2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@Unforgiven hakkınız kardeşim.Allah gönlünüze göre versin
-
@arthur-smithes insallah cumlemizin hocam
-
@maliyefs evet dostum
-
Mülakat tarihleri bugünde belli olmayacak gibi. Hayırlısıyla bi belli olsada çalışmaları ona göre duzenlesek
-
Son operasyondan sonra ben ümidimi iyice kaybettim. Bu iş kpss sonrasına kalır.
-
Güvenlik soruşturması nisan sonuna kadar sürecekmiş. Tahmin etiiğimiz gibi mülakat mayıs ayında olacak galiba.
-
Kendimi mayısın ilk haftasına kadar hazirlamistim ama ilk haftadan sonraki hergun çekilmez olacak benim için inş çok uzamaz
-
Hem sorusturmalar suruyor hem de su ara kurum sizden evvelkilerin yeterligini yapma hazirliginda. Nisan ortasi sinavlari var sonrasinda sorusturmalarin da bitisiyle sira sizde insallah.
-
Arkadaşlar mülakatta minimum 70 puan verme durumu varmış bilgisi olan var mı acaba nedir bu olay
-
@gevrik 69.9 la elenebilirsiniz yani
-
Aynen öyle hocam. 94 puan ile gelip 65 mülakat puanı alıp itina ile elenebilirsiniz yani. @gevrik
-
@garipbülbül 2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ içinde söyledi:
Güvenlik soruşturması nisan sonuna kadar sürecekmiş. Tahmin etiiğimiz gibi mülakat mayıs ayında olacak galiba.
Garipbülbül bu bilgiyi nereden edindin ?
-
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü bir arkadaş aranarak bugün saat 2 de ön görüşmeye çağrılmış Sayıştaya. Bilgilerinize.
-
Acaba Ankara'da olanları mı çağırıyorlar yoksa herkes çağrılır mı? Ev ziyareti vs olur mu? bak şimdi deli sorular oluştu kafamda
-
Ne ön görüşmesi hocam öyle bir uygulama mı varmış Sayıştay'da
-
Ramazan ayında mülakata gircez büyük ihtimal
-
@KNUT-Wicksell Tamam eyvallah da üstte bir arkadaş bugün için saat 2 de sayıştay tarafından öngörüşmeye arkadaşım çağrıldı demiş
-
Öngörüşme neymiş Umarım herkesi çağırırlar da şaibeli bir durum ortaya çıkmaz. 10 dakika görüşmek için Adana'dan Ankara'ya gitmek de ayrı bir aksiyon olur da neyse.
-
@Priss yeni bir uygulama. İlk defa uygulanacakmış Sayıştayda. Daha önce VMY de uygulanıyordu malum. Artık sayıştay da böyle bir uygulama yapmaya karar vermiş demekki.
-
@maliyefs Çağırılan arkadaş Ankarada. Ama sadece Ankaradakilerin çağrılması pek adaletli değil bence bütün adaylar çağrılacaktır.