Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
@Mimar Vazgeçildiğini düşünmüyorum dostum. Rutin takviminde olacağını düşünüyorum. Sonbahar dönemi talebi toplanan rakam alınacaktır sanıyorum.
-
-
@paretowilfredo @Priss hocam 2016 puanımızla alma ihtimali yok mu ? Çünkü orta karadeniz, doğu anadolu kalkınma ajansları 2015 2016 puanları kullandırıyor .Zaten 2016 yilina haksızlık çok oldu
-
@paretowilfredo 5500 e sarkma ihtimalide mi düşüktür sizce
-
Maliyede sinavlar duzenli yapilirdi.Guyun artik yilda bi kere ilana cikma sebebi neyse mali hizmetler sinavinin maliye uzman yardimciligi defterdarlik uzmanligi sinsvinin 2016 kpss puanlariyla alim yapmamasinin sebebi aynidur bnce.Normalde alim olacaksa talep toplanilmasini herkes duyardi
-
@toranj yüzde 99.9 gelir.
-
İnşallah gelir. Bu surecte gelse bile Ekimden erken olmayacagı için çalısmak konu tekrarı yapmak gerekli sogumamak için.
-
@uzmanyrdd guy ilani ne zaman geleceğine dair ne düşünüyorsunuz dostum
-
@umudumol Dostum geciktireceklerini düşünüyorum. Biliyorsun 2019 da seçimler var. 2018 yılında alımların daha yoğun olacağını düşünüyorum ben. Sayın Naci Ağbal'ın çok fazla alım yanlısı olmadığını az çok biliyoruz(umarım fikri değişir )Son guy alımı bile referandum sayesinde gelmiştir mülakatlarda tahminimce gecikecektir. Vmy den ihraç edilen 750 civarında personel varken alım sayısı 300 dür ki bu kadar alınacağının da garantisi yok bu alımda referandum sebebiyle geldi zaten almadı demesinler diye Tamamen kendi fikirlerimdir duyum değildir...
-
@uzmanyrdd gecikmeden kasıt 2018 sınavına kadar olmayacagimi
-
@umudumol Dediğim gibi bu söylediklerim bir duyum değil sadece kendi fikirlerim 2018 kpss ye kadar gelir mi gelmez mi bilemem ben bakan olsam geciktirir seçimden önce alım yaparım
-
@uzmanyrdd iyiki degilsin diyesim geldi
-
facebookta mhuy için talep geri çekildi yazmışlar. var mı böyle bir duyumu olan ??
-
@busus Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı) içinde söyledi:
facebookta mhuy için talep geri çekildi yazmışlar. var mı böyle bir duyumu olan ??
hangi sayfada yazılmış bu ?
-
Arkadaşlar mhuy ilgi alanım değil ama hergun Resmî Gazete'yi takip ediyorum. Başlığı görünce aklıma geldi. 4 Temmuz tarihinde sgk ve özelleştirme idaresinde mhuy boş kadro tahsisi vardı. Bu sene gelecek sınavın habercisi olabilir diye düşünüyorum. Kadro tahsislerini takip etmekte yarar var.
-
@ersagun Malesef dostum. Cunku ozellestirmede yapilan degisiklik bir derece degisikligi. Uzman kadrosu 7.derece yardimci icin kaydirildi. Mevcut yardimcinin muhtemelen derece ilerlemesi icin yapilan bir degisiklik. Mta da da ayni sekilde 8 den 6 ya bir kaymaz yalnizca. 9.derece yeni kadro ihdasi gerekli.
-
@paretowilfredo Derecelere dikkat etmemiştim ama niye boş kadro değişikliği yapıyorlar ki, dolu kadro değişikliği ile çözebilirler mevcut için ise... Eğer dediğiniz gibi ise de boş kadro değişikliği ile bir o kadar daha yüksek dereceli kadro boşalmış olur ki, bu da yine de dediğim ihtimali göz ardı etmememiz gerektiğini gösteriyor. Çünkü boşaltılan kadro yine mhuy 8-9 degil, alakasız kadrolar yerine ihdas yapılmış.
-
@ersagun Temel mantık var olan kadrolarda atanacak birisi yoksa verilen norm kadrodan kaydırmak dostum. Kurumların adeti bu. Tabi ki dediğin ihtimal söz konusu ancak yayımlanan tablo direkt bu yoruma gebe değil. Ama evet bir kadro hareketliliği var orası kesin.
-
paretowilfredo dostum bu alımın iptaliyle ilgili duyum doğru değildir dimi ? Priss'de bir ara iptal edilip sonra tekrar alım için toplantı yapılıp alımın gerçekleşeceğine dair karar alındığını söylemişti sanki.Öğrenebilme imkanın varsa çok iyi olur gerçekten
-
@yılmazadam Soruşturdum dostum kulağıma öyle bir şey gelmedi sorduğum kanallardan. Ama yine de takipçisiyim durumun. Halen de zannetmiyorum geri çekilme olacağını. Ama tabi net olarak öğrenmek lazım. Bakalım haber aldıkça paylaşacağım.