Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
-
@justaa oo çok uzunmuş
-
Bir ticaret uzman yardımcılığı ilanı daha yayınlanmış böyle art arda ilanların amacı nedir? Önceki ilana başvuruyu kaçıran birkaç kişi dışında yeni başvuru olmaz herhalde.
-
@muddei-hususi bugünki ilanda hiçbir tarih belirtilmemiş daha sonra ilan edilecekmiş. Muhtemelen yıl bitmeden diğer senenin ilanını yayınlamak istediler. Kişisel tahminim 2022 mayıs haziranda netleşir ilanın detayları
-
Arkadaşlar Ankara dışında görev yeri varmı?
-
@muddei-hususi atama izinlerini kullanıyorlar yıl bitmeden. Neresi kötü bu durumun ?
-
@dumspirospero kötü demedim enteresan sadece. Ve çok iyi de sayılmaz kontenjanı doldurmuyorlar diye biliyorum.
-
@heisenbergg, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
Arkadaşlar Ankara dışında görev yeri varmı?
ankarada çakılı kadrodur ama bazı birimlerde belli bir süreliğine yurt dışı göreve gidebilirsiniz.
-
Bir önce ki sınava göre açıklanma süresi yaklaştı diye düşünüyorum. Duyumu vs. olan var mı acaba ? Bir önce ki sınavdan bir arkadaş vardı hatta her doğru detayı önceden paylaşmıştı.
-
@abbaskara06 Önceki sınavın açıklanması ne kadar sürmüştü?
-
@aymfa bir buçuk ay civarı
-
@uluslarcıkız tam bir ay sürmüştü diye hatırlıyorum ben
-
@abbaskara06 sınav 10 temmuzda açıklanma 15 Ağustosta yapıldı
-
@uluslarcıkız *25 Ağustos pardon
-
@abbaskara06 Zannediyorum ilk kez Yıldırım Beyazıt yaptı sınavı biraz daha kısa sürede açıklanabilir rekabet kurumu sınavı klasikmiş 1 ayı bulmamış açıklanması
-
@uluslarcıkız Önceki sınava göre bu sınav için değerlendirmeleriniz nedir hocam?
-
@aymfa bu sınav daha teorikti. Güncel sorunlar vs. daha azdı
-
@muddei-hususi o zaman dediğimiz gibi bir ay olunca açıklanır gibi beklentim o yönde de bakalım nasıl olacak
-
Açıklandı arkadaşlar
-
mülakata hak kazanan arkadaşlar puanını yazarsa kaçla kapattığını anlarız
-
@jumong-0 71,90 ile olumsuz