Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
-
-
@beyefendi-0 son alımda istedikleri kadar kişi alamadılar herhalde
-
@dexter-0 Beni almadılar, onu biliyorum sadece
-
@beyefendi-0 beni de . Bi daha yenil daha güzel yenil mottosu ile tekrar gircem
-
Bu sınav hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı uluslardan gireceğim kompozisyonda hangi konulardan yazmamız isteniyor ? Alan ağırlıklı mı vs ?
-
son iki yıl yds yazılmış 2019 sonbahar yds gecerlı olur mu
-
ah shit here we go again
-
Ahahahah mülakat komisyonunun önüne bir yilda üçüncü kez çıkma fikri çık aklımdan
-
çıkmış sorular var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar hayırlı olsun. Genel Ekonomi bölümünde neler çıkıyor? Mikro, makro ve diğer konular dahil mi?
-
hem yds şartı koyan hem sınavında yabancı dil soran tek kurum galiba dış işleri bu kadar zorlamıyodur
-
hakimlik sınavı ile aynı gün olması nedeniyle sınav tarihinin değişme ihtimali var mı acaba
-
@justaa bende 3.kez gireceğim hocam ama bu sefer mülakatta ilk ikisi gibi nazik davranmayacağım hahahaha
-
3.kez girecekler için bir bilgilendirme🥲 “Giriş sınavlarının yazılı veya sözlü aşamalarından herhangi birinden olmak üzere toplam üç kez başarısız olan adaylar müteakip giriş sınavlarına başvuru yapamazlar.”
-
Kamu yönetiminden girip yazılı sorularını hatırlayan?
-
Arkadaşlar bu sınavda İngilizce kompozisyon yazma olayı mı vardı?
-
@dumspirospero şimdi hatırladım geçen sene sırf ingilizce kompozisyon yüzünden başvurmamıştım. Sınava giren varsa kompozisyon hakkında bilgilendirebilir mi?
-
@dumspirospero Evet İngilizce kompozisyon var, ayrıca çeviri de var.
-
@beyefendi-0 puanlama nasıl oluyo peki cömert mi elleri sıkı mı
-
@beyefendi-0 çeviri yapıyorum da, kompozisyon yazma becerisi öyle ha deyince gelecek bir beceri değil ya. Ticaret bakanlığı neden bu kadar zor sınav yapıyor anlamıyorum. O kadar ingilizce essay kasınca bile, yine diğer merkez uzmanlıklarıyla aynı maaş alınmıyor mu? Tabi yılda 3 kez sınav yaparlar.