Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
arkadaşlar aralıkta idari hakimlik açılırsa elimde soru bankalarından çalışmam zor ağustosta askerim fotokopi halinde almıştım isteyen olursa bana yazsında askere gitmeden göndereyim bari birilerinin işine yarasın
-
Hareketlensin artık buralar gençler. Sınav tarihi-kontenjan-kota ne duyum varsa dökelim ortaya
-
@FreeBoY ben talibim hocam kitaplariniza
-
@caglartugba verdim dostum dün yazan bir arkadaşa kısmet değilmiş:)
-
kpss şartı yok degil mi bilgi verir misiniz lütfen
-
@elif-atılgan yok
-
@uzmanyrdd sınav tarihi belli değil demi hocam. bir de tahminen kaç kişi alım yaparlar
-
@elif-atılgan hiçbirşey belli değil kasım aralık döneminde olur diye tahmin ediliyor 200 olur herhalde yıne..
-
Arkadaşlar baraj kalktı ama son giriş puanı tahminen kaç olur? Daha önceki yıllarda kaçtı? Ayrıyetren çalışan arkadaşlarla nasıl çalışma yapalım Vs gibisinden konuşmak gerek
-
@uzmanyrdd bir kaç yerde 80 kişi kaldı diye gördüm
-
Baraj kalktı derken ?@GARAM
-
@Suigeneris 70 barajı kalktı
-
@GARAM Adlide bir ifadesi olacaktır onun . İdari 80 puanla kapattı . Baraj kalksa ne olur ki hiç bir anlamı yok.
-
@Suigeneris evet bende aşağıda onu sordum zaten. 80 le kapatıysa işimiz baya zor
-
79la kapandı arkadaşlar idari 80 değil
şaka bi yana şu %20 kotası kalkmalı artık. -
Kotanın kalkması özellikle sene sonundaki sınav için mümkün değil arkadaşlar. 2012 yılıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam mecliste kotanın kalkmasını da içeren bir yargı paketi vardı daha sonra komisyonda çıkarıldı bu ilgili madde ondan sonra da hiç gündemde olmadı.
-
Hangi kaynakları kullanıyorsunuz arkadaşlar
-
arkadaşlar acaba tensip idari hakimlik soru bankasının yeni basımını alan var mı yardımcı olabilir mi alıcam da kararsız kaldım eskisinide kullanmadım
-
@FreeBoY 2015 baskısı var bende de...
Çok gereksiz her soru bankasinda var o sorular ..
Benden tavsiye Ders kitabı al konu anlatım ..
Yeni şeyler ogreniyosun soru bankalarında olmayan .. -
@Suigeneris ders kitaplarınıda yenilemeyi düşünüyorum eski basım 2015 ler kalmış elimde.tensip madem gereksiz kaçalım ondan teşekkür ediyorum pahalıydı zaten:))