2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@Asımın-nesli Yetiştirilmeye çalışılıyor kardeşim. Ev görüşmelerinden sonra bir ön liste diyebileceğimiz listeye son hali verilmek üzereydi en son bilgi aldığımda. 2 hafta kadar oluyor. İnşallah çok sarkmadan zaten 1 haftada tamamlanır başlanırsa mülakatlar. Eylül'de alım planı var 60 kişi için; sarkıtacaklarını sanmıyorum.
-
@paretowilfredo Süreç önümüzdeki ay tamamlanırsa çok iyi olacak ️Biz de önümüze daha rahat bakarız
-
@paretowilfredo Kardeşim ev görüşmelerinin liste üzerindeki etkisne yüzde kaç pay biçiyorsun ?
-
@Asımın-nesli Bir yüzde veremem ama ciddiye alındığını söyleyebilirim kardeşim. Kanaat bu aşamada ciddi oranda oluşmuş gibi.
-
Ev ziyaretleriyle birlikte liyakata önem verildiğini düşünüyorum bende.Hassas bir süreç.Allah nasip eder inş.
-
@Asımın-nesli Amin kardeşim inşallah. Dualarım sizlerle.
-
@paretowilfredo Hocam merhaba.Eylül de yapılacak alım için hangi puan türü ve kaçıncı sıralama ile kapatır bilgin var mı?
-
Dün polis geldi kapiya, bana bakti gitti resmen. Ayip olmasin diye gelmisken ailenle mi yasiyorsun gibi bir kac soru sordu. Anlasilan sorusturmalar devam ediyor arkadaslar.
-
@pow3rtech merhaba beni ön görüşme için hala aramadılar.sizce anormallik. Ama eve polis geldi
-
@gresham0505 ilginç, ancak müsterih olabilirsiniz çünkü sayıştay bu konuda ayrım yapmayacaktır. Öngörüşmeniz yapılacaktır.
-
@pow3rtech benim dışında on gorusme için hala aranmaya varmı yoksa numunelik miyim
-
Sayıştay 20 temmuzda adli tatile girecek. Bu nedenle bizim mülakatlar eylül ayına sarkar mı? (Bence bu iş eylülde olacak)
-
@m.carlo Eylül gibi olur inşallah. Temmuza yetişmesi çok zor bu saatten sonra
-
@m.carlo adlı tatil olayı sayistay içinde geçerli mi? Bu durumda 15 gün kaldı. Mülakat tarihleri hala açıklanmadı.
-
Adli tatile giriliyor olmasının mülakat tarihlerini etkilemeyeceğini duydum. Mülakatlarımız, 20' sinde girilecek adli tatile yetişmez. 19'unda bitmesi lazım. Bize hiç süre tanımamış olurlar. Hani yasal olarak şu kadar süre öncesinden haber verilecek şeklinde bir kıstas var mı bilmiyorum ama en azından 3 hafta öncesinden haber verilmesi adil olur diye düşünüyorum.
-
@N10vagus Sayıştay Genel Kurulu, Temyiz Kurulu, Daireler Kurulu ve daireleri her yıl bir eylülde başlamak üzere, yirmi temmuzdan otuz bir ağustosa kadar çalışmaya ara verirler. ( 6085 sayılı Kanun, 64. MD. )
-
Öncelikle mülakata kalmış arkadaşları tebrik ederim, hakkınızda hayırlısı olsun, hak edenleriniz kazansın. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı, Sayıştayın klasik sınavını geçebilmek için verdiğiniz kağıtlar sizce ortalama mıydı (yani örneğin hukukta 8'de 5 kesin doğru kalan 3 ü aklınıza geldiği kadar, iktisatta aynı şekilde 5'te 3 kesin doğru gibi) yoksa mülakata kalmak için her soruyu tama yakın mı cevaplamak gerekir?
-
@dumbass hocam bu soruya bir çok aday cevap veremez artık. Aradan çok zaman geçti.
Klasik sınav 10 - 11 Aralıkta olmuştu.
O günden beri ekmeğe 1 kere, sigaraya 2 kere, benzine 5 kere zam geldi. -
@N10vagus örneği anlaşılmak için vermiştim, yoksa tabiki o kadar net bir cevap beklemiyorum benim merak ettiğim kusursuz bir kağıt mı vermek gerekli yoksa bazı soruları kaçırma opsiyonumuz var mı
-
@harmenihas mülakatlar için en az iki hafta önceden duyuru yaparlar diye düşünüyorum. Ancak adli tatilde mülakat yapılacağı ile ilgili bilgiyi nereden aldınız? Kaynak sağlam mı?