcesiz 27 yaptım gelir mi acaba" diye yazmazdım buraya. Arkadaşlar haklılar. Biraz ego tatmini gibi oluyor. Ayıp oluyor,geriyor.
-
Sadece BEŞİKTAŞ'lılar kaymakam olsun, tek isteğim budur
-
@oneday hocam 37 bekleyeni bilemem de bu sınavda 37 veya 38 doğru yapanlar çıkar bence.
-
@a1903 an itibariyle yürekten bi beşiktaşlıyım hocam
-
Sorulari tartıştığımız kadar tartistik kac ile kapatir kavgalari yaptik bence artik sonuc getirmeyen konularda konuşmayı birakip sinavin aciklandigi gune kadar susalim
-
@butimar dostum tecrübeli işi bilen adam bunları takmaz. Ben mesale foruma okumadan önce, çayımı hazırlıyorum keyifle okuyorum .
öyle yazanları hele Türkçe'den 4,5 d koyanlar yokmu! aklıma hemen geçen sene geliyor benim önümde geçen seneki net yazılmış veri var ..."itiraz edicem".... " Abi bu nasıl olur yaaa" gibi gibi.. ben 2014 yılında guyda dediler ki Edirne minimum 80 le kapatır kardeş ( burası önemli hem rajon kesiyor hemde kardeşimi vurguluyor) bnmde puan 77 di bende hakkariyi yazdım hakkariyle Edirne 76 gibi bir puan ile kapatti. O bana kardeş diye yazan arkadaşı sonra üyeliği kapadi ((: kim bilir başka rumuz aldı belki de. -
@FC-Real-GDP hocam bende öyle diyorum. Düşünsenize silip degistirmesem ve ufak tefek harf kelime hataları yapmasam su an 36 net icin kesin konuşuyor olurdum. 4 soruyu hic bilmiyordum. Yapamazdım. Ama tutupta o kadar net yapıp girebilir miyim denmemeli. Gecen sene 23 le alim olmuşken üstelik. Bu sene kolay diyelim; artsa artsa 5 net artar. Oda 28 olur. Bende diyorum 28le alir diye ama söylemekten söylemeye fark var. Incitmeyelim üzmeyelim. Emek verdik ve karsiligini alamayınca ister istemez hırslı ve öfkeli tutum sergileyebiliyoruz.
-
@paretowilfredo 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Dostlar öncelikle tekrar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Normalde romantizmi ağır basan biri olarak realist çizgiden de sapmadan bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
Son sınavda açıkçası çok başarılı kardeşlerimiz referans olayına takılarak liste dışı kaldılar. Çok kişi var çevremde böyle. Ancak kuvvetli referansı olmadığı halde listede yer bulan 3-4 tane kardeşim de oldu. Bu nedenle umutsuz olmayın.
2 Ay özellikle KPSS'de Kamu Hukuku'nu iyi yapmış dostlar için fazla fazla yeter. Ancak normalde Hukuk alanı ile arası çok iyi olmayan arkadaşlar daha çok zorlanacaklar. Ama 2 ay güzel bir süre.
Öncelikle konu skalası dar. Bu nedenle Uzmanlık sınavı diyebileceğimiz bir sınavdır. Ağırlıklı olarak Kamu Hukuku ve İnsan Hakları mevzuatı üzerine kurulu bir sınav. Açık uçlu olması net olarak bilgileri bilmeyi gerektiriyor. Konu kapsamının darlığını dengeleyen bir unsur ancak yine de söylediğim gibi alan darlığı çalışılacak dersin sayı olarak az, yoğunluk olarak derin olması avantaj sayılabilir.
400 Kişi arasına girmek eski alımlardaki 240 teamülüne kıyasen çok ciddi bir avantaj. Muhtemelen son yüklü alımlar olacak bunlar. Bir süre sonra eski rutin sayıya dönülecektir. Fırsatı iyi değerlendirmek lazım.
Süreci hep birlikte idrak edeceğiz. Bu süreçte de bir iki ikazda bulunmadan edemeyeceğim. 2016 Sınavı'ndaki sınav mülakat başlığımızda muhabbet çok güzeldi. Bu ise haliyle dikkat çekmiştir. Bu duruma katlanamayan bazı güruhların trolleri tarafından bol bol sabote edildi. Bu sene sizin muhabbet seviyeniz yükseldikçe aynı ataklar olacaktır.
Sizden ricam troller geldiğinde görmezden gelmeniz, tahriklerine gelmemeniz, tadınızı kaçırmamanız. İletileri siz bayraklayın biz gerekli temizliği yaparız. Siz muhabbetinize ve bilgi paylaşımınıza bakın. Ve gelinip size fitne sokulmaya çalışılıyorsa bilin ki muhabbetiniz güzelleşmiş demektir. Bu durumlara müsade etmemenizi sizden özellikle istirham ediyorum.Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar. Güzel günler göreceğiz hep birlikte inşallah.
Dostlar Selamın Aleyküm. Yaklaşık 2.5 ay evvel yazdığım mesajı hatırladım da durumlar beklediğimden farklı değil. Ben bugüne dek sessiz kaldım. Sakince izledim. Ancak bundan sonra en ufak bir;
Huzur kaçıran tavra,
Saygısızlığa,
Hakarete ve küçümsemeye varan cümleye,musammaham yoktur, olmayacaktır. Benim tavrım budur bilirsiniz. Az evvel burada konuşup, herkese saygılı olamayacağını söyleyen arkadaş da sebebini böyle bilsin. Herkese saygılı olacaksın, olmayacaksan da burada işin yok. Kimsenin bir diğerinin yaşam alanına girip de onu bunaltma hakkı yoktur, ben buna izin vermem.
Stresli bir bekleyiş oluyor ama sizlere yukarıda kaç zaman evvel bulunduğum ricayı yinelemek istiyorum. Sizler aklı selim davranın ve huzuru kaçırmaya çalışanlara mahâl vermeyin. Kasıtlı olduğunun da farkında olun dostlar.
Hepinize sabır ve başarılar diliyorum.