Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
@Suigeneris ders kitabı olarak hangilerini kullanıyorsun sakıncası yoksa yazar mısın
-
@FreeBoY ya hep eski sorular . Konsensuta da var onlar . Geri kalan sorular ise her kitapta mevcut . Şimdi komite yeni farklı geliyor sorular . Tavsiyeme kulak verdiğin için sağol .
-
@FreeBoY idari yargı hakimligi kitap havuzu başlığı oluşturdum . Bu katalog için de bi oku istersen : )
-
@FreeBoY ordaki kitaplara ek olarak Nurettin biliciler iyi valla . Özel hukukta ağır kıtaplar kullanıyorum . Tan Tahsin Zapata
-
@Suigeneris nurettin bilicilerden çalışıyorum zaten onlar tamam:)themis hukukları tedarik edicem.acaba justice yeni basımı gelir mi tensip i öteledik:)
-
@FreeBoY justiceler Eylül baskıları zaten . Gelmicekk . Anayasa da 2-3 değişiklik var başkada yok . Parlamenter sisteme devam ediyoruz 2019 'a kadar . Themisler biraz ağırdır soyliyim ama tam teçhizat hazırlanırsin . Fazla soru cozmenede gerek yok . Zaten anlamıyorum ben çok soru çözerek kazanilmaz ki bu tarz sınavlar. Konu hakimiyeti yüksek olacak bilgi ağırlıklı .
-
@Suigeneris ağırlıktan yana sıkıntı yok kaldıracak kapasite var:)themis lerin yanına kanunlarada sarılmak herhalde açığı tamamen kapatır.soru çözme sıkıntım olabilir o yüzden themis iyi olur gibi
-
Buralar çok sessiz hiç duyumu olan yok mu
-
Medeni hukukta tan tahsin zapata'yı okudum, su gibi geldi. bana kahve kıvamında sert bir şey lazım. tavsiyesi olan var mı dostlar?
-
@Nostromo kanun kitabını al o seni çarpar kendine getirir:)
-
@Nostromo Eşya hukuku da suya dahil mi
-
@FreeBoY tam anlayamadım, o hangisi
-
@Nostromo Eşya akmıyor gitmiyor esmiyor diyor arkadaş
Eşya hukuku su gibi olamıyor dostum hiçbir yerde ama yine de Zapata en akıcı anlatıma sahip piyasada; @deniz-kıyısı
-
@deniz-kıyısı hepsi dahil. beğenmedim demeye dilim ve vicdanım el vermiyor ama hafif.
-
Kanun okuyun kanun candır ciğerdir
-
Salt kanun bilgi eksiklikleri ile dolu ...
Kanun cumlerinin içeriğinin açılması gerek.
Ders kitaplarına çalışılması gerektiğini yine yine söylüyorum. -
@Nostromo kardeşim cep kanunlarını al tek tek madde oku
-
@Suigeneris kardeşim bugün themisleri aldım kitaplar bak emin misin beni çalışmak istediğine der gibi bakıyor:))
-
@FreeBoY Sen askere gitmiyor muydun ? : )
Themislerden hangilerini aldın.
Kitaplarda yoğun bilgi var . Hala soru kampına alabilmiş değilim kendimi.
O yüzden demem odur ki dikkat boğulma kitapların içinde : ) Şimdiden hayırlı olsun . -
@Suigeneris Kanunda bilgi eksiği olmaz bilgiler kanun üzerine şekillenir.