Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kaymakam-hanim-0 çünkü yarısini ben farklı yaptım o kadar hata ihtimali vermiyorum kendime. İkimizin de vardır yanlışları ama kesin bir kaç yanlışın var
-
@sadaretkethüdası hocam sınav zor olunca katılım fark ettirmiyo çok. yine anadolu üniversitesinin yaptığı ve bayağı katılımın olduğu vakıfbank müfettişlik mülakatına 69 kişi kalmıştı ki onda ingilizce buna göre epey kolaydı.
-
@b999 cevaplar neydi yani?
-
@hışhışıhançer Evet, ben de aynı şıkkı tercih ettim. Mui mui.
-
@b999 antika zaten kullanılmış olur gereksiz kelime kullanımı vardı orada
-
@lilyofthevalley bende dedim broke buraya hiç olmadı ama diğer şıkların anlamlarını da bilmiyodum dedim broke olsun :))
-
Sınava 7109 girmiş beklediğimden düşük sonuçlar üç haftaya açıklanır geçen seneden zor olduğu asikardi 70 üstü 600 kişi bulmak zor olacak bı sene
-
buffer ostensibly vardı
-
@kaymakam-hanim-0 kesin iyelik antika ve eski aynı anlam değil iyelik ekini atınca anlam duzeliyerdi
-
Arkadaşlar zor bir sınavdı, diyecek başka bir şey bulamıyorum. Seneye tekrar açarlar mı ilan bilginiz var mı bu sene olmayacak çünkü maalesef.
-
@b999 Ben de cevabın "gereksiz kelime kullanımı" olduğunu düşünüyorum. İyelik eki kullanımı ile ilgili nasıl bir sorun vardı? Hatırlıyor musunuz cümleyi?
-
@yucesinan hocam bunu nereden öğrendiniz
-
@bişilerbişiler ben
-
@bişilerbişiler ben de öyle düşünüyorum. Tek itirazda ikisini belirticem
-
itiraz için link paylaşabilir misiniz
-
Benim yds puanım 90 üstü bana dahi çok zor geldi ingilizce, buna karşın ingilizce sayesinde ön elemeyi geçeceğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıllarda barajı yeteri kadar kişi olmadığından direkt olarak mülakat yapıldığına ilişkin bir şey duymuştum. Doğru mudur? Öyle bir ihtimal var mı?
-
@zafonte kurumun ilk alım yaptığı sene öyle yapmışlar evet öyle bir ihtimal var ilanda da yazıyo zaten
-
Demir İpek yolu projesi sorusu tam olarak nasıldı? Bu hat bildiğim kadarıyla Pekin'den Londra'ya uzanan kuşak projesinin orta hattını oluşturuyor.
-
@barocan Son durak Çin.
-
Mülakata geçeceklere şimdiden başarılar...