2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@c-ronaldo Bu sınava girdiğine göre sağlam bir torpilin var o zaman... 23-24 olur diyen adam umut tacirliği yapmış olacak ama sen aylarca emek veren adama torpil olmadan olmaz demekle gerçekçi olmuş olacaksın..Bırakın arkadaşım bu işleri..
-
Yasaklı kullanıcılar yeni hesaplarla tekrar tekrar gelip aynı uslupla yazmaya devam ediyorlar.Lütfen dikkate almayın arkadaşlar.
@sirius 24 alan 16 gy-gk sorusu var hocam. Burada alan soru sayısı daha az gösterilmiş. -
@onuktekin 21+ alan neti yapanlari %100 gordugum icin yazmadim
-
@birgaripyolcu Hukukçuları hariç tutuyorum, arkadaşlar siz İİBF bitirdiğinize emin misiniz? Hiç mi görmediniz "tam dışlama etkisi", "kısmi dışlama etkisi" yahu yapmayın Allah aşkına sadece "dışlama" "crowding out" falan yazanlar puan alamayacak maalesef keşke alsalar ama yapmayın arkadaşlar bu alternatif cevaplı soru değil cevap tek ve sadece " tam dışlama".Kesinlikle kaymakamlık sınavı için bir baraj getirilmeli,hadi selametle...Bak şimdi bu yazdıklarımı da anlayamayacaklar maalesef polemik çıkacak, hey Allah'ım şu hallere düştüğümüz için kendimden utanıyorum.
-
@gökbörü Hocam sizin tahminlerinize göre kaçla kapatır?
-
@gökbörü kardeşim ben de dışlama yaptım, sınavda tam dışlama aklıma geldi ama yazmadım ve yanlış sayıyorum o soruyu, ama geçen sene etkin-kısmi etkin vb cevapları neden kabul ettiler o zaman?
-
@sınavzedee Hocam cevap kağıdını inceleyen bir arkadaş o soruda da kabul edilmediğini söyledi
-
@politics06 olabilir hocam belki de kabul edilmedi, o yüzden ben yanlış sayıyorum o soruyu, ama kabul edildi diyenler de var, bekleyip göreceğiz artık.
-
@sınavzedee anlıyorum hocam, siz taban puanı ve en kaç netle potaya girileceğini varsayıyorsunuz?
-
@sınavzedee Öyle bir kabul gerçekleşmedi, herkes farklı farklı şeyler yazıyor geçen sene hakkında %70'i yanlış bilgi. Kabul edilmedi bunlar.
-
Dost acı soyler,şimdiden itiraz edicem yazılarını okuyor gibiyim.
Bir soruya 7 tane alternatif cevap olur kardeşim olur yazmış biri
Kendide inanmıyor ama rahatlaması lazım, neyse arkadaşlar. Tekrar söylüyorum eğer dediğiniz gibi bir soruya 7 tane alternatif cevap varsa ki bence yok sınav , 30 ile kapatır.yani 28,29, yapipda barajı o doğrudan açan arkadaşlarda rahat olmasın ki değiller bir sürü alternatif cevap çıkarmışlar. 34 bekleyen adam köy butcesi ,esnek kur, İçişleri bakanlığı ve Türkçe fullll yazmış ... Ne dersiniz herkes türkceyi fulledimi? -
@yakupcemil Haklısın hocam ben Türkçe hariç alternatif cevap olmayacağına inanmaya başladım.Belki dalgalı kur gibi birkaç soruda olabilir ama olmazsa da şaşırmam.
-
@gökbörü arkadas dogru söylüyor. Ikisi farklı şeyler. Dışlama yapanı inisiyatif ile kabul ederlerse bilemeyiz tabi. Ama iktisadi karşılığı onun tam dışlama ve dışlama kabul edilmez diye düşünüyorum. Bende tam duyarsız yazdim mesela. Aklima gelmedi dışlama. Biliyordum aslında ama yapamadim. Beni de kabul etseler keske. Ama edilmez işte. En başından beri diyorum ki şüphede kaldıklarınızı yanlış sayın arkadaşlar. Niye sinirleniyorsunuz. Niye geriliyorsunuz. Zaten heyet puan verirse lehinize olacak. Dogru gelirse yükselecek netiniz. Sakin olun lütfen gerilmeyin. Sonuçta yorum yapanlar degerlendirmiyor kağıtları.
-
@yakupcemil hayir tabiki. Doğru diyorsun ama bende dahil hepimiz full üzerinden hesapliyoruz nedense
-
@sınavzedee en iyisini yapıyorsun kardeşim. Yanlış sayman en mantiklisi. Hiç değilse hayal kırıklığı olmaz. Gelirse ne mutlu sana.
-
@kenan65 aynı durumdayız ne olacak bakalim
-
@yakupcemil ben yazdım kardeşim ve tekarar ediyorum nufus sorusunun 5-6 tane cevabı var.Senin keyfine göre mi yorum yapacaz burda?Varsa anti tezin söylersin yoksa aç oku saydığım alternatif cevapların hangileri yanlış..Ben kendimi tatmin etmiyorum oturdum diğer sınava hazırlanıyorum.Millete umut dağıtmayal diye gercekleride mi söylemeyelim?
-
Sizce bu 4 cevaptan kaç doğru kabul etmeliyim. (Sinavda ayni.bu sekilde yazdim ilgi kısma)
.Sivil Nüfus
.Hizmet Yerinden Yönetim
.Plan Bütçe Komisyonu ( araya "ve" yazmadim)
.Dışsallık -
@sirius Ödenti sorusuna Mahfi hoca dışsallık demiş.
-
@politics06 hocam osym mantiginda dusunmek lazim. Aslinda vergimiz cevaplarin cogunlugu dogru. Tecrubeli arkadaslar varsa onlar osym nin neyi kabul edeceğini daha iyi tahmin edeceğini düşünüyorum.