2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
Ayrıca mülakatı ingilizce oluyor öyle basit bir ingilizce de değil
-
Geçen seneki sınavda 10 sorudan 5 soruyu cevaplamamaızı istemişlerdi ama soruları hatırlayamıyorum o kadar yabancıydılar benim için sadece işletme yönetimi finansmanı ağırlıklıydı sorular onu hatırlıyorum. Mülakatta 4- 5 tane teknik soru sordular 2 tanesi ingilizceydi bir de ingilizce bir metni çevirmemi istemişlerdi ama metin öyle kolay bir metin değildi sınava girecek arkadaşlar olursa şimdiden başarılar diyorum benim hatırladıklarım bu kadar
-
Bu kadar zorluyor ve böyle ingilizce istiyorsa karşılığında verdiği maaşı merak ediyorum , yoksa söylediği yetkinliğe sahip adamın orda işi ne
-
@burcuburcu balgat'ta da binası var
-
Eximbank muf.yrd. hakkinda bilgisi olan varmi sizce bakanlik uzman yrd.liklarina tercih edilmelimi maas vb aydinlatabilecek varmi
-
Bu konular ne ya geçen sene de aynı konular vardı kontenjanı dolduramamışlardı bile kpss puanı 70 olan sınava girebilmişti bu sene de dolduramayacaklar büyük ihtimalle. İnsanlar başvurmasın diye mi yapıyorlar anlamadım önceki alımlarda ne güzel, insan gibi mikro makro vs soruyorlarmış. Hayır bu verdikleri konulardan sorsalar yine gam yemicem geçen sene bu konuların dışında da sorular vardı hepsi de ucu açık yorum soruları 90 beklediğiniz sınavdan 30 alırsanız şaşırmayın bir çok kişinin öyle olmuştu çünkü
-
Geçen sınava giren arkadaslar hangi kaynaklardan hazirlanmisti sınav konulari garip baya
-
@brzezinski ben geçen sene sınava girdim ama kaynak öneremeyeceğim maalesef çünkü bilmediğim konular işletme sigorta falan. Kpss puanım 93, yds 91 olmasına rağmen bu saçma sapan konular yüzünden ve geçen seneki sınav çok zor olduğu için girmeyeceğim sınava girecekseniz başarılar diliyorum zaten yorum tarzı apuk sapuk sorular soruyorlar
-
@gerha hocam tecil işini nasıl yaptınız. Olandan ileri tarih girsek sıkıntı olur mu ( erkek olduğunuzu varsayarak soruyorum )
-
Arkadaslar bilen varsa aydinlatirsa sevinirim.
Su an yuksek lisans ogrencisiyim ama e-devlette tecilim haziran 2018 gosteriyor bu yuzden en az 1 sene tecilli kismini dolduramiyorum bunun cozumunu bilen var midir ne yapmam gerekir ? -
@pek12 geçen sene 30 kişi aldılar alınacak kişi sayısını belirtmişlerdi başvuru kılavuzunda sınava başvuracak kişi sayısı 600dü bu sene 310'a düşürmüşler muhtemelen daha az kişi alacaklar
-
@hazirlanan hocam buna cevap bulursan bana da paslasan?
-
Tecili naptınız arkadaşlar bi benim mi 14 kasım 2018 den önce bitiyor anlamadım ki.
Kurumu mu arasak mezun olduktan sonra kpss kasiyoruz tecilden yiyoruz deriz. Napsak -
@genclerbirlikli kesinlikle arayın sorun çünkü bazı kurumlar bu şartı uygulamıyor. Arkadaşlarımdan biliyorum.
-
Arkadaşlar konular çok yabancı ve kpss dışı nerdeyse o zaman kim nasıl kalıyor mülkata
-
@jaeger daha az kötü olan mülakata kalıyor herhalde
-
@genclerbirlikli ankaradaki şubesi kapatıldı dört sene önce komple istanbula taşındı bina
-
@armindo Aynen öyle benim geçen sene başvurduğum kpss puanım 98di sınavdan sanırım 35 civarı bişey aldım diye hatırlıyorum. kpss notuyla sınav sonucunun ortalamasını aldıkları için mülakata kalabildim ben. Dediğim gibi sorular hem zordu hem de puan verme konusunda çok cimriler
-
@ozge2 hocam balgatta şubesi var halen
-
@genclerbirlikli doğrudur hocam onu bilmiyodum ben, kızılaydaki binasını komple taşıdılar yerine adalet bakanlığı ek binası açıldı