2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@butimar Facebook ta KHK kaymakamlık diye bir grupta başa tutturulan gönderi orda var daha önce sanki buradada paylaştılar geçmiş sayfalarda bulabilirsin
-
@OseneBuSene hocam hem tecrübeli degilim, hem sacma sapan hatalarla sorularim gitti hemde suan tam.kritik noktada 24 netle çaresiz bekliyorum. O sebeple forum benim icin önemliydi. Yeni üye oldum zaten sırf bu konu icin. Emek cok; ama sınav hüsran. Bundan mütevellit biraz kaygı ve heyecan oluyor. Olumlu biseyler duyup olumlu sonuç gelsin istiyor insan.
-
Neyse G.Saraylılarla ve F.Bahçeliler siz tartışın bizim Şampiyonlar Ligi maçımız var sonra katılırız size #SALDIRBEŞİKTAŞIMOLEY
-
@miray burada bakindim ama goremedim. Sosyal medya kullanmıyorum ordanda bakamiycam en iyisi burdan bi kurcalayayım teşekkür ederim
-
@paretowilfredo teşekkürler, garip bir gerginlik oldu. Kasıtlı yapıldığını sanmiyorum hepimiz biraz bizim seviyemizde yorumlar istiyoruz sanirim. Insaallah en güzel şekilde burada yazısır ve hatta farkında olmadan dönem arkadaşı oluruz. Bol sans.
-
-
Arkadaşlar ham puan hesaplaması
(Alan doğrusu0.62.5)+(gkgy 0.42.5) yapıp sonra 2 yle çarpıyoruz sanırım . 2 yle çarpmamızın sebebi nedir -
@ykpgoc hocam doğru cevap sayınizı alan-gk farkı olmadan 2.5 la carpiyorsunuz. Arkadaslar o şekilde puanlarını hesapladı. Türkçe dahil olmadan tabiki.
-
@ykpgoc o dediğiniz hesaplamayı ben yapmıştım alan 0,6 gk 0,4 ile çarpılıyor. 2 ile çarpmamın sebebi 40 soruda doğru diye kabul edip hesaplandığında toplam puan 50 çıkıyor onun için 2 ile çarptım.Tahmini bir puan hesabı çıkarmıştım.
-
@OseneBuSene Tabiki fikir özgürlüğü var herkes düşündüğünü söylemeli ancak söylediklerinizde tutarlı olmadığınız taktirde insanlar sizin doğru söylediğinize inanmayacaklardır. (Zira daha önce düşük kapatacağına insanların netlerin uçtuğuna dair mesajlar atmıştınız. Belki daha sonra görüşleriniz değişmiştir ama bunu mesajlarınızda belirtirseydiniz daha iyi olurdu.)
-
@gökbörü kardesım 25 bıtıs olacak kesın emınım buna o kadar da net konusuyorum
-
@Göktürk ama o hiç sağlıklı değil Hocam. Çünkü alan 0.6 gk gy 0.4 ile çarpılması gerekiyor . Eğer doğru sayıları toplanıp 2.5 ile çarpılırsa bu kez Alan fazla yapanın gk gy fazla yapana bir avantajı kalmıyor
-
@butimar benimde 24 kardeşim umutlarını yitirme.
-
Kaymakamlik sinavi da ŞAMPIYONLAR LİGİ gibi Leipzig favori gösterilir KARA KARTAL kazanir. Sabreden dikkat eden oynamayi bilen ve tecrube kazanir.
-
Bu kadar önemli bir meslekle uğraşan, kazanmak için gözünün ferinin gitmesini bile önemseyen insanlar içerisinde troller çıkması, fikri ve zikri bozuk insanlar olması hayret verici. Üzülüyorum ve bu başlığı kirleten kim olursa olsun direkt olarak engelleneceğinin bilinmesini istiyorum.
-
@göktürk teşekkürler hocam baktım; net 17.5 türkcesiz.
-
Tartışmasız Sorular
Tarih
1-Cumhuriyetin İlanı 2
2-Bozkurt-Lotus 3
** Demokratikleşme ve İnsan Hakları**
1-BM Genel Kurulu- Genel Kurul 2,5
2-İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi 2,5
3-Mülkiyet hakkının sınırlanması – Kamu Yararı 2,5
4-Protokol sorusu – 14 Nolu protokol 2,5
Türkiye Ekonomisi
1-Ytl'nin Tedavüle girdiği tarih - 2005 2,5
2-En son dış ticaret fazlasının kaydedildiği yıl - 1946 2,5
3-Güçlü ekonomiye geçiş programı sonrasında uygulanan döviz kuru – Dalgalı Döviz Kuru 2,5
Anayasa ve İdare Hukuku
1-Grev yasağı- Süreklilik 2,5
2-Üniversiteler,Odalar ortak ad : Hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları 2,5
3-Kalkınma ajansları - Kalkınma Bakanlığı 2,5
4-İdari işlemle yapılan ... - Fonksiyon gaspı - Yokluk 2,5
5-Kişisel verileri koruma kurumu 2,5
6-Milletvekili itirazı - 7 gün 2,5
7-Danıştay incelemesi - 2 ay 2,5
8-Başbakan veya bakana hitaben vs. - Soru 2,5
9-C.B. seçim yenileme - 45 gün 2,5
10-Bilgi edinme talebinin reddi halinde itiraz - 15 gün 2,5
11-Disiplin cezası silme - 5 yıl 2,5
12-Bakanlık ana hizmet,yardımcı vs. - Bakanlık merkez teşkilatı 2,5
13-AKDK - Başbakanlık 2,5
14-97 mv çıkaran yerin en fazla seçim çevresi - 3 2,5
15-İlçe belediye başkanı görevden uzaklaştırma - İçişleri Bakanı 2,5
16-Köy kanununa göre nakdi cezalar nereye gelir kaydedilir - Köy sandığı 2,5
17-10.000 üzeri kurulması zor. kom. - Plan ve Bütçe Komisyonu - İmar Kom. 2,5
18-B.Belediyesi Genel sekreter ataması - İçişleri Bakanı 2,5
İktisat
1-IS-LM genişletici maliye politikası – Tam Dışlama 2,5
2-c=0,8 2,5
3-Optimal x miktarı - 5 2,5Tartışmalı Sorular
Türkiye Ekonomisi
1-Kitlerin hisse senedi satışı vs... İMKB-KOİ vs. 2,5
İktisat
1-Refah sorusu 2,5
2-"Çalışanlar+işsizler+işsiz olup çalışmak istemeyenler" ortak adı – İşgücü-Aktif Nüfus-Kurumsal olmayan sivil nüfus vs. 2,5
3-Birilerinin gizli eylemleri sonucu başkalarının ödentilerinin etkilenmesi-Kartel-Dışsallık Ahlaki Risk vs. 2,5
Türkçe
1-Sıralı Cümle(Osmanlı devletinin istanbul'dan önceki başkenti..) 2,5
2-Yazarın Özellikleri (izlenimleri değiştirerek,çarpıtarak) 2
3-Noktalama (".",...) 2,5
4-Bir resim bin kelimeden .... 3
5-Boşluk Doldurma ( Film seyrederken vs.) 2
6-Kalın çizgilerle belirtilip kadınlardan fazla bahsedilmemesi 3Soruları, tartışmalı ve tartışmasız olarak toplu halde görmek isteyen olur diye paylaşmak istedim. Yanlış olduğunu düşündüğünüz soru varsa düzeltebilir veya yerini değiştirebilirsiniz.
-
@snotz emeğine sağlık kardeşim
-
@snotz Teşekkürler paylaşım için
-
Çalışmak istemeyenler iradi issiz arkadaslar , bilenler bilir