6 Mar 2018 09:29

Ben istanbulda servis görevlisi olarak çalışmaktayım. Banko hizmetleri elemanı olarak başladım 1 sene oldu hala ayni is.Daha önce de bu başlıklarda banka hakkında gerekli bilgileri vermiş mutsuzluk sebeplerimi sıralamıştım profilime bakabilirsiniz. Ben de sınav asamasinda mülakat aşamasında forumlardan banka hakkinda birşeyler öğrenmeye çalışmıştım. Ne yazık ki bu bilgiler yok iste kravat bağlamayı öğretiyorlar, tatil yapıyorsun şeklinde yazılarla dolu. Ben insanları boyle hayallere sokmaniza karşıyım. Neyle karşı karsiya olacağınızı söylemeyi istiyorum. Polyannacilik oynamak istiyorsanız dabuyrun devam. Bankada geçen 1 senenin ardında hala düşüncelerim bankaya girmekle hata ettigimdir. Gelince göreceksiniz zaten. Suriyelisiyle, yaşlısıyla, ergeniyle, kendini bisey zanneden kobi müşterileriyle, arkanda durmayan is arkadaşıyla ve operasyon yetkilisiyle, isi yalnızca kredi vermek olduğunu zanneden onun haricinde tüm islerini size yaptıran bireyselcileriyle, kobilerin olmayacak isleri size yaptırması üstüne üstlük eğer işlem hataliysa suç sizin demesiyle, üzerimize yürüyen müşteriye değil müdahale etmek karşıdan izleyen güvenligiyle bence cok da iç acıcı değil bu banka.